Iza i Fidel Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Bieg na oslep:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnie,ze strajk zawieszony.Strata bylaby niepowetowana... Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 to jest świetne - Zuza -włos rozwiany-pokonuje pędem haszcze :evil_lol: wiedziałam że zmiękniesz Quote
sota36 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Siiena napisał(a):Byłam u niej w galeri !! Nie ma fot , to fakt !! Ale ogółem jest bardzo fajna !! bo i tu i tam fajne ludki sa!!! Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 na temat "galerii" się już nie wypowiadam, bo moje zdanie nic nie znaczy:cool1: niech sie bezsensownie rozrasta,ja już mówiłam że swoją prowadzę na pamiątkę i nikt nie zarzuci że brakuje w niej zdjęć;) Zuzolki, przepraszam za małego offa,ale wręcz mnie zżera jak niektóre posty czytam ;) Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Siiena napisał(a):Wiesz , niektórzy nie mogą dodawać fotek bo np . nie mają aparatu albo cuś . Chętnie założyłabym galeri mojej psicy no ale nie mam aparau i te 100 fit chyba nie wystarczy :shake: no właśnie o to chodzi - po co zakładać galerię jak nie ma się aparatu:shake: Quote
sota36 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 eria napisał(a):na temat "galerii" się już nie wypowiadam, bo moje zdanie nic nie znaczy:cool1: niech sie bezsensownie rozrasta,ja już mówiłam że swoją prowadzę na pamiątkę i nikt nie zarzuci że brakuje w niej zdjęć;) Zuzolki, przepraszam za małego offa,ale wręcz mnie zżera jak niektóre posty czytam ;) eria napisał(a):no właśnie o to chodzi - po co zakładać galerię jak nie ma się aparatu:shake: jeeeeeeee . ta zas mo.... weksle? Tako młodo dziołcha i juz mo? Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Siiena !!!!! Witamy milutko w naszej wszechstronnej galeryjce heheh;-) Anula rzadzi ;-) heheeheh Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='sota36']jeeeeeeee . ta zas mo.... weksle? Tako młodo dziołcha i juz mo? Boszzzzz Jolcia !!!! to co MY momy ????? :diabloti: Az strach pomyslec :diabloti: Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia']Siiena !!!!! Witamy milutko w naszej wszechstronnej galeryjce heheh;-) Anula rzadzi ;-) heheeheh ja się chyba starzeję,ale pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem.... już się kolejny raz o tym przekonuję.Wczoraj przyszła do mnie kumpela 4 lata młodsza z takimi nowinami że ręce opadają, i tak jak nigdy tej różnycy wieku nie czułam tak teraz........normalnie starzeję się.... Siiena-gdyby miała to by foty były :/ Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Eriaczku !!!! Adik stwierdzil ze .....ooooo cieniu.... tyz bych chciol sie w tym wieku starzec .....;-) ehehheh Pikny mosz tyn banerek chciałam dodac ;-) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Qrcze ale tu śląszczyzną powiewa :evil_lol: Fajnie sie tak Was czyta jak się nie umie tego języka :eviltong: nie no rewelacyjna ta fota:crazyeye: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='eria'] :evil_lol: wiedziałam że zmiękniesz czaderska ta fota...a to mocno włochate( prawie jak moje) cudnie skacze...i widac szał w oku....:diabloti: Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia']Eriaczku !!!! Adik stwierdzil ze .....ooooo cieniu.... tyz bych chciol sie w tym wieku starzec .....;-) ehehheh Pikny mosz tyn banerek chciałam dodac ;-) bo jo je w ogóle wyjątkowy egzemplarz, bardzo specyficzny... Quote
sota36 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia']Boszzzzz Jolcia !!!! to co MY momy ????? :diabloti: Az strach pomyslec :diabloti: my momy RADOSC z ZYCIA!!! Nie to co te "młode frelki"! [quote name='eria']ja się chyba starzeję,ale pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem.... już się kolejny raz o tym przekonuję.Wczoraj przyszła do mnie kumpela 4 lata młodsza z takimi nowinami że ręce opadają, i tak jak nigdy tej różnycy wieku nie czułam tak teraz........normalnie starzeję się.... Siiena-gdyby miała to by foty były :/ nooooooooooo, powiedziala inteligentnie Gutkowa. [quote name='eria']bo jo je w ogóle wyjątkowy egzemplarz, bardzo specyficzny... Tysdziołcha nie "egzemplarz" , a "aparat"! albo "wyjatkowy model"!!ps. Jezu - Ona mnie zabije!!!! Zuzola - masz psa w spadku! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='eria']Siiena-gdyby miała to by foty były :/ Widzę że tu się dyskusja na temat fot w mojej galeri toczy :cool1: Miło mi :cool1: Quote
sota36 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14']Widzę że tu się dyskusja na temat fot w mojej galeri toczy :cool1: Miło mi :cool1: no popatrz - pisalam - ewenement! jak Alicja R.:) Niby fot nie ma , a galeria puchnie! I jeszcze w innych o tym glosno!!! Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 mnie również:p Jola- Kamcia za moją sprawą wkleiła do swojej hmmm"galerii" dwie foty!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Qrcze ale tu śląszczyzną powiewa :evil_lol: Fajnie sie tak Was czyta jak się nie umie tego języka :eviltong: Slunsko mowa bardzo trudny :evil_lol: ...heheeh ....a tak od czasu do czasu se smigamy po naszymu hehhe :multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czaderska ta fota...a to mocno włochate( prawie jak moje) cudnie skacze...i widac szał w oku....:diabloti: Tego szału to nie ma tylko podczas snu ,wtedy oczeta zamkniete :loveu: [quote name='eria']bo jo je w ogóle wyjątkowy egzemplarz, bardzo specyficzny... Tak tak ......BIOłY KRUK :evil_lol: Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia'] Tak tak ......BIOłY KRUK :evil_lol: zielony!! zielony!! Quote
sota36 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 tak, tak, ble... ble...ble... Anula jest ladna, madra, specyficzna, zgrabna, mila, towarzyska, inteligentna, przebojowa, bystra i bardzo, bardzo skromna. Ona ma skromnosc wrodzona, ale...totalnie nierozwinieta, jak...ja:) Kochom JA!!!! Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Nioo jak wstawiła to trzeba leciec obejrzec ;-).... bo to sie zdarza raz na jakis długiii czasssss ;-) eheheh Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 sota36 napisał(a):tak, tak, ble... ble...ble... Anula jest ladna, madra, specyficzna, zgrabna, mila, towarzyska, inteligentna, przebojowa, bystra i bardzo, bardzo skromna. Ona ma skromnosc wrodzona, ale...totalnie nierozwinieta, jak...ja:) Kochom JA!!!! o w morde....zatkało mnie Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='sota36']tak, tak, ble... ble...ble... Anula jest ladna, madra, specyficzna, zgrabna, mila, towarzyska, inteligentna, przebojowa, bystra i bardzo, bardzo skromna. Ona ma skromnosc wrodzona, ale...totalnie nierozwinieta, jak...ja:) Kochom JA!!!! Matyldooooooo z kim jo sie zadowom :evil_lol: Zero samokrytyki ......wzlatuja na wyzyny ...ciekawe kiedy slecą ...ale bydzie huk heeheheh :diabloti: Quote
sota36 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 O! Nastympno sie ciepie! Jo znom takie trzy sztuki, co o nich pisza. Dwie juz nie sa "inkoguto", boto Anula i jo. A na ta trzecio to sie do rzdżadła wejż! Quote
Recommended Posts