Alka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ina, wracaj szybko do zdrowia, piękne słoneczko za oknem zachęca do dłuższych spacerów...:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Witajcie kochane cioteczki ;-) sampoczucie o niebo lepsze chyba za sprawą słoneczka ;-) natomiast plecy dalej bola ;-((...ide dzisiaj na 16 do lekarza ,zobaczymy co powie ....a zeby sie odstresowac i nie myslec o zlym ;-) poszłam na spacerek z Zuzka i zrobiłam fajne cieplutkie foteczki ...oto one ... ;-) .nioooo a teraz to pótoragodzinne stresogenne oczekiwanie na 16 -sta ;-) Buziaczki moje kochane kobitki ! Quote
Alka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 no to trzymaj się Inka !:loveu: świetne te styczniowe foteczki , a ta szczególnie :loveu: taka cieplutka :loveu: Quote
Dobcia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Śliczne fotki:loveu::loveu::loveu: Wracaj szybko do zdrowia, nie daj się!;) Quote
zuzolandia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 No i po lekarskiej wizycie ;-) ...pan doktor mnie wymacał poogladał i stwierdzil iz mam zwyrodnienie kregoslupa .....to akurat to ja wiem od dawna ;-)...przepisal tablety przeciwbolowe i serie masazy ;-)...jesli bole ni znikna to skieruje do neurochirurga ;-) ( jakby nie mogł od razu ) i na przeswietlenia .........hmmmmm .....zrobie co kazal ......;-)ale we włąsnym zakresie porobie dodatkowe badania u mojej mamy w szpitalu...jestem przewrazliwiona ;-) ale nic na to nie poradze eheh ....... A teraz ide sie na chwilke połozyc bo znow mam bolesci .... chyba od tego lekarskiego macania ;-) hehe Buziaczki Quote
eria Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 bo znow mam bolesci .... chyba od tego lekarskiego macania to zależy jaki był lekarz :evil_lol: Quote
tygra Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 oj mam nadzieję że te masaże pomogą, ale dziewne że prześwietlenie po masażach - o ile wiem przed masażem powinno być dla pewności czy masaż nie zaszkodzi Quote
zuzolandia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 tygra napisał(a):oj mam nadzieję że te masaże pomogą, ale dziewne że prześwietlenie po masażach - o ile wiem przed masażem powinno być dla pewności czy masaż nie zaszkodzi Otóz to ! i dlatego zanim pojde na te zabiegi to zrobie se zdjecie u mamy w szpitalu :evil_lol:....... dam do wgladu i jak bedzie oki cokolwiek to znaczy :lol: to pojde sie masowac .......:multi::multi: Quote
tygra Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ja na prykąłd mam zapalenie stawów i masaże są niewskazane Quote
leemonca Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 dzieńdoberek!!! a gdzie ten lekarz cię tak obłapiał :cool3:, Quote
madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='zuzolandia']No i po lekarskiej wizycie ;-) ...pan doktor mnie wymacał poogladał i stwierdzil iz mam zwyrodnienie kregoslupa .....to akurat to ja wiem od dawna ;-)...przepisal tablety przeciwbolowe i serie masazy ;-)...jesli bole ni znikna to skieruje do neurochirurga ;-) ( jakby nie mogł od razu ) i na przeswietlenia .........hmmmmm .....zrobie co kazal ......;-)ale we włąsnym zakresie porobie dodatkowe badania u mojej mamy w szpitalu...jestem przewrazliwiona ;-) ale nic na to nie poradze eheh ....... A teraz ide sie na chwilke połozyc bo znow mam bolesci .... chyba od tego lekarskiego macania ;-) hehe Buziaczki czesc kobietki :buzi: ja wpadłam na chwilke, ale musze ci powiedziec odnosnie tego kregosłupa, leków nie bierz, zadne masaże i takie tam pierdoły, tylko na joge sie kochana zapisz, pomaga naprawde, ja ćwicze od pol roku joge, pracuje cały czas stojąc i kregosłup po tym pada, a joga naprawde mi pomogła ;) Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Kate I Luka']Pozdrowionka dla chorowitki... Mam nadzieję, że