Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd ja znam tę minę cierpiętnika Quote
Dobcia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hehehehe prawie by Zuzolka pancie przygniotła:evil_lol: zuzolandia napisał(a): Ona na nas patrzy:razz: Jakie dużo łocka:loveu: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Zuzolku, co ci ta pańcia?:cool3: :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Gut byl wczoraj na basenie! Poplywal, pomoczyl doopke i teraz jest - jak zwykle - tez pachniacy!!!! Dajcie wyperfumowana markiefffkowa Zuzanke!!! Quote
eria Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ten wzrok mówi : dlaczego mi to zrobiłaś ?! a jaka chudzina się zrobiła z psa :evil_lol: Quote
leemonca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 a moja sierota unika kąpieli jak diabeł święconej wody :diabloti: cześć zuzole!!! Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 zuzolandia napisał(a): e tam... wcale nie wygląda na nieszczęśliwą :lol: czesc Zuzolki :) dobrze ze wrócilyscie :buzi: Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 i jeszcze jedno - co to, u licha, są ZOKI? :hmmmm: ;) Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jaki czyściutki szczurek :) Zuzolki, a co Wyście o 3:50 w nocy u mnie w galeryjce robiły? Spać się nie chciało? :razz: :razz: :razz: :razz: Quote
zuzolandia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd ja znam tę minę cierpiętnika Zebys Alu wiedziała ;-) a jaka obraza jest po kapieli łoooo matyldo :evil_lol: Dobcia napisał(a): Hehehehe prawie by Zuzolka pancie przygniotła:evil_lol: Ona na nas patrzy:razz: Jakie dużo łocka:loveu: Nioooo fajne mo łocka :loveu: Pianka napisał(a):Jaka biedna, cała mokra:evil_lol: Witaj Pianeczko:loveu: aaa tam zaroz bidno :evil_lol: czysto czysto :multi: tygra napisał(a):hahahaha jaki mokry psiul No to jest włąsnie to czego Zozolka nie cierpi ...byc mokro ..:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 sota36 napisał(a):Gut byl wczoraj na basenie! Poplywal, pomoczyl doopke i teraz jest - jak zwykle - tez pachniacy!!!! Dajcie wyperfumowana markiefffkowa Zuzanke!!! Jolus to miałaysmy niezła jazde wczoraj :lol: foty wieczorem bo baterie siadły eria napisał(a): ten wzrok mówi : dlaczego mi to zrobiłaś ?! a jaka chudzina się zrobiła z psa :evil_lol: Anulko przeca mowiłam ze nieielw rozni sie od Kreona:evil_lol: tylko duzoooo futerka mo hehe:loveu: leemonca napisał(a):a moja sierota unika kąpieli jak diabeł święconej wody :diabloti: cześć zuzole!!! Witaj Kochaniutka :loveu:.....a moja Tosia to był utoplec :loveu: mogła siedziec w wodzie nawet cały dzien ...tylko nie umiała ..pływac eheheh :evil_lol: Teklunia napisał(a):i jeszcze jedno - co to, u licha, są ZOKI? :hmmmm: ;) Kochana Tenulkowo :loveu: owe ZOKI to po prostu ...skarpetki ..:evil_lol::evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Jaki czyściutki szczurek :) Zuzolki, a co Wyście o 3:50 w nocy u mnie w galeryjce robiły? Spać się nie chciało? :razz: :razz: :razz: :razz: Ha Kasiulko ...buszowałam se po nocy :lol: czekałąm az moj TZ wroci z pracy :loveu: ....bo nie mogłam zasnac ...od razu chciałam mu powiedziec ze cosik załatwiłam :evil_lol::evil_lol: DZIENDOBEREK MOJE KOCHANE KOBITKI :loveu: WITANKO CZAJNIKUJACY SIE CHłOPCZYKU :loveu: Quote
Dobcia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hey Zuzolki:multi: Już jestem ciekawa tych wieczornych foci:razz: Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 zuzolandia napisał(a): Kochana Tenulkowo :loveu: owe ZOKI to po prostu ...skarpetki ..:evil_lol::evil_lol: jak fajnie :multi: czy mogę sobie tego słowa od czasu do czasu poużywać? :oops: Quote
sota36 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kaska - a czemu nie? Uzywaj - jeszcze mozesz dodac, ze te zoki sa "sztopowane"! Quote
eria Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 cześć Zuzolki , po nocach buszują a teraz odsypiają chyba zamiast foty wklejać, gdzeiś tam pisało że foty wieczorem - mamy już wieczór kochane Zuzolki ! a jeśli o mnie chodzi to zobaczę je rano, bo styrana wróciłam z praktyk...papa:loveu: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Zuzki:multi: :multi: :multi: Witamy po dłuuugiej u Was nieobecności. Pozdrowionka i całuski dla kudłatej i tej z faflami też;) Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 sota36 napisał(a):A fot dalej ni ma!! :mad::mad::mad:do ukarania;) Quote
zuzolandia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Matyldoooooo tak wrzeszczycie ze Was u mojej mamy słyszalam ;-) Juz wklejam juz ....;-)...mało ....jutro przy dziennym swietle futerko zalsni bardziej eheheh;-)...tutaj mamy wczorajsze po kapieli po suszeniu i po czesaniu .....eheh;-) .zmeczona Pankracowa ;-) salon pieknosci ja wykonczyl ;-) Quote
lula Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jaka cudna mordeczka......troszkę obrażona :) Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 zuzolandia napisał(a):Matyldoooooo tak wrzeszczycie ze Was u mojej mamy słyszalam ;-) Juz wklejam juz ....;-)...mało ....jutro przy dziennym swietle futerko zalsni bardziej eheheh;-)...tutaj mamy wczorajsze po kapieli po suszeniu i po czesaniu .....eheh;-) .zmeczona Pankracowa ;-) salon pieknosci ja wykonczyl ;-) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:miodzio i jakie poscielówki....a ten kffiatuszek:loveu: Quote
Recommended Posts