Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Witajcie kochane cioteczki ;-) sampoczucie o niebo lepsze chyba za sprawą słoneczka ;-) natomiast plecy dalej bola ;-((...ide dzisiaj na 16 do lekarza ,zobaczymy co powie ....a zeby sie odstresowac i nie myslec o zlym ;-) poszłam na spacerek z Zuzka i zrobiłam fajne cieplutkie foteczki ...oto one ... ;-)

.nioooo a teraz to pótoragodzinne stresogenne oczekiwanie na 16 -sta ;-)
Buziaczki moje kochane kobitki !

Posted

No i po lekarskiej wizycie ;-) ...pan doktor mnie wymacał poogladał i stwierdzil iz mam zwyrodnienie kregoslupa .....to akurat to ja wiem od dawna ;-)...przepisal tablety przeciwbolowe i serie masazy ;-)...jesli bole ni znikna to skieruje do neurochirurga ;-) ( jakby nie mogł od razu ) i na przeswietlenia .........hmmmmm .....zrobie co kazal ......;-)ale we włąsnym zakresie porobie dodatkowe badania u mojej mamy w szpitalu...jestem przewrazliwiona ;-) ale nic na to nie poradze eheh .......
A teraz ide sie na chwilke połozyc bo znow mam bolesci .... chyba od tego lekarskiego macania ;-) hehe
Buziaczki

Posted

oj mam nadzieję że te masaże pomogą, ale dziewne że prześwietlenie po masażach - o ile wiem przed masażem powinno być dla pewności czy masaż nie zaszkodzi

Posted

tygra napisał(a):
oj mam nadzieję że te masaże pomogą, ale dziewne że prześwietlenie po masażach - o ile wiem przed masażem powinno być dla pewności czy masaż nie zaszkodzi

Otóz to ! i dlatego zanim pojde na te zabiegi to zrobie se zdjecie u mamy w szpitalu :evil_lol:....... dam do wgladu i jak bedzie oki cokolwiek to znaczy :lol: to pojde sie masowac .......:multi::multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']No i po lekarskiej wizycie ;-) ...pan doktor mnie wymacał poogladał i stwierdzil iz mam zwyrodnienie kregoslupa .....to akurat to ja wiem od dawna ;-)...przepisal tablety przeciwbolowe i serie masazy ;-)...jesli bole ni znikna to skieruje do neurochirurga ;-) ( jakby nie mogł od razu ) i na przeswietlenia .........hmmmmm .....zrobie co kazal ......;-)ale we włąsnym zakresie porobie dodatkowe badania u mojej mamy w szpitalu...jestem przewrazliwiona ;-) ale nic na to nie poradze eheh .......
A teraz ide sie na chwilke połozyc bo znow mam bolesci .... chyba od tego lekarskiego macania ;-) hehe
Buziaczki

czesc kobietki :buzi:

ja wpadłam na chwilke, ale musze ci powiedziec odnosnie tego kregosłupa, leków nie bierz, zadne masaże i takie tam pierdoły, tylko na joge sie kochana zapisz, pomaga naprawde, ja ćwicze od pol roku joge, pracuje cały czas stojąc i kregosłup po tym pada, a joga naprawde mi pomogła ;)

Posted

[quote name='Kate I Luka']Pozdrowionka dla chorowitki... Mam nadzieję, że już lepiej

:loveu::loveu::loveu:ale fajne buziaczki

[quote name='zuzolandia']No i po lekarskiej wizycie ;-) ...pan doktor mnie wymacał poogladał i stwierdzil iz mam zwyrodnienie kregoslupa .....to akurat to ja wiem od dawna ;-)...przepisal tablety przeciwbolowe i serie masazy ;-)...jesli bole ni znikna to skieruje do neurochirurga ;-) ( jakby nie mogł od razu ) i na przeswietlenia .........hmmmmm .....zrobie co kazal ......;-)ale we włąsnym zakresie porobie dodatkowe badania u mojej mamy w szpitalu...jestem przewrazliwiona ;-) ale nic na to nie poradze eheh .......
Buziaczki
no fajny lekarz .......masaże najpierw a potem RTG:crazyeye:.......dobrze że nie trafił na łatwowierną osobkę ...trzymaj się pionu;)

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc kobietki :buzi:

ja wpadłam na chwilke, ale musze ci powiedziec odnosnie tego kregosłupa, leków nie bierz, zadne masaże i takie tam pierdoły, tylko na joge sie kochana zapisz, pomaga naprawde, ja ćwicze od pol roku joge, pracuje cały czas stojąc i kregosłup po tym pada, a joga naprawde mi pomogła ;)

dobrze gada , joga jest super :multi:

Inka,i jak dzisiaj się czujesz ?:roll:

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć Zuzolki:multi: siedze w pracy zasmarkana z opryszczką na wardze:placz: rety jak ja się fatalnie czuję

Witanko Imbirkowa :loveu:....oj nie zazdroszcze tego posmarkania a juz tym bardziej oprychy .Epidemia z tym chorobskami czy co ?:crazyeye: na dogo ?
Buziaczki i kochana byle do piatku :multi::multi:

Alka napisał(a):
dobrze gada , joga jest super :multi:

Inka,i jak dzisiaj się czujesz ?:roll:

Witaj Alutko :loveu:.... no czuje sie całkiem całkiem ...z tym ze non stop na prochach jade :evil_lol: i szmaruje sie mascia :evil_lol:..... jutro na rtg
Co do jogi ......hmmmmm......trza by pomyslec ;-)

Czołem kochane wyspane i niewyspane kobitki :loveu::loveu::loveu:
Chiałam jeszcze dodac ze ma L4 DO KONCA MIESIACA :multi::multi:
Buziaczki

Posted

Ćeść Zuzolki...
Dobrze, że wybrałaś się do tego lekarza... Najpierw RTG, a potem na masowanko :)
A jak jeszcze jakiś :crazyeye: masażysta będzie.. to już wogóle pełnia szczęścia :cool3: :cool3: :cool3:
Trzymaj sie cieplutko Kochaniutka.

Posted

[SIZE=2]nie dośc,że na L4 to buja sie po krzokach :lol: teraz to od kompa nie odejdziecie chyba :loveu: fotki bomba,widze,że pogoda super a ja w pracy musze siedziec :placz: ale nic z tego właśnie gasze kompa i oscentacyjnie (jak sie to pisało buahahha) wychodzę:p ;)
zalogowałam sie wczoraj na briardzim forum :p :oops: :cool3: