tygra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 cześc Zuzolki jeszcze raz dziękuję za oferowaną pomoc, jakbym sama nie dała rady odezwe się :) Quote
sota36 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 tygra napisał(a):cześc Zuzolki jeszcze raz dziękuję za oferowaną pomoc, jakbym sama nie dała rady odezwe się :) Cala InA!!!!! Czapki z glow!!!! I za to ja kocham!!!! Czesc Kochani!!! Dzis sie bedzie dzialo! Oj bedzie sie dzialo!!!! Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Witajcie Zuzanki!!! Ciekawe fotki z imprezki... tylko ten nasz biedny Gucio...takiego cudo-psa na marchewkę zmienić, ahhh te kobitki:shake::evil_lol: Quote
sota36 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Dobcia']Witajcie Zuzanki!!! Ciekawe fotki z imprezki... tylko ten nasz biedny Gucio...takiego cudo-psa na marchewkę zmienić, ahhh te kobitki:shake::evil_lol: no tez jestem OBURZONA!!!! Kocham Cie Jadziu!!! Quote
tygra Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cześć Zuzolki - Tygra po pobraniu materiału do badań (wymaz z prostnicy), za ok tydzień wyniki. Teraz dostała antybiotyki - chyba wreszcie znalazłam kompetentnego weta. Ten nie duma tylko dziala. Już dziś - po dwóch dawkach leku krwi nie było. Zobaczymy. Quote
despera Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Miało się dzisiaj dużo dziać... Więc gdzie fotki??;) Pozdrawiamy:) Quote
zuzolandia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Tygra- ciesze sie ze juz jest w miare dobrze jak beda wyniki to daj znac!!!! WITAJCIE KOBITKI ! mialo sie dziac ale deszcz pokrzyzowal plany.... mam kilka fotek z wieczornego polowania na kleszcze ;-) Quote
Dobcia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Polująca Zuzanka piękna!!! kudłacz ogromny:loveu: A ile tych kleszczy upolowała?:razz: Quote
eria Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jadzia wyjęłaś mi to z ust:cool3: :evil_lol: Ile Zuzanka upolowała kleszczy ?? :cool3: piękna dziewczynka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
niunia32 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 kurcze ale zarabiste foteczki!!! ja też chce tam jechać!!! mi w tym roku został nasz zimny Bałtyk :) a dla Zuzolki spóźnione ale najszczersze życzenia.... kurcze, przez wczasy omineła mnie biba, noo..... Quote
despera Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 http://img264.imageshack.us/img264/9062/zuza5qh8.jpg Jak cudna kupa futra:loveu: Mizianko dla Zuzanki:loveu: Quote
bonita Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Hej Zuzolki polujące na kleszcze :grin:Fotki Zuzi i foty z wakacji cudne :loveu::loveu::loveu:Pozdrowionka i miłego dzionka.:loveu:. Kiedy dogo skończy się mulić.... Quote
Pianka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Foteczki prześliczne, a modelka jeszcze sliczniejsza:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Witajcie kobitki;-) ...no coz polowanko było chybione mimo naszych staran ANI JEDEN KLESZCZOŁAP nie wpadł w nasze sidla;-) eheeheheheh Dziekujemy za pochwały ;-) łobrasto nom dziewczyna okropnie ;-) Widze BONITKO ze juz po urlopie ;-) no i NIUNIA ;-) nam wrocila HURRAAA! Potem wstawie foteczki działkowe i kilka z odwiedzin Gutola choc wiekszosc jest juz w galerii Jolci;-) Mam nadzieje ze jutro pogoda sie nie obrazi i w koncu spotkamy sie z Eria i jej KUDŁACZAMI;-) Gutek zas wpadnie w deprecha heheeheheh;-) buziaczki kochane ! Quote
eria Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 też mam nadzieję że jutro już spacerek dojdzie do skutku :lol: Quote
zuzolandia Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 A oto obiecane foteczki choc w sumie to i tak nie wiem czy ktosik je obejrzy;-) heehehehehheh Quote
zuzolandia Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 A oto obiecane foteczki choc w sumie to i tak nie wiem czy ktosik je obejrzy;-) heehehehehheh Quote
zuzolandia Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Nie wiem co sie dzieje nien dosc ze mi sie dubluje to znowu hocki klocki z wstawianiem fot zaczynam miec dosc tej dogomani ;-) Quote
Recommended Posts