Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Kochane a może tak do Jeleniej byscie sie wybrały co:mad: Niestey nasza Karkonoska wystawa nie cieszy sie uzanaiem, ale za to spotkacie mnie :eviltong: :diabloti: i góry oczywiście....

Posted

Witajcie !:multi:

Jak samopoczucie w piątkowy ranek?:roll: U nas wiatrzycho trochę się uspokoiło ale ciężkie ,ciemne chmurzyska zalegają...

pozdrawiamy was kochaniutkie!:loveu:

Posted

majoka napisał(a):
Kochane a może tak do Jeleniej byscie sie wybrały co:mad: Niestey nasza Karkonoska wystawa nie cieszy sie uzanaiem, ale za to spotkacie mnie :eviltong: :diabloti: i góry oczywiście....
Majoka, jesteś z tamtych stron? Karkonosze (w szczególności Karpacz) to moje ukochane miejsce na Ziemi :loveu::loveu::loveu:

Pozdrów je ode mnie :p

Posted

majoka napisał(a):

Witaj złociutka ;-) kto wie kto wie ....to spotkanie jest bardziej kuszace anizeli sama wystawa ;-) bedziem miec to na uwadze :loveu::loveu:

Alka napisał(a):
Witajcie !:multi:

Jak samopoczucie w piątkowy ranek?:roll: U nas wiatrzycho trochę się uspokoiło ale ciężkie ,ciemne chmurzyska zalegają...

pozdrawiamy was kochaniutkie!:loveu:

Czołem Tuffcikowa .....u nas leje wieje i ciemno :placz: do tego mam łokropne bole plecow i kregoslupa ...w sumie to juz nie wiem w ktorym miejscu mnie boli:placz: a tak to jest oki

Kate I Luka napisał(a):
A u nas dalej wiatr ma głowy powyrywać... Okropnie wieje, głowa aż mnie z tego boli...

Witajcie Zuzolki :)

Witanko Kasienko ;-)....jakie sliczne przytulaki ..:loveu::loveu:

Alicjarydzewska napisał(a):
Cześć Zuzolki:multi::multi::multi:

Dziendoberek kochana Alu :loveu::multi::loveu::multi:

WITAM WSZYSTKICH BARDZOOOOO MILUTKOOOO :loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
Majoka, jesteś z tamtych stron? Karkonosze (w szczególności Karpacz) to moje ukochane miejsce na Ziemi :loveu::loveu::loveu:

Pozdrów je ode mnie :p

Pewnie, że jestem od urodzenia. Też kocham swoje tereny i nigdy bym się stąd nie wyprowadziła, no może w inne góry :diabloti: .