Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']WITANKO KOBITKI;-) .mam tylko 2 foteczki bom cały dzionek w robocie siedziałą ;-) ale za to jakie !!!!!! eheheheheh

JAK DOBRZE POSIEDZIEC PRZY ZUBRZE;-)

A JESZCZE LEPIEJ POLEZEC PO ZUBRZE ;-)

..BUZIOLEEEEEE .;-)

:crazyeye: :grin: buahahhahaha
witanko :)

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

HeLLo!

Myślę, ze Zuzanka byłaby świetną modelką w różnego rodzaju reklamówkach
i prasówkach.
( z resztą nie raz juz to pisałam)
:diabloti: powtarzam sie .. :diabloti:

Posted

Pianka napisał(a):
Nie no, jak mogłas psa opić:mad: :evil_lol:

Eeeeee tam jakie opic:evil_lol: zmeczona praca była to sie połozyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale z Zuzki ożyrok:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ooooo nastypno :evil_lol: ..to degustatorka !!!!! heheheh:evil_lol:

sota36 napisał(a):
Kochana Zuziu - to juz jutro! Ale pewnie sie nie spotkamy, bo Twoj Adik pracuje , al ei tak sie cieszkam, ze zobacze moje, hmm - NASZE Ciotki !!!

Taaaaa nasze CIOTKI sie nie spotkały niestety :placz::placz: a ja czyli Zuzanka byłam w barze i czekałam :placz::placz: a potem sie babo nie wypij no :evil_lol:

Dobcia napisał(a):
Bry wieczorek:loveu:
A Zuzanki pewno znów w pracy...

Ale Wam się fajne spotkanko szykuje;)

Nio cieszkamy sie ogromniascie :multi::multi:

gosikf & dogs napisał(a):
No tylko pozazdrościć takich spotkań. ;)
Pozdrawiam i miłego poniedziałku;)

A jest czego jest :loveu::loveu:

Posted

bGirl napisał(a):
sese se ale się cieszymy...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Imbir1 napisał(a):
Hejka Zuzolki:multi::multi::multi::multi:

Witaj IMBIRKOWA PANCIU :loveu: WIDZE ZES WROCIłA NA łONO RODZINY EHEH:multi::loveu::multi::loveu:

Elizusiek napisał(a):
Zuzolków gdzieś wcieło :placz:

Echhh cierpie ostatnio na notoryczny brak czasu:placz::placz: .ale urlopik juz za miesiac ....huraaaaa !!!

eria napisał(a):
dzień dobry Zuzanki, trzymajmy kciuki za pogodę na jutro,bo coś niewyraźnie.....:cool1:

oby nie padało :lol: a niewyraznie moze byc :multi:....bedziemy owiane nutka tajemnicy w tym zielonym lesie .hehehe:evil_lol::evil_lol:

DZIENDOBEREK KOCHANE KOBITKI !!!!!!!

Posted

A tak wogole to miałam sie dzisiaj byczyc a tu psinco:placz::placz: musze zasuwac do roboty fujjjj ..Zuzolka tyz idzie pracowac eheheh .bedzie zaganiac marudzacych klientów hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Matko, co oni z psa robia http://img407.imageshack.us/img407/1674/bbb031sp1.jpg :shake:

:evil_lol:

?? :razz: Chcesz o tym porozmawiac :lol:

Witanko i pozdrawianko :loveu::loveu::loveu:
Co robia ? nic nie robia heheh psiok sie szlaja po całej knajpie tu łyknie tam łyknie i potem efekt jaki jest kazdy widzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Widze ze tez jestes od tych ;;zaganiajacych ;; eheh:multi::multi:

Posted

zuzolandia napisał(a):
...bedzie zaganiac marudzacych klientów hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Biedna Zuzia, to się musi sucz napracować, nim na michę zarobi:evil_lol:
Służy...za psa obronnego, no no no kto by sie spodziewał, a taką ma miłą, psią twarzyczkę:cool3:
Hey Zuzanki;)

Posted

zuzolandia napisał(a):

Taaaaa nasze CIOTKI sie nie spotkały niestety :placz::placz: a ja czyli Zuzanka byłam w barze i czekałam :placz::placz: a potem sie babo nie wypij no

no kurde nie spotkaly sie! Bo nie dosc , ze mialam do 18.00 komferencje szkoleniowa, to potem na korki sie trza bylo przygotowac - moj uczen powiedziel , ze w ciagu pol godziny mam mu ...komunizm przeleciec !No i "przeclecialm", ale zeby to bylo dobrze zrobic, to 4 godziny musialam sie do tego ...zmuszac! Ciezkie czasy dla mnie nastaly - ale do czwartku! Do matury z histy!