już lepiej :loveu::loveu::loveu:ale fajne buziaczki [quote name='zuzolandia']No i po lekarskiej wizycie ;-) ...pan doktor mnie wymacał poogladał i stwierdzil iz mam zwyrodnienie kregoslupa .....to akurat to ja wiem od dawna ;-)...przepisal tablety przeciwbolowe i serie masazy ;-)...jesli bole ni znikna to skieruje do neurochirurga ;-) ( jakby nie mogł od razu ) i na przeswietlenia .........hmmmmm .....zrobie co kazal ......;-)ale we włąsnym zakresie porobie dodatkowe badania u mojej mamy w szpitalu...jestem przewrazliwiona ;-) ale nic na to nie poradze eheh ....... A teraz ide sie na chwilke połozyc bo znow mam bolesci .... chyba od tego lekarskiego macania ;-) hehe Buziaczki no fajny lekarz .......masaże najpierw a potem RTG:crazyeye:.......dobrze że nie trafił na łatwowierną osobkę ...trzymaj się pionu;) Quote
Imbirka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 cześć Zuzolki:multi: siedze w pracy zasmarkana z opryszczką na wardze:placz: rety jak ja się fatalnie czuję Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc kobietki :buzi: ja wpadłam na chwilke, ale musze ci powiedziec odnosnie tego kregosłupa, leków nie bierz, zadne masaże i takie tam pierdoły, tylko na joge sie kochana zapisz, pomaga naprawde, ja ćwicze od pol roku joge, pracuje cały czas stojąc i kregosłup po tym pada, a joga naprawde mi pomogła ;) dobrze gada , joga jest super :multi: Inka,i jak dzisiaj się czujesz ?:roll: Quote
zuzolandia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć Zuzolki:multi: siedze w pracy zasmarkana z opryszczką na wardze:placz: rety jak ja się fatalnie czuję Witanko Imbirkowa :loveu:....oj nie zazdroszcze tego posmarkania a juz tym bardziej oprychy .Epidemia z tym chorobskami czy co ?:crazyeye: na dogo ? Buziaczki i kochana byle do piatku :multi::multi: Alka napisał(a):dobrze gada , joga jest super :multi: Inka,i jak dzisiaj się czujesz ?:roll: Witaj Alutko :loveu:.... no czuje sie całkiem całkiem ...z tym ze non stop na prochach jade :evil_lol: i szmaruje sie mascia :evil_lol:..... jutro na rtg Co do jogi ......hmmmmm......trza by pomyslec ;-) Czołem kochane wyspane i niewyspane kobitki :loveu::loveu::loveu: Chiałam jeszcze dodac ze ma L4 DO KONCA MIESIACA :multi::multi: Buziaczki Quote
Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ćeść Zuzolki... Dobrze, że wybrałaś się do tego lekarza... Najpierw RTG, a potem na masowanko :) A jak jeszcze jakiś :crazyeye: masażysta będzie.. to już wogóle pełnia szczęścia :cool3: :cool3: :cool3: Trzymaj sie cieplutko Kochaniutka. Quote
zuzolandia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Jako ze pogoda rewelka ;-) pojechalismy z psiokami na działeczka ;-) Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 śliczne działkowe foteczki :loveu: fakt pogoda dopisuje , ciekawe jak długo będzie tak łaskawa :evil_lol: Quote
anushka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [SIZE=2]nie dośc,że na L4 to buja sie po krzokach :lol: teraz to od kompa nie odejdziecie chyba :loveu: fotki bomba,widze,że pogoda super a ja w pracy musze siedziec :placz: ale nic z tego właśnie gasze kompa i oscentacyjnie (jak sie to pisało buahahha) wychodzę:p ;) zalogowałam sie wczoraj na briardzim forum :p :oops: :cool3: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ale się Inuś wybyczysz :razz:...niechby tylko przestało boleć;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale super minka Quote
Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ooo, ulubiona piłeczka sznurkowa Gastusia :) :) :) Quote
zuzolandia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Dobrze Alicjo powiedziane oby przestało bolec ;-(( a byczenie sie byczeniem ;-).....nie narzekam heeheh ..... Fajnie Aniu z esie zalogowalas heeh trza Cie tam znalezc ;-) Quote
Recommended Posts