Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Zuzanki, wrzucać fotki i zapylać do mnie filmik oglądać :evil_lol: :evil_lol:
moje psy też sie wczoraj obżerały,ale rzyganka nie było :)

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='eria']cześć Zuzanki, wrzucać fotki i zapylać do mnie filmik oglądać :evil_lol: :evil_lol:
moje psy też sie wczoraj obżerały,ale rzyganka nie było :)
hELLO;-) juz zapylam eheh ogladac filmik ;-)

[quote name='leemonca']jesteśmy i gorąco witamy!!!! ale i tak wpadniemy później na zdjęcia :diabloti:
A my słoneczne buziaczki przesyłamy :loveu::loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']hello....
ups to faktycznie...to skad tego przybywa????
no nie przerazaj mnie.....:cool3:
Witanko ;-) ....hmmmmm .....poniekad przybywa na moje wąłsne zyczenie heheh .....Zuzol była chora i siersc była nijaka ,bardzo zniszczona i było jej mało ......kiedy sie okazało ze juz z nia jest oki to zaaplikowałam jej srodek na wzmocnienie i porost włosów BIOSEL HK a oprocz tego dostaje jeszcze wita -wet preparat regenerujacy no i zaczela dziołszka obrastac jak gupio heheeh ...ale to dobrze ...choc roboty o niebo wiecej :evil_lol::evil_lol:

Posted

Inka!!!!!!!! Gut tyz łobrasto!! Ale troche wolniej,bo on tylko na tym regeneratorze! A Moje muskle juz przypominaja od czesania polowe Pudziana!!!Tobie - wyrazy wspolczucia, bo owe muskle szybiej Ci rosna - a trza ja bylo dodatkowo wspomagac?!?!? Dobrze Ci tak! Teraz czesz, czesz, czesz, czesz, czesz, czesz......

Posted

[quote name='evaxon']czolem kochaniutkie :cool3:
Witanko słodziutka:loveu:

[quote name='eria']ooo! a u Zuzy widzę tańce i hulanki :evil_lol: :evil_lol:
Taaaa hulanki ze hejj .dobrze ze piłka szmaciana heheeh:evil_lol:

[quote name='sota36']Inka!!!!!!!! Gut tyz łobrasto!! Ale troche wolniej,bo on tylko na tym regeneratorze! A Moje muskle juz przypominaja od czesania polowe Pudziana!!!Tobie - wyrazy wspolczucia, bo owe muskle szybiej Ci rosna - a trza ja bylo dodatkowo wspomagac?!?!? Dobrze Ci tak! Teraz czesz, czesz, czesz, czesz, czesz, czesz......
Patrzcie jako to zółc z niej wyłazi eheheh:diabloti:
Czesza i czesza heeheh co mo innego zrobic ? i tak dobrze ze Zuzol wyglondo tak jak wyglondo.....pamietosz jaki z nie byl wypłoch jeszcze pora miesiecy do tyłu ??? hehe:multi::multi:

[quote name='Teklunia']a co dobrego jadłaś na urodzinkach? :p
uuuuuuu duzo tego było....... ale osobiscie najbardziej samkowął mi filet z indyka w sosie kurkowym z pieczonymi kartofelkami i warzywami w sosie beszamelowym .pychotkaaaaa :multi::multi:

[quote name='_ChiQuiTa_']Zuzka z piłeczka :loveu: do twarzy jej :iloveyou:
Siemanko ;-) ....piłka to jej zycie ;-) nawiedzone zycie eheh:evil_lol:

Zaraz wkleje foteczki ze spacerku ......;-)

Posted

sota36 napisał(a):
Inka!!!!!!!! Gut tyz łobrasto!! Ale troche wolniej,bo on tylko na tym regeneratorze! A Moje muskle juz przypominaja od czesania polowe Pudziana!!!Tobie - wyrazy wspolczucia, bo owe muskle szybiej Ci rosna - a trza ja bylo dodatkowo wspomagac?!?!? Dobrze Ci tak! Teraz czesz, czesz, czesz, czesz, czesz, czesz......

pluje jadem ta nasza kochano Jolcia :evil_lol:

oo trafiłam akurat na spacerowe fotki!!! Zuzanka jest piękna w tym kwiatuzku różowym :)

Posted

sota36 napisał(a):
Jo tam ni pamientom- zuza zawsze byla i jest piykno!!!

co prawda to prawda, a ja bym dodała jeszcze że BĘDZIE piykno!

Posted

[quote name='eria']co prawda to prawda, a ja bym dodała jeszcze że BĘDZIE piykno!nooooooooooooooooooooooooo!!!!! p.s. jo skunds tym kfiotek znom - hihihi