bonita Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 My też się wybieramy do Katowic :) Pozdrowionka :) Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 cześć Zuzolki:multi::multi::multi: a czy ktoś się wybiera do Łodzi w maju????????? Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale bowska fotencja ja mam tez w planach Katowice / pobyt w 2 wersjach ...hotelowej:evil_lol: i dojazdowej z pobytem tylko w sobotę ;)/ Quote
mar....ka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kochane a może tak do Jeleniej byscie sie wybrały co:mad: Niestey nasza Karkonoska wystawa nie cieszy sie uzanaiem, ale za to spotkacie mnie :eviltong: :diabloti: i góry oczywiście.... Quote
Alka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witajcie !:multi: Jak samopoczucie w piątkowy ranek?:roll: U nas wiatrzycho trochę się uspokoiło ale ciężkie ,ciemne chmurzyska zalegają... pozdrawiamy was kochaniutkie!:loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A u nas dalej wiatr ma głowy powyrywać... Okropnie wieje, głowa aż mnie z tego boli... Witajcie Zuzolki :) Quote
Teklunia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 majoka napisał(a):Kochane a może tak do Jeleniej byscie sie wybrały co:mad: Niestey nasza Karkonoska wystawa nie cieszy sie uzanaiem, ale za to spotkacie mnie :eviltong: :diabloti: i góry oczywiście....Majoka, jesteś z tamtych stron? Karkonosze (w szczególności Karpacz) to moje ukochane miejsce na Ziemi :loveu::loveu::loveu: Pozdrów je ode mnie :p Quote
zuzolandia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 majoka napisał(a):Kochane a może tak do Jeleniej byscie sie wybrały co:mad: Niestey nasza Karkonoska wystawa nie cieszy sie uzanaiem, ale za to spotkacie mnie :eviltong: :diabloti: i góry oczywiście.... Witaj złociutka ;-) kto wie kto wie ....to spotkanie jest bardziej kuszace anizeli sama wystawa ;-) bedziem miec to na uwadze :loveu::loveu: Alka napisał(a):Witajcie !:multi: Jak samopoczucie w piątkowy ranek?:roll: U nas wiatrzycho trochę się uspokoiło ale ciężkie ,ciemne chmurzyska zalegają... pozdrawiamy was kochaniutkie!:loveu: Czołem Tuffcikowa .....u nas leje wieje i ciemno :placz: do tego mam łokropne bole plecow i kregoslupa ...w sumie to juz nie wiem w ktorym miejscu mnie boli:placz: a tak to jest oki Kate I Luka napisał(a):A u nas dalej wiatr ma głowy powyrywać... Okropnie wieje, głowa aż mnie z tego boli... Witajcie Zuzolki :) Witanko Kasienko ;-)....jakie sliczne przytulaki ..:loveu::loveu: Alicjarydzewska napisał(a):Cześć Zuzolki:multi::multi::multi: Dziendoberek kochana Alu :loveu::multi::loveu::multi: WITAM WSZYSTKICH BARDZOOOOO MILUTKOOOO :loveu: Quote
sota36 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A ja jestem szczesliwa, ze juz weekend - ja juz chce ferii!!!!!!!!! Quote
mar....ka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Teklunia napisał(a):Majoka, jesteś z tamtych stron? Karkonosze (w szczególności Karpacz) to moje ukochane miejsce na Ziemi :loveu::loveu::loveu: Pozdrów je ode mnie :p Pewnie, że jestem od urodzenia. Też kocham swoje tereny i nigdy bym się stąd nie wyprowadziła, no może w inne góry :diabloti: . Quote
bonita Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 WitajcieZuzolki :). Miłego Weekendu życzymy :) Pozdrowionka Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dzińdybry .....no to kiedy jadziem w te Karkonosze:razz: Quote
eria Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 te Zuzolki to nas ostatnio totalnie olewają !!!!!!! Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Doberek Zuzoleczki :multi: :multi: :multi: Quote
mar....ka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Dzińdybry .....no to kiedy jadziem w te Karkonosze:razz: No własnie:mad: :mad: :mad: Wiosna idzie, a u nas w górach wyjatkowo piękna :loveu: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 sota36 napisał(a):Kaj zes sie som?????:placz::placz::placz:napisała że ma dość kompa:cool3: Quote
Imbirka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 cześć zapracowani urlopowicze:diabloti::multi: Quote
Recommended Posts