Shilah Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jaka słodka dziewczynka :loveu: A tutaj pasują do filmu ( bajki ) "Zakochany briard" :loveu: Pozdrawiamy i nieśmaiło zapraszamy w nasze skromne progi :oops: Shilah & Gizmo Quote
Kate I Luka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ale śliczny Zuzol :loveu: Hejka Ineczki :multi: Quote
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 cześć zuzolki Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ooooo i oczko widzać :lol: zdjęcia superowskie, pełne futerka :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 U Joli to byłaś! A do siebie to nie łaska zajrzeć ?!? Quote
zuzolandia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Teklunia']U Joli to byłaś! A do siebie to nie łaska zajrzeć ?!? U Joli a włąsciwie u Gutka to Zuzanka była nie jo :evil_lol::evil_lol: Normalnie ni mom czasu włązic do siebie heheh .....do innych galerii tyz zaglondom z doskoku :loveu: Witajcie kocffffane kobietki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Shilah Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Zuzole Uciekamy liczyć owce .. Wam też proponujemy przed zaśnięciem .. :razz: Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
zuzolandia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 DOBRANOC ...... ......................DOBRANOC.............. Quote
sota36 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='leemonca']a my dziś pierwsi!!! DZIEŃDOBEREK!!!! kujon, kujon!!! [quote name='zuzolandia']DOBRANOC ...... ......................DOBRANOC.............. hmmm skund jo to zdjyncie znom?!?!?! Quote
Kate I Luka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dzieńdoberek :) U nas imitacja zimy, u Was pewnie też... Nawet Gastek zszokowany wychodził dziś rano na spacer myśląc: skąd się toto tu wzięło ;) Quote
eria Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kate I Luka napisał(a):Dzieńdoberek :) U nas imitacja zimy, u Was pewnie też... Nawet Gastek zszokowany wychodził dziś rano na spacer myśląc: skąd się toto tu wzięło ;) u mnie to samo :evil_lol: Kreon omijał śnieg jak mógł aż się łapki plątały:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='leemonca']a my dziś pierwsi!!! DZIEŃDOBEREK!!!! Witojcie Hakerki kochane:loveu::loveu: hmmm skund jo to zdjyncie znom?!?!?! retoryczne pytanko eheh:loveu: [quote name='Imbir1']Witajcie Zuzole z samego rana:multi: Dziendoberek Imbirkowa:loveu::loveu: [quote name='eria']cześć Zuzanki!!!! Czesc i czołem :multi: [quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek :) U nas imitacja zimy, u Was pewnie też... Nawet Gastek zszokowany wychodził dziś rano na spacer myśląc: skąd się toto tu wzięło ;) Witojcie Kasienko;-) łoj i po cholere toto białe pezylazło ? [quote name='evaxon']dziennnndobry bardzo :) Bry bry złociutka :loveu: Quote
Teklunia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Zuzolki, Zuzolki, ja też Was witam :multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Teklunia']Zuzolki, Zuzolki, ja też Was witam :multi::multi::multi: A witamy witamy nasza kochana kudłąta siostroooooooo :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='zuzolandia']A witamy witamy nasza kochana kudłąta siostroooooooo :loveu::loveu::loveu:ale ja wcale nie jestem kudłata... wręcz przeciwnie - włoski to mam marniutkie ;) Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Czołem Zuzolki .....u nas zimno cimno i mokro:-( Quote
mar....ka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześc Ineczko i Zuziu. U nas tez snieg, na dodatek napadał na antenę i teraz tv mi przerywa. Muszę TZ-ta wysłac z miotłą, by odśniezył talerz, ale jak zwykle gdzieś zniknał.:mad: Quote
Dobcia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='zuzolandia'] Cześć kudłaczko kochana :loveu: I cześć Inezko:lol: Ja tu tylko w odwiedzinki wpadłam, bo nadal jestem beznetowa...:roll: Quote
Recommended Posts