Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

na temat "galerii" się już nie wypowiadam, bo moje zdanie nic nie znaczy:cool1: niech sie bezsensownie rozrasta,ja już mówiłam że swoją prowadzę na pamiątkę i nikt nie zarzuci że brakuje w niej zdjęć;)
Zuzolki, przepraszam za małego offa,ale wręcz mnie zżera jak niektóre posty czytam ;)

Posted

Siiena napisał(a):
Wiesz , niektórzy nie mogą dodawać fotek bo np . nie mają aparatu albo cuś . Chętnie założyłabym galeri mojej psicy no ale nie mam aparau i te 100 fit chyba nie wystarczy :shake:

no właśnie o to chodzi - po co zakładać galerię jak nie ma się aparatu:shake:

Posted

eria napisał(a):
na temat "galerii" się już nie wypowiadam, bo moje zdanie nic nie znaczy:cool1: niech sie bezsensownie rozrasta,ja już mówiłam że swoją prowadzę na pamiątkę i nikt nie zarzuci że brakuje w niej zdjęć;)
Zuzolki, przepraszam za małego offa,ale wręcz mnie zżera jak niektóre posty czytam ;)

eria napisał(a):
no właśnie o to chodzi - po co zakładać galerię jak nie ma się aparatu:shake:

jeeeeeeee . ta zas mo.... weksle? Tako młodo dziołcha i juz mo?

Posted

[quote name='zuzolandia']Siiena !!!!! Witamy milutko w naszej wszechstronnej galeryjce heheh;-)

Anula rzadzi ;-) heheeheh

ja się chyba starzeję,ale pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem....
już się kolejny raz o tym przekonuję.Wczoraj przyszła do mnie kumpela 4 lata młodsza z takimi nowinami że ręce opadają, i tak jak nigdy tej różnycy wieku nie czułam tak teraz........normalnie starzeję się....
Siiena-gdyby miała to by foty były :/

Posted

[quote name='zuzolandia']Eriaczku !!!! Adik stwierdzil ze .....ooooo cieniu.... tyz bych chciol sie w tym wieku starzec .....;-) ehehheh
Pikny mosz tyn banerek chciałam dodac ;-)

bo jo je w ogóle wyjątkowy egzemplarz, bardzo specyficzny...

Posted

[quote name='zuzolandia']Boszzzzz Jolcia !!!! to co MY momy ????? :diabloti:
Az strach pomyslec :diabloti:
my momy RADOSC z ZYCIA!!! Nie to co te "młode frelki"!

[quote name='eria']ja się chyba starzeję,ale pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem....
już się kolejny raz o tym przekonuję.Wczoraj przyszła do mnie kumpela 4 lata młodsza z takimi nowinami że ręce opadają, i tak jak nigdy tej różnycy wieku nie czułam tak teraz........normalnie starzeję się....
Siiena-gdyby miała to by foty były :/ nooooooooooo, powiedziala inteligentnie Gutkowa.

[quote name='eria']bo jo je w ogóle wyjątkowy egzemplarz, bardzo specyficzny... Tysdziołcha nie "egzemplarz" , a "aparat"! albo "wyjatkowy model"!!ps. Jezu - Ona mnie zabije!!!! Zuzola - masz psa w spadku!

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='eria']Siiena-gdyby miała to by foty były :/

Widzę że tu się dyskusja na temat fot w mojej galeri toczy :cool1:
Miło mi :cool1:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Widzę że tu się dyskusja na temat fot w mojej galeri toczy :cool1:
Miło mi :cool1:
no popatrz - pisalam - ewenement! jak Alicja R.:) Niby fot nie ma , a galeria puchnie! I jeszcze w innych o tym glosno!!!

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'] Qrcze ale tu śląszczyzną powiewa :evil_lol: Fajnie sie tak Was czyta jak się nie umie tego języka :eviltong:

Slunsko mowa bardzo trudny :evil_lol: ...heheeh ....a tak od czasu do czasu se smigamy po naszymu hehhe :multi:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czaderska ta fota...a to mocno włochate( prawie jak moje) cudnie skacze...i widac szał w oku....:diabloti:

Tego szału to nie ma tylko podczas snu ,wtedy oczeta zamkniete :loveu:

[quote name='eria']bo jo je w ogóle wyjątkowy egzemplarz, bardzo specyficzny...

Tak tak ......BIOłY KRUK :evil_lol:

Posted

tak, tak, ble... ble...ble...
Anula jest ladna, madra, specyficzna, zgrabna, mila, towarzyska, inteligentna, przebojowa, bystra i bardzo, bardzo skromna. Ona ma skromnosc wrodzona, ale...totalnie nierozwinieta, jak...ja:) Kochom JA!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
tak, tak, ble... ble...ble...
Anula jest ladna, madra, specyficzna, zgrabna, mila, towarzyska, inteligentna, przebojowa, bystra i bardzo, bardzo skromna. Ona ma skromnosc wrodzona, ale...totalnie nierozwinieta, jak...ja:) Kochom JA!!!!

o w morde....zatkało mnie

Posted

[quote name='sota36']tak, tak, ble... ble...ble...

Matyldooooooo z kim jo sie zadowom :evil_lol:
Zero samokrytyki ......wzlatuja na wyzyny ...ciekawe kiedy slecą ...ale bydzie huk heeheheh :diabloti: