eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 cześć Zuzanki, wrzucać fotki i zapylać do mnie filmik oglądać :evil_lol: :evil_lol: moje psy też sie wczoraj obżerały,ale rzyganka nie było :) Quote
leemonca Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jesteśmy i gorąco witamy!!!! ale i tak wpadniemy później na zdjęcia :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='zuzolandia'] I najgorsze ze tego owlosienia wciaz przybywa;-) hello.... ups to faktycznie...to skad tego przybywa???? no nie przerazaj mnie.....:cool3: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='eria']cześć Zuzanki, wrzucać fotki i zapylać do mnie filmik oglądać :evil_lol: :evil_lol: moje psy też sie wczoraj obżerały,ale rzyganka nie było :) hELLO;-) juz zapylam eheh ogladac filmik ;-) [quote name='leemonca']jesteśmy i gorąco witamy!!!! ale i tak wpadniemy później na zdjęcia :diabloti: A my słoneczne buziaczki przesyłamy :loveu::loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']hello.... ups to faktycznie...to skad tego przybywa???? no nie przerazaj mnie.....:cool3: Witanko ;-) ....hmmmmm .....poniekad przybywa na moje wąłsne zyczenie heheh .....Zuzol była chora i siersc była nijaka ,bardzo zniszczona i było jej mało ......kiedy sie okazało ze juz z nia jest oki to zaaplikowałam jej srodek na wzmocnienie i porost włosów BIOSEL HK a oprocz tego dostaje jeszcze wita -wet preparat regenerujacy no i zaczela dziołszka obrastac jak gupio heheeh ...ale to dobrze ...choc roboty o niebo wiecej :evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='zuzolandia'] tak szybko fotki :crazyeye:, ale chyba miały być ze spacerku :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='zuzolandia'] a to jest jezioro łabedzie???pieknie tanczy..... :diabloti: Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ooo! a u Zuzy widzę tańce i hulanki :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Inka!!!!!!!! Gut tyz łobrasto!! Ale troche wolniej,bo on tylko na tym regeneratorze! A Moje muskle juz przypominaja od czesania polowe Pudziana!!!Tobie - wyrazy wspolczucia, bo owe muskle szybiej Ci rosna - a trza ja bylo dodatkowo wspomagac?!?!? Dobrze Ci tak! Teraz czesz, czesz, czesz, czesz, czesz, czesz...... Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Zuzka z piłeczka :loveu: do twarzy jej :iloveyou: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='evaxon']czolem kochaniutkie :cool3: Witanko słodziutka:loveu: [quote name='eria']ooo! a u Zuzy widzę tańce i hulanki :evil_lol: :evil_lol: Taaaa hulanki ze hejj .dobrze ze piłka szmaciana heheeh:evil_lol: [quote name='sota36']Inka!!!!!!!! Gut tyz łobrasto!! Ale troche wolniej,bo on tylko na tym regeneratorze! A Moje muskle juz przypominaja od czesania polowe Pudziana!!!Tobie - wyrazy wspolczucia, bo owe muskle szybiej Ci rosna - a trza ja bylo dodatkowo wspomagac?!?!? Dobrze Ci tak! Teraz czesz, czesz, czesz, czesz, czesz, czesz...... Patrzcie jako to zółc z niej wyłazi eheheh:diabloti: Czesza i czesza heeheh co mo innego zrobic ? i tak dobrze ze Zuzol wyglondo tak jak wyglondo.....pamietosz jaki z nie byl wypłoch jeszcze pora miesiecy do tyłu ??? hehe:multi::multi: [quote name='Teklunia']a co dobrego jadłaś na urodzinkach? :p uuuuuuu duzo tego było....... ale osobiscie najbardziej samkowął mi filet z indyka w sosie kurkowym z pieczonymi kartofelkami i warzywami w sosie beszamelowym .pychotkaaaaa :multi::multi: [quote name='_ChiQuiTa_']Zuzka z piłeczka :loveu: do twarzy jej :iloveyou: Siemanko ;-) ....piłka to jej zycie ;-) nawiedzone zycie eheh:evil_lol: Zaraz wkleje foteczki ze spacerku ......;-) Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 sota36 napisał(a):Inka!!!!!!!! Gut tyz łobrasto!! Ale troche wolniej,bo on tylko na tym regeneratorze! A Moje muskle juz przypominaja od czesania polowe Pudziana!!!Tobie - wyrazy wspolczucia, bo owe muskle szybiej Ci rosna - a trza ja bylo dodatkowo wspomagac?!?!? Dobrze Ci tak! Teraz czesz, czesz, czesz, czesz, czesz, czesz...... pluje jadem ta nasza kochano Jolcia :evil_lol: oo trafiłam akurat na spacerowe fotki!!! Zuzanka jest piękna w tym kwiatuzku różowym :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ooo jaka dumna :loveu: i jaka śliczna froteczka :multi::loveu: Quote
bonita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witajcie Zuzki Byłam i oglądałam śliczne foteczki :) Wielkie buziole dla Zuzi:loveu: Quote
sota36 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jo tam ni pamientom- zuza zawsze byla i jest piykno!!! Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 sota36 napisał(a):Jo tam ni pamientom- zuza zawsze byla i jest piykno!!! co prawda to prawda, a ja bym dodała jeszcze że BĘDZIE piykno! Quote
Alka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 wow :multi: ile foteczek :multi: Zuzinka sliczna i w pozowanych i w "biegowych " ujęciach:loveu: Quote
sota36 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='eria']co prawda to prawda, a ja bym dodała jeszcze że BĘDZIE piykno!nooooooooooooooooooooooooo!!!!! p.s. jo skunds tym kfiotek znom - hihihi Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Wyobraz sobie ze jeszcze jest ;-) dla tych co nie wiedza ....tyn rozowy kfffiotek to gyszynk od Gutka ;-) heheheeh Quote
Recommended Posts