eria Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 no proszę! całkiem ładne makro!!! :loveu: zwłaszcza szyszeczka mi się podoba:loveu: zachód słońca- bomba, o Gutku nie wspominajac:loveu: Quote
Teklunia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='zuzolandia'] och, jakie piękne maxi Ci wyszło :lol: i obiekt niezwykle ciekawy ;) Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 oo a ja myslalam ze to kury znosza jajka:evil_lol: Quote
Pianka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Nie no kolejna która wciepuje jakies pająki. Fujj:eviltong: Quote
sota36 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 eria napisał(a):no proszę! całkiem ładne makro!!! :loveu: zwłaszcza szyszeczka mi się podoba:loveu: zachód słońca- bomba, o Gutku nie wspominajac:loveu: bo szyszeczka mOJA! Taka ledna - jaki pan, taki kram! Teklunia napisał(a):och, jakie piękne maxi Ci wyszło :lol: i obiekt niezwykle ciekawy ;) kurde, a ja myslaalm, ze to york?:crazyeye: Quote
bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Peruka na nózkach :grin: :grin: Witajcie Zuzki przyrodniczki:multi: u nas dziś jest pochmurno, to dlatego że chcieliśmy jechać nad wodę:p Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Hej dziewczynki:multi: fiu, fiu jak ladnie:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:multi:witajcie Zuzolki ....przyrodnicze fotaski ...extra;)[/FONT] Quote
Alka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='zuzolandia']ec makro;-) nie sa rewelacyjne ale mozna popatrzec heehh .a tutaj juz nie makro;-) a maxi ;-) eheh PAN GUTEK ;-) nie tylko popatrzeć ale i pozachwycać się :klacz: szyszeczki i maxi Gutek cudne :loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hey Zuzanki!:multi: Nie dajcie się usidlić kompowi:mad: Makro pajączka najlepsze:loveu: Quote
sota36 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Heloł!!!! Wczesnym rankiem skoro swit - jolusia do Was zaglada!!! Quote
WinterGirl Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 biało- czarni i bGirl też zaglądają... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 hello u mnie nadal problemy z kompem....m..korzystam z tego ze jestem u znajomych i wrzucam kilka foteczek ....to pewnie beda ostatnie bo za kilka dni wyjezdzam na wakacje ........ Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :placz: zuzolki nas znowu opuszcza:placz: ale przywiozą duuzo fot z wakacji:multi: [quote name='zuzolandia'] :loveu: :loveu: :loveu: piekna Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 i to by było na tyle.......ale postaram sie jeszxze cosik wrzucic......i nie zapomnijcie o mnie ..a własciwie o NAS !!!!!!! a teraz lece do WAS KOCHANE KOBITKI !!!!! Quote
akard Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='zuzolandia'] cześć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mów mi tuti czo Ty masz za cudooooooooo???????? Obłędny:multi: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 TO JEST ANAMI ;-) miesieczna klaczka ;-) sliczna prawda???? i bardzo przyjaznie nastawiona daje juz na komende wszystkie 4 kopytka ehehe łebek do glaskania i ochoczo i radosnie przybiega gdy sie ja woła eheheh...........bede na biezaco wklejac jej fotencje .....wiec bedzie okazja patrzec jak KSIEZNICZKA rosnie ;-) Quote
sota36 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='zuzolandia']i to by było na tyle.......ale postaram sie jeszxze cosik wrzucic......i nie zapomnijcie o mnie ..a własciwie o NAS !!!!!!! a teraz lece do WAS KOCHANE KOBITKI !!!!! no jak tam mozesz myslec!?Czujem sie obarżona!!! A swoja droga , to jak tak czekam na parkowe foty!!! A tu ...niteczki! Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Helloł Zuzanki:multi::multi::multi::multi: wyczytałam, gdzieś, że jedziecie się urlopować:lol: życzę Wam wspaniałego wypoczynku i do zobaczenia po powrocie:lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 miłych i sympatycznych wakacji życzymy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts