Kate I Luka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj Ineczko... biedna kobitko, do roboty musząca iść :roll: Quote
niunia32 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 hej, hej kochane Zuzolki!!! życzymy miłej pracy! i mało klientów! buziakiiiiii tulańce dla Zuzy Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 No i po robocie ;-) ....przedstawie WAM krotki fotoreportaz . DZIEN Z ZYCIA PSA BAROWEGO ;-) eheh Ech i znowu do pracy .... Trzeba sprawdzic teren ...najpierw na gornym tarasie... .....potem na dolnym tarasie... ....hmmm z lampeczka wszystko w porzadku.... .....studzienka jak stała tak stoi ... ....na zewnatrz wszytko oki wiec zasuwam do srodka .. .....tak ....co my tu mamy...... .hmmmm lody jeszcze są ....mozna lizac ;-) ...pifffo tez! ..duzooooo pifffa...... ..ooooo ida piwoszeeee ....trzeba sie brac za robote;-) ...jestem w pełnej gotowosci..... .a witam witam....tyskie czy lech ??? aaa lech ...juz sie robi ;-) ......hamburger ? .za 2 min bedzie gotowy ;-) .oj piffo,hamburger.hamburger piffo i tak przez kilka godzin...zmeczona juz jestem.....konczymy.... cdn Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 cd... no i skonczyłam.....oj napracowałam sie .....ale... .nie ma to jak kufel zimnego browarka po robocie ;-) .napiwek dostałam wiec sobie zagrałam ;-) .grzecznie wyprosiłam ociagajacych sie klientow....i.... ......do domkuuuuuuuuuuu ........jedziemyyyyy ;-) Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 zuzolandia napisał(a):. Świetne:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :grin: no nie moge hahaha ale tanie piffko macie:crazyeye: duze Tyskie poprosze:p Quote
akard Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zuzolandia napisał(a):No i po robocie ;-) ....przedstawie WAM krotki fotoreportaz . DZIEN Z ZYCIA PSA BAROWEGO ;-) eheh ...pifffo tez! ..duzooooo pifffa...... ...jestem w pełnej gotowosci..... Brawo Zuzia dałaś radę wszystkim?:evil_lol: :evil_lol: Quote
akard Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zuzolandia napisał(a):cd... no i skonczyłam.....oj napracowałam sie .....ale... .nie ma to jak kufel zimnego browarka po robocie ;-) Tia...to nie mogło skończyć się inaczej!!:loveu: Quote
eria Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 z dzisiejszego spaceru też nici, pogoda do niczego :shake: :placz: :-( :roll: ale jestem pełna podziwu dla Twojej pomysłowości.....ale cóż, jak Ci sie nudzi, klientów nie ma to przynajmiej się można sesją zdjęciową zająć :eviltong: fantastyczne to wyszło !!! a ta mina mówi wszystko !! :diabloti: Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zuzolandia napisał(a): malibu... mniam mniam :p zuzolandia napisał(a): .....tak ....co my tu mamy...... słoneczko słodkie ty moje :) jestes najuroczejszym psiątkiem na Ziemii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Elizusiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 No gratulacje,świetne fotostory :lol: Zuzka jak zwykle THE BEST :loveu: [SIZE="1"]jak jej ładnie w fartuszku :cool3: Ma Cie kto zastąpić jak lenia złapiesz :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zuzolandia napisał(a): :roflt::roflt::roflt: świetna fotorelacja ze zwykłego, psiego dnia:evil_lol: A fartuszek jakby na Zuzie szyty!:cool3: Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dobcia napisał(a)::roflt::roflt::roflt: świetna fotorelacja ze zwykłego, psiego dnia:evil_lol:hihi :lol: dobrze powiedziane! ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 eria napisał(a):z dzisiejszego spaceru też nici, pogoda do niczego :shake: :placz: :-( :roll: ale jestem pełna podziwu dla Twojej pomysłowości.....ale cóż, jak Ci sie nudzi, klientów nie ma to przynajmiej się można sesją zdjęciową zająć :eviltong: fantastyczne to wyszło !!! a ta mina mówi wszystko !! :diabloti: a to co??? upijanie psa....??? nunununu.......:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zuzolandia napisał(a): ....na zewnatrz wszytko oki wiec zasuwam do srodka .. .....tak ....co my tu mamy...... .hmmmm lody jeszcze są ....mozna lizac ;-) ...pifffo tez! ..duzooooo pifffa...... ..ooooo ida piwoszeeee ....trzeba sie brac za robote;-) ...jestem w pełnej gotowosci..... .a witam witam....tyskie czy lech ??? aaa lech ...juz sie robi ;-) ......hamburger ? .za 2 min bedzie gotowy ;-) . a to kto??? piesek cyrkowy??? no moja droga co Ty wyprawiasz z futrzakiem??? fartuszek, stanie za lada......kwiatki, taras...fiu fiu.....:loveu: Quote
sota36 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Fotoreportaz - ZARABISTY!!!!! trzeba teraz pojsc na 2 briardy! I do knajpy! Quote
Kate I Luka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Super barowa relacja. Jestem pełna podziwu dla pozerstwa Zuzanki :) Quote
sota36 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Kate I Luka napisał(a):Super barowa relacja. Jestem pełna podziwu dla pozerstwa Zuzanki :) Jkaie pozerstwo? To ciezka charowka mojej ukochanej briardki i " narzeczonej"moego Gucia! Oni, tj 'Zozole" kaza jej , biednej zuzince na suchy chleb tak charowac!!!!! Tu sie TOZ powinno zawiadomic! Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 sota36 napisał(a):Jkaie pozerstwo? To ciezka charowka mojej ukochanej briardki i " narzeczonej"moego Gucia! Oni, tj 'Zozole" kaza jej , biednej zuzince na suchy chleb tak charowac!!!!! Tu sie TOZ powinno zawiadomic! o matko :crazyeye: to ja zawiadomie!!! :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Juz nie badzcie takie piesioswieteeeee !!!! heehheh;-) JOLA ....to przyjedzta w poniedziałek zrobimy sesyjke na 2 briardy w fartuszkach ehehheeh;-) ...... Ciesze sie ze fotoreportaz psa pracujacego WAM sie podoba ;-) !! hehehe Quote
Alka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zuzolandia napisał(a): Ciesze sie ze fotoreportaz psa pracujacego WAM sie podoba ;-) !! hehehe jest rewelacyjny :multi::loveu::loveu: kochana Zuzinka jaka ona pracowita :loveu::loveu: Inka , dzięki!:buzi: Quote
niunia32 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 no pieknie. Zuza pracuje, potem piwo, hazard.... co jeszcze??? :/ :P hihihi superasnie w fartuszku wyglada :) buuuuziaki Quote
WinterGirl Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 piękna barmanka z Zuzy, miło mieć taką obsługę... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Recommended Posts