e.v.a Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='zuzolandia']WITANKO KOBITKI;-) .mam tylko 2 foteczki bom cały dzionek w robocie siedziałą ;-) ale za to jakie !!!!!! eheheheheh JAK DOBRZE POSIEDZIEC PRZY ZUBRZE;-) A JESZCZE LEPIEJ POLEZEC PO ZUBRZE ;-) ..BUZIOLEEEEEE .;-) :crazyeye: :grin: buahahhahaha witanko :) Quote
Kate I Luka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ululany Zuzolek :loveu: Witajcie Zuzolandie Kochane :) Przybywam i do Was w odwiedzinki :multi: Quote
niunia32 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Witajcie Zuzole!!! Kochana, Ty już jej nie dawaj żubrów - sama widzisz, że Zuza ma słabą głowe :) pozdrawiamy :*:*:*:*:* Quote
Shilah Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 HeLLo! Myślę, ze Zuzanka byłaby świetną modelką w różnego rodzaju reklamówkach i prasówkach. ( z resztą nie raz juz to pisałam) :diabloti: powtarzam sie .. :diabloti: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale z Zuzki ożyrok:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Kochana Zuziu - to juz jutro! Ale pewnie sie nie spotkamy, bo Twoj Adik pracuje , al ei tak sie cieszkam, ze zobacze moje, hmm - NASZE Ciotki !!! Quote
eria Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 co już jutro ???????? :evil_lol: :evil_lol: co to za tajemnice?? Quote
eria Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 a my się z Zuzankami i z bGirl widzimy w środę :multi: :loveu: Quote
Dobcia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Bry wieczorek:loveu: A Zuzanki pewno znów w pracy... Ale Wam się fajne spotkanko szykuje;) Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No tylko pozazdrościć takich spotkań. ;) Pozdrawiam i miłego poniedziałku;) Quote
Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześć cała Zuzolandio, pięknego i słonecznego spacerku życzę :) Quote
gosikf & dogs Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześc Zuzolki!!! My już po pierwszym agility, a co u Was??? Pewnie praca praca praca...:shake: Ja jestem zdołowana sprawą ukradzionego pieska ze schronu we Wrocławiu u mnie... Quote
eria Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dzień dobry Zuzanki, trzymajmy kciuki za pogodę na jutro,bo coś niewyraźnie.....:cool1: Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Pianka napisał(a):Nie no, jak mogłas psa opić:mad: :evil_lol: Eeeeee tam jakie opic:evil_lol: zmeczona praca była to sie połozyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale z Zuzki ożyrok:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ooooo nastypno :evil_lol: ..to degustatorka !!!!! heheheh:evil_lol: sota36 napisał(a):Kochana Zuziu - to juz jutro! Ale pewnie sie nie spotkamy, bo Twoj Adik pracuje , al ei tak sie cieszkam, ze zobacze moje, hmm - NASZE Ciotki !!! Taaaaa nasze CIOTKI sie nie spotkały niestety :placz::placz: a ja czyli Zuzanka byłam w barze i czekałam :placz::placz: a potem sie babo nie wypij no :evil_lol: Dobcia napisał(a):Bry wieczorek:loveu: A Zuzanki pewno znów w pracy... Ale Wam się fajne spotkanko szykuje;) Nio cieszkamy sie ogromniascie :multi::multi: gosikf & dogs napisał(a):No tylko pozazdrościć takich spotkań. ;) Pozdrawiam i miłego poniedziałku;) A jest czego jest :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 bGirl napisał(a):sese se ale się cieszymy... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Imbir1 napisał(a):Hejka Zuzolki:multi::multi::multi::multi: Witaj IMBIRKOWA PANCIU :loveu: WIDZE ZES WROCIłA NA łONO RODZINY EHEH:multi::loveu::multi::loveu: Elizusiek napisał(a):Zuzolków gdzieś wcieło :placz: Echhh cierpie ostatnio na notoryczny brak czasu:placz::placz: .ale urlopik juz za miesiac ....huraaaaa !!! eria napisał(a):dzień dobry Zuzanki, trzymajmy kciuki za pogodę na jutro,bo coś niewyraźnie.....:cool1: oby nie padało :lol: a niewyraznie moze byc :multi:....bedziemy owiane nutka tajemnicy w tym zielonym lesie .hehehe:evil_lol::evil_lol: DZIENDOBEREK KOCHANE KOBITKI !!!!!!! Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 A tak wogole to miałam sie dzisiaj byczyc a tu psinco:placz::placz: musze zasuwac do roboty fujjjj ..Zuzolka tyz idzie pracowac eheheh .bedzie zaganiac marudzacych klientów hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Matko, co oni z psa robia http://img407.imageshack.us/img407/1674/bbb031sp1.jpg :shake: :evil_lol: bedzie zaganiac marudzacych klientów hehe ?? :razz: Chcesz o tym porozmawiac :lol: Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 anetta napisał(a):Matko, co oni z psa robia http://img407.imageshack.us/img407/1674/bbb031sp1.jpg :shake: :evil_lol: ?? :razz: Chcesz o tym porozmawiac :lol: Witanko i pozdrawianko :loveu::loveu::loveu: Co robia ? nic nie robia heheh psiok sie szlaja po całej knajpie tu łyknie tam łyknie i potem efekt jaki jest kazdy widzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widze ze tez jestes od tych ;;zaganiajacych ;; eheh:multi::multi: Quote
anetta Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :lol: Widze ze tez jestes od tych ;;zaganiajacych ;; eheh No w sumie tak :lol: Quote
Dobcia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 zuzolandia napisał(a):...bedzie zaganiac marudzacych klientów hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biedna Zuzia, to się musi sucz napracować, nim na michę zarobi:evil_lol: Służy...za psa obronnego, no no no kto by sie spodziewał, a taką ma miłą, psią twarzyczkę:cool3: Hey Zuzanki;) Quote
sota36 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 zuzolandia napisał(a): Taaaaa nasze CIOTKI sie nie spotkały niestety :placz::placz: a ja czyli Zuzanka byłam w barze i czekałam :placz::placz: a potem sie babo nie wypij no no kurde nie spotkaly sie! Bo nie dosc , ze mialam do 18.00 komferencje szkoleniowa, to potem na korki sie trza bylo przygotowac - moj uczen powiedziel , ze w ciagu pol godziny mam mu ...komunizm przeleciec !No i "przeclecialm", ale zeby to bylo dobrze zrobic, to 4 godziny musialam sie do tego ...zmuszac! Ciezkie czasy dla mnie nastaly - ale do czwartku! Do matury z histy! Quote
Recommended Posts