sota36 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 tAKIE ZARCIE!! JA GLODNA, WROCILAM Z PRACY, W BRZUCHU BURCZY, KUPILAM SE JAKIES LECZO RYBNE - A TU FOTY TAKIEJ PYCHOTY!!!! P.S. USMIECH ZUZOLI -- BEDZI EWIECZORKIEM Quote
eria Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :placz: OJ TAK !! SADYSTKA!!!!!!!!!:placz: JA TEŻ CHCĘ TAKIE PYSZNOŚCI!!! NIE MOGŁAŚ ZABRAĆ DLA NAS NA WYNOS ?! :evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jakie żarełko:o:o:o:o i nic ze sobą nie zabrałaś???:mad: Quote
Elizusiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):sadystka:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: i to taka bez serca.A ja siedze przy herbacie....:placz: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 hheheheeh a po co miałam zabierac ? sama to zarełko przygotowywałam wiec dla mnie to nie dziwota i na wynos brac nie musze ;-) heheeheheheheheheheheheheheheheh Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 zuzolandia napisał(a):hheheheeh a po co miałam zabierac ? sama to zarełko przygotowywałam wiec dla mnie to nie dziwota i na wynos brac nie musze ;-) heheeheheheheheheheheheheheheheh :mdleje: :mdleje::mdleje::sabber: Quote
WinterGirl Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Comic Sans MS]biało- czarni ślinią się do monitora cóż za pyszności.. bGirl trzyma fason, brzusio pełny, ale nie powiem skusiłabym się... tylko na co?! [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Teklunia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dziewczyno, Ty masz fach w ręku!!! takie śliczności przygotowałaś!!! :p Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Teklunia napisał(a):dziewczyno, Ty masz fach w ręku!!! takie śliczności przygotowałaś!!! :p nooooooo i se zezarłam :evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 boszsz, po co ja tu wlazłam tak rano, znowu zobaczyłam te pyszności i jestem głodna:placz::cool3: Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Wow:crazyeye:, ale smakowitości :loveu: A ja taka głodna jestem:placz:idę sobie szybko zrobić chleb z pomidorkiem:p Witajcie Zuzki:multi: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 bonita napisał(a): Wow:crazyeye:, ale smakowitości :loveu: A ja taka głodna jestem:placz:idę sobie szybko zrobić chleb z pomidorkiem:p Witajcie Zuzki:multi: [FONT=Arial]:diabloti:ale mnie zassało cze Zuzolki [/FONT] Quote
gosikf & dogs Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Dzieńdoberek! Ładnie to wszystko przygotowałaś:) Choc ja jestem wegetarianką ale stół elegancko-artystyczny Quote
Dobcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Dzień doberek;) Ładnie nakryty stół, aż szkoda by to było jeść, tyle się napracowałaś:cool3: Ale bardzo mnie zaciekawiło to coś czerwone z białym środkiem wokół rybiego ogona...co to takiego? Quote
sota36 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Teklunia']czesc frelko :) dobrze piszę? :cool3:te!! Autochtonizuje sie!! Zeby jeszcze tak napisala zamiast "czesc" - "pyrsk"!!! Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Dobcia']Dzień doberek;) Ładnie nakryty stół, aż szkoda by to było jeść, tyle się napracowałaś:cool3: Ale bardzo mnie zaciekawiło to coś. to cos to paluszki krabowe:evil_lol: .tak ciete pod skosem :evil_lol: Nioooo Teklunia normalnie juz poł hanyskom jest :multi::multi::multi: Quote
eria Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 zuzolandia napisał(a): to cos to paluszki krabowe:evil_lol: . za nic bym nie przełknęła tego, normalnie by w garde stanęło , fuuuuj:shake: :evil_lol: Quote
sota36 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 eria napisał(a):za nic bym nie przełknęła tego, normalnie by w garde stanęło , fuuuuj:shake: :evil_lol: eee pyszne sa!!! I takie ...patriotyczne! Quote
Dobcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ha!Wygladało mi to na owoc morza, ale to cięcie mnie zmyliło... mniam:loveu: Quote
eria Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 sota36 napisał(a):eee pyszne sa!!! I takie ...patriotyczne! patriotyczny to by był schabowy!!! albo rolada , kluski i modro kapusta! o ! to jest patriotyczne jedzenie:loveu: :loveu: mniamii Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='eria']za nic bym nie przełknęła tego, normalnie by w garde stanęło , fuuuuj:shake: :evil_lol: EEEEEE tam:evil_lol: jakbys nie wiedziała co wcinosz to bys mlaskała i zachwolała i o dokładka wołała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts