bonita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć Zuzolki :) Kompik zdrowy, dzieciarnia śpi, to ja sobie mogę szaleć po necie :) Pozdrowionka Quote
Kate I Luka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Siemanko Kudłatki Kochane :multi: :multi: :multi: Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Zuzola nie uważasz że te kilka fot z działki to dla nas za mało ?? Bo ja się nie czuję usatysfakcjonowana tą ilością, u Gutków też niespecjalnie tak szczerze powiedziawszy!! Quote
sota36 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Dobcia']Cześć kudłaczko kochana :loveu: I cześć Inezko:lol:Inezka - Pinezka - FAJNIE!!!! Ja tu tylko w odwiedzinki wpadłam, bo nadal jestem beznetowa...:roll: [quote name='eria']Zuzola nie uważasz że te kilka fot z działki to dla nas za mało ?? Bo ja się nie czuję usatysfakcjonowana tą ilością, u Gutków też niespecjalnie tak szczerze powiedziawszy!!maruda!!! Foty sa i to duuuuuzo!!! Quote
zuzolandia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Czołem Zuzolki .....u nas zimno cimno i mokro:-( Fujjjjjj u nas tez cima zima i hu hu :evil_lol: [quote name='majoka']Cześc Ineczko i Zuziu. U nas tez snieg, na dodatek napadał na antenę i teraz tv mi przerywa. Muszę TZ-ta wysłac z miotłą, by odśniezył talerz, ale jak zwykle gdzieś zniknał.:mad: Kochana Ty go samego z miotła nie puszczaj bo jeszcze odleci eheh:evil_lol: [quote name='Dobcia']Cześć kudłaczko kochana :loveu: I cześć Inezko:lol: Ja tu tylko w odwiedzinki wpadłam, bo nadal jestem beznetowa...:roll: Witanko ....Inezka -Pinezka:evil_lol: se Jolcia wymyslila heheeh [quote name='Shilah'] Co u Was zuzole? Wpadliśmy zerknąć ..:razz: U nas po staremu czyli len goni lenia i popycha leniem :evil_lol::evil_lol: [quote name='bonita']Cześć Zuzolki :) Kompik zdrowy, dzieciarnia śpi, to ja sobie mogę szaleć po necie :) Pozdrowionka Nocna Bonitka na łowach eheh .witaj :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Zuzolki wiosenne buziaki dla WAS biało- czarni zapraszają Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
zuzolandia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Kate I Luka']Siemanko Kudłatki Kochane :multi: :multi: :multi: Witanko Faflunki Kochane :loveu::loveu: [quote name='evaxon']heloł :cool3: hello hello :multi: [quote name='Teklunia']zaspałyście czy pracujecie? :cool3: Mamy lenia ;-) duzegooooooooooo [quote name='Rinuś']a gdzie sie podziewaja Zuzole?? Tu i tam .czyli wszedzie :loveu::loveu: [quote name='eria']Zuzola nie uważasz że te kilka fot z działki to dla nas za mało ?? Bo ja się nie czuję usatysfakcjonowana tą ilością, u Gutków też niespecjalnie tak szczerze powiedziawszy!! Moze i małoooooo ale jakos mi komp zamula i nie chce mi sie z nim walczyc hehheh:multi: Witajcie moje kochane babeczki !!!!!!!!!!!! Quote
bonita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dobrywieczorek Zuzki :) Czy u Was śnieżek jest również? Quote
zuzolandia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Bleeeeeeee u nas takie błoto posniegowe a nie sniezek ;-((( Kilka fotek bezsnieznych z wiesi ;-) Quote
lula Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='zuzolandia'] czy ja już jestem tak zmęczona, że widzę podwójnie? ;) całuski dla kudłatych :) Quote
Imbirka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 cześć Zuzolki z rana w wiosenno -zimowy dzionek:cool3: Quote
Shilah Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='zuzolandia']Bleeeeeeee u nas takie błoto posniegowe a nie sniezek ;-((( Kilka fotek bezsnieznych z wiesi ;-) Cudna fotencja :loveu: Wpadliśmy z pierwszym śniadankiem i słoneczkiem dla Was .. Quote
eria Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a ten gdzie wlazł ? w jakieś wapno czy gips ????????????????:cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Cześć pikne babeczki... Zuzanka jak prawdziwa dama przed chłopakiem chciała jaknajszykowniej wyglądać ;) Quote
e.v.a Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ooo 2 Zuzoliny:loveu: :evil_lol: czesc:multi: Quote
zuzolandia Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Witanko;-) w koncu przestało padac i wylazło słoneczko wiec polazłysmy na spacerek do lasku;-) Było biegankoooooo ....... .i pozowankoooooooo..... gdzieniegdzie troszku sniezkaaaaa;-).... .i troszku niebaaaaaaa ;-) Quote
zuzolandia Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 No jeszcze dodam 2 niebieskie ;-) .......;-)...... Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 haY zuzolki piękna modelka :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 te niebieskie są cuuuuudowne!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts