Rinuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 eria napisał(a):zdecydowanie łabędź :loveu: tez tak mysle ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 hello.... prosze mi sie tu od razu przyznac...która to z Was byla dzis na wystawie w Katowicach???:mad: i poznała dziewczyny od mojej dziewczynki???? kurcze jaki ten swiat mały... Kasia i Renia juz mnie o tym fakcie w po poludniu "doniosły":diabloti: Quote
eria Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ja Byłam!! Ja Poznałam!!!!!! Te Psy Są Cudowne!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 eria napisał(a):Ja Byłam!! Ja Poznałam!!!!!! Te Psy Są Cudowne!!! to mnie prosze relacje teraz obszerna zdac.....:lol: no Jola - siostra Sabi dostała tam same najlepsze....znaczy sie championka .....:loveu: :loveu: Quote
eria Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to mnie prosze relacje teraz obszerna zdac.....:lol: no Jola - siostra Sabi dostała tam same najlepsze....znaczy sie championka .....:loveu: :loveu: no właśnie Jolcią moja mama była oczarowana!! po prostu cud i miód!! i długo rozmawiałyśmy z jej panią, opowiadała nam o rasie i w ogóle bardzo miła osoba, podała nam numer telefonu, moja mama uznała że to pies jej marzeń i takiego to by nawet do łóżka wzięła :) a że ona mieszka w domku jednorodzinnym,bedzie nakłaniać mojego-hmm-ojczyma? na psiaka tej rasy,jako że od jakiegoś czasu szukają psa dla siebie ale tak powolutku, bo mają 18 letnią małą suczkę jeszcze :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 eria napisał(a):no właśnie Jolcią moja mama była oczarowana!! po prostu cud i miód!! i długo rozmawiałyśmy z jej panią, opowiadała nam o rasie i w ogóle bardzo miła osoba, podała nam numer telefonu, moja mama uznała że to pies jej marzeń i takiego to by nawet do łóżka wzięła :) a że ona mieszka w domku jednorodzinnym,bedzie nakłaniać mojego-hmm-ojczyma? na psiaka tej rasy,jako że od jakiegoś czasu szukają psa dla siebie ale tak powolutku, bo mają 18 letnią małą suczkę jeszcze :) o widzisz.....moja sypia z nami w łóżku...ma włosa..jak pewnie juz wiesz...wiec kosmetyka b podobna jak u czlowieka . czesanie tez.... my - znaczy sie ja i moj syn kochamy ta nasz królewne.:loveu: ....jest piekna...i powaznie juz wiele razy mowilam Reni ze mi z nieba spadły z tym suniaczkiem:loveu: :loveu: ....jest niesamowita...i widac ze uwielbia mlodego a mlody ja.....a jak mieszka mama w domku to superowsko... Quote
eria Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):o widzisz.....moja sypia z nami w łóżku...ma włosa..jak pewnie juz wiesz...wiec kosmetyka b podobna jak u czlowieka . czesanie tez.... my - znaczy sie ja i moj syn kochamy ta nasz królewne.:loveu: ....jest piekna...i powaznie juz wiele razy mowilam Reni ze mi z nieba spadły z tym suniaczkiem:loveu: :loveu: ....jest niesamowita...i widac ze uwielbia mlodego a mlody ja.....a jak mieszka mama w domku to superowsko... tylko trzymaj kciuki za namawianie jej drugiej połowy na softa:cool3: a to może stanowić problem :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 eria napisał(a):tylko trzymaj kciuki za namawianie jej drugiej połowy na softa:cool3: a to może stanowić problem :cool1: trzymam...trzymam..... miłego dnia..... Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Przyszłam zostawić Wam sobotniego buziaczka :) Quote
zuzolandia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Witojcie po krotkiej przerwie ;-) było odlotowoooo szkoda ze trza było wracac bleee......na szybcika wklejam foty i lece do roboty ..... .......cdn...... Quote
bonita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witajcie Zuzolki ! U la la Zuzia miała Zuzolowatego kompana do zabawy :) Quote
zuzolandia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 .cd.....chyba w poniedziałek eheh;-) Quote
bonita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ale fajne ciepełko :loveu: , jak ja dawno ogniska nie robiłam.... Quote
WinterGirl Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Superaśne foty! Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='zuzolandia'] momo zazdrości, że mnie tam z Wami nie było, muszę przyznać że zdjęcia są urocze, cudowne i romantyczne :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Bo na wiesi fajnie jest .....fotek cd...... Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jejku Inka, nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia!!! Jeden briard - ładny widok... Ale dwa na raz, to już istna rozkosz dla oczu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Teklunia']Jeden briard - ładny widok... Ale dwa na raz, to już istna rozkosz dla oczu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: O tak :loveu: roskoszne [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 jeee kogo jo tam widza po lewej!! JOLCIA się opalo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mar....ka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale sielanka...., jak ja mam urlop, to słońca nie ma:( Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ale sielana;) Quote
Recommended Posts