Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tAKIE ZARCIE!! JA GLODNA, WROCILAM Z PRACY, W BRZUCHU BURCZY, KUPILAM SE JAKIES LECZO RYBNE - A TU FOTY TAKIEJ PYCHOTY!!!!
P.S. USMIECH ZUZOLI -- BEDZI EWIECZORKIEM

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

zuzolandia napisał(a):
hheheheeh a po co miałam zabierac ? sama to zarełko przygotowywałam wiec dla mnie to nie dziwota i na wynos brac nie musze ;-) heheeheheheheheheheheheheheheheh

:mdleje: :mdleje::mdleje::sabber:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]biało- czarni ślinią się do monitora
cóż za pyszności..
bGirl trzyma fason, brzusio pełny, ale nie
powiem skusiłabym się... tylko na co?!

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

bonita napisał(a):

Wow:crazyeye:, ale smakowitości :loveu:
A ja taka głodna jestem:placz:idę sobie szybko zrobić chleb z pomidorkiem:p

Witajcie Zuzki:multi:
[FONT=Arial]:diabloti:ale mnie zassało
cze Zuzolki
[/FONT]

Posted

Dzień doberek;)
Ładnie nakryty stół, aż szkoda by to było jeść, tyle się napracowałaś:cool3:
Ale bardzo mnie zaciekawiło to coś czerwone z białym środkiem wokół rybiego ogona...co to takiego?

Posted

[quote name='Dobcia']Dzień doberek;)
Ładnie nakryty stół, aż szkoda by to było jeść, tyle się napracowałaś:cool3:
Ale bardzo mnie zaciekawiło to coś.

to cos to paluszki krabowe:evil_lol: .tak ciete pod skosem :evil_lol:

Nioooo Teklunia normalnie juz poł hanyskom jest :multi::multi::multi:

Posted

zuzolandia napisał(a):

to cos to paluszki krabowe:evil_lol: .

za nic bym nie przełknęła tego, normalnie by w garde stanęło , fuuuuj:shake: :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
za nic bym nie przełknęła tego, normalnie by w garde stanęło , fuuuuj:shake: :evil_lol:
eee pyszne sa!!! I takie ...patriotyczne!

Posted

sota36 napisał(a):
eee pyszne sa!!! I takie ...patriotyczne!

patriotyczny to by był schabowy!!! albo rolada , kluski i modro kapusta! o ! to jest patriotyczne jedzenie:loveu: :loveu: mniamii

Posted

[quote name='eria']za nic bym nie przełknęła tego, normalnie by w garde stanęło , fuuuuj:shake: :evil_lol:

EEEEEE tam:evil_lol: jakbys nie wiedziała co wcinosz to bys mlaskała i zachwolała i o dokładka wołała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: