Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Ty znasz kogoś na dogo kto nie ma ochoty oglądać fotek? :cool3:
ta ostatnia jest świetna - cosik się Zuzanka poplątała:evil_lol: ale fajnie wyszła taka wpatrzona w Laurę:lol:

Posted

JEJKU! Ale mnie nie było:oops: Już nadrobiłam kochaniutkie!

Fotki jak zawsze, monotonnie, niebywale, identycznie

PRZECUDNE!

Najlepsze z Tosią w dueciku kilka str wcześniej:)

Co u was słychac?U mnie same złe wiadomości chocby to w moim podpisie, moje ostatnie odkrycie...

Posted

[quote name='panienkabubu']Ja tak trochę nie na temat.
Bo w nim nie jestem, to co sie będę wypowiadać :cool3:
Nie wiem co to za dziewczynka w czerwonej sukience na tym zdjęciu:
http://img505.imageshack.us/img505/7326/zzzz31gv2.jpg

Ale jest bardzo ładna :) w przyszłości będzie z niej sliczna lala :p
Ta juz jest Lala, tak ja nazywamy. A na imie ma Laura i jest siostrzenica Iny - poznlam JA - zywe srebro to malo! Oj Kasia - nie zagladasz dokladnie do naszych galeryjek, bo Lala wiosna zostala przedstawiona.:mad::mad::mad:
Jadzia pisze, ze "slicznie dziewczyny na zdjeciach wyszly.No coz wielkiego - dziecko - ludz - Lala, a dziecko - pies - nic wielkiego - poprostu "owczarek wegierski - BULI " ( Ina - tak to bylo???) .I wielkie mi rzeczy!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Ta juz jest Lala, tak ja nazywamy. A na imie ma Laura i jest siostrzenica Iny - poznlam JA - zywe srebro to malo! Oj Kasia - nie zagladasz dokladnie do naszych galeryjek, bo Lala wiosna zostala przedstawiona.:mad::mad::mad:
Jadzia pisze, ze "slicznie dziewczyny na zdjeciach wyszly.No coz wielkiego - dziecko - ludz - Lala, a dziecko - pies - nic wielkiego - poprostu "owczarek wegierski - BULI " ( Ina - tak to bylo???) .I wielkie mi rzeczy!!!

To ta sama dziewczynka? :mdleje::mdleje: jesu..... dzieci rosną szybciej niż szczeniaczki (wybaczcie porównanie):mdleje:
To pamietam! A u Zuzki jestem na galerii od niedawna!:p

Posted

Witanko i pozdrawianko kobitki;-)
EFFA- Zuzol nie w basenie bo mo wodowstret;-)
Tak jak JOLCIA prawi wczoraj dowiedziałąm siem ze mam owczarka wegierskiego BULI;-) eheheheheh
PIANKA -pozdrowionka ;-)
DESPERA - miziamy całe towarzystwo;-)
A teraz foteczki z dnia dzisiejszego ;-) jak widac na załaczonych fotach Zuzol czasami ma salooon pieknosci ;-)

A tutaj juz pieknie wyczesana Zuzia naturalnie bo fryzjerka cosik pokosmano;-)

Moje SŁODKOSCI ;-)

....reszta fotek pozniej .....

Posted

Ooo:multi: Czyżby to był ten źrebaczek, który był tu już bohaterem parę tygodni temu? Wtedy to było takie malutkie i kosmate a teraz już duży jestem!:lol:

Posted

HellO Zuzolki

a tutaj goszczą jeszcze inne czworonogi,
ale też mają grzywy...
pozdrawiamy

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

Posted

Witanko kobitki;-)
JOLCIA - kuniki som z boroweyj wsi ;-)
KASIU- to tez moja miłosc tyle ze niespełniona ;-)
JADZIU - to dokładnie ten sam zrebaczek .zaczyna sie juz wybarwiac i z tego co widac bedzie stalowy po tatusiu;-)
BGIRL- pozdrawiamy ;-) psowato i kuniowato;-) eehheheh