zuzolandia Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 I cosik na dobranoc ;-) ...........hehehehe.......;-) Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='zuzolandia']I cosik na dobranoc ;-) ...........hehehehe.......;-) :hmmmm::hmmmm::hmmmm: heloł:multi: Quote
Shilah Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='zuzolandia']I cosik na dobranoc ;-) ...........hehehehe.......;-) [FONT=Comic Sans MS]..że jak?!?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:huh:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]co do czego i gdzie mam patrzec, ze by znaleźć pycholka?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tulaski..[/FONT] Quote
sota36 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jo moja Zuzanka chba jednak malo znom! Co to jest??? Prosiemy o kontakt i wyjasnienie owej zagadkowej stwory na focie! Kochani - JADZIEM!! Do niedzieli beda z nas wiesnioki buroki!!!! Zozole - patrzcie tam jakos - czekamy!!! Quote
zuzolandia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 .to nie kołtuny tylko mokro siersc ;-) heheeh zmoczona roluje sie w loczki;-) .a tutaj ów ciciaty okaz w całosci;-) moze bedzie prosciej odnalezc głowe;-) heheheheheheheh ......ni ma to jak w wyrku;-) SZIENDOBEREK WSZYSTKIM NAS ODWIEDZAJąCYM !!!!!!!! Quote
eria Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 mokry pies z Adikiem w łóżku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ale sobie TZ mokrą włoszkę w łóżku przygruchał:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) cześć Zuzolki:multi: Quote
Dobcia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Zloczkowana Zuzka wygląda super! Tyle loczków można jej tylko pozazdrościć:loveu: Quote
niunia32 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 hehe mokra Zuzolka w łóżku :) hihihi buziaczki kochana Quote
Teklunia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] czesc dziewczynki moje piekne :multi: jakie Zuza ma śłiczniusie loczki :loveu: takie uroczo dziewczece :evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Czesc dziewczynki !! Troszke chociaz nadrabiam zaleglosci. Pewnie dzis jestescie na dzialce.Pogoda piekna. Zuzia swietnie wyglada z kucyczkiem:loveu: Quote
mar....ka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Heloł Zuzolki, pewnie w pracy. Dzisiaj moi rodzice wybrali sie na Śląsk do rodziny (do Zebrzydowic), przy okazji OŚwięcim zaliczyli- podróźnicy heheh Quote
zuzolandia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Siemanko kobitki ;-) .ano byłam w robocie .ale tylko do 16stej;-) potem działeczka !!!!!! a co tzreba korzystac ile wlezie;-) choc słoneczko sie troszku skryło bylo ciepłoooo ..... Matyldoooooo IZABELKO !!!! jak sie ciesze ze w koncu wrociłas !!!! wklejam kilka fotencji i znikammm na dłuzejjjj heheheh;-) Quote
zuzolandia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Na poczatek moje niebo z perspektywy lezaka;-) Quote
zuzolandia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 .a to nasza malenka LAYLA juz prawie dorosła;-) .....kucykowa ZUZIA i naburmuszona TOSIA ;-) Quote
Dobcia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Interesująca ta perspektywa:evil_lol: Pieski śliczne, wszystkie:loveu: Quote
zuzolandia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 i jeszcze troszku Tosi;-) .i Zuzinka;-) .i jeszcze jedno niebo;-) Quote
eria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 to ostatnie niebo zwala z nóg!!!!!!!! :loveu: piękne zdjęcie! a Layla:loveu: ... Quote
mar....ka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hej Zuzolki, jakie spotnie nos w nos:evil_lol: Kanalia ma taką samą piłeczkę, tyle że już nie piszczy, zresztą chyba już o tym pisałam:niewiem: Quote
Recommended Posts