eria Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Wymieniają się janiołami.... jo już nie mom słów..... Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 eria napisał(a):Wymieniają się janiołami.... jo już nie mom słów..... bo my janielskie stwory (albo potfffory?) Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='zuzolandia'] A to nasz nowy domownik JOZIK ;-)....przybyl z krainy Gutka ;-) jak narazie jest grzecznym aniolem...dopoki nie skumpluje sie z choinkowa ferajną... wtedy w moim domu przybydzie kolejny Aniol na haju ;-) heehee:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Józik jeszcze trzeźwy;)mmmmi ma mandoline .....w sam raz żeby akompaniować do koledy Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 cześć Anioły :lol: co u Ws, bo nadrobić tego wszystkiego to chyba nie sposób? ;) ale i tak, zaraz spróbuję ;) Ucałowania dla pięknej Zuzanny :buzi: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 ,no pikny janioł z tego Jedrusia ;-)...przynajmniej zostanie porzadny ;-)...heheh od słowa pożadac ;-) hehehe .... Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='zuzolandia'] Oto BRONEK ;-)...bardzo rozrywkowy Aniol ;-)...rozpijo choinkowe towarzystwo ;-).heheheh........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ojesu ja Bronka wcześniej nie zauważyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy Bronuś siedzi na czubku choinki :razz:bo choliwka ja dostałam ostatnio opowiastke o tradycji Aniołka na czubku choinki:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ojesu ja Bronka wcześniej nie zauważyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy Bronuś siedzi na czubku choinki :razz:bo choliwka ja dostałam ostatnio opowiastke o tradycji Aniołka na czubku choinki:cool3: Tak kochaniutka siedzi na czubku i rzadzi całą choinka heeheh;:evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ale u Was aniołkowo się zrobiło :), trzeźwe czy pijane ładniutkie te aniołki, chyba sobie pójdę kupić jakiegoś - zaraziłaś mnie tą aniołkowością Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 widzę ,że przybyło aniołków do kolekcji :loveu: ja też je uwielbiam, u mnie wiszą przy zyrandolu (chyba trzeżwe:evil_lol:) Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Alka napisał(a):ja też je uwielbiam, u mnie wiszą przy zyrandolu (chyba trzeżwe:evil_lol:)Alu, u mojej mamy w domu też na żyrandolu :) Quote
Kate I Luka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='zuzolandia'] ,no pikny janioł z tego Jedrusia ;-)...przynajmniej zostanie porzadny ;-)...heheh od słowa pożadac ;-) hehehe .... uuuu, jaki ładny blue angel :) Mnie teściowa zaraziła aniołkomanią, też posiadam kolekcję aniołków u siebie... Quote
eria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 A my dostaliśmy właśnie od Zuzoli ANIOŁA-SZATANISTĘ !!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: Ja myślałam że to jeden z tych pijoków z choinki , a ten ma pentagramy na skrzydełkach!!!!!!!!!!!! Potrzebny egzorcysta!!! Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Hej hej ;-)...a my bylismy na fajnistym spacerku z Eria oraz KREOSIEM I FOXI ;-)...NA Aszybko wrzucam 3 foteczki i lece nakarmic rodzinke ;-)...potem wkleje całosc .....;-) Anulka akurat tyn janiol nie mioł czasu skumplowac sie z pijokami z choinki heheeh...ale tyz nie jest normalny heeheh ;-) .no my kobitki to potrafimy ladnie pozowac .;-) ....no tak Kreos spiewa a my musimy tego słuchac ;-)....boshhhh .....rany julek ..pańcia no powiedz zeby przestal...uszy bola ...heeh;-) .....ciag dalszy nastapi ....;-) Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 super fotaski, czekamy na następne :multi: Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 3 kudłącze i keżdy inny :) - fajnie razem wyglądają, a śpiewów współczuję :) Quote
eria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 no Kreoś jest baaaaardzo umuzykalniony niestety :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='zuzolandia'] Jemu jest po prostu przykro, że taki niewilki przy Zuzolce jest:evil_lol: Nie to co przy Foxi... po prostu męska duma...:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 .no przystojniak z tego Kreosia ...tylko troszku wstydliwy chlopok ;-) .FOKSIATKO .;-) .KREOS.... .....Z GORKI NA PAZURKI HEJ .. ..Hmmmmm feromony ???.;-) .....Kreos no zastanów sie w ktora strone biegniemy ...;-) .ech znowu musze robic za przewodnika eheheh;-) .szybciej szybciej ...kto pierwszy ten lepszy ;-) ..wyszło na to ze Kreos był ostatni heeh ..... .za chwilke ciag dalszy..... Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 facet na końcu... a Zuzia przewodnik :) Quote
eria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='tygra']facet na końcu... a Zuzia przewodnik :) to jest ściema - Zuza się najbliżej pańci trzymała ciągle, dlatego tu pierwsza jest!!!! :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 no i cd..... .....hmmmmm no powiedz ze jestem slodki ....-Kreos ...;-) ....odlotowa trójca ;-). .....juz do Was biegniemy ... .nie rozumiem co oni tam widza w tych krzakach ..gapia sie i gapia .. ...... pokazywac sie swiatu tak upapranym toz to wstyd .;-).. ..cdn Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 .bowski ;-) Kreos . .....i jego miłosne serenady ..;-)..... ...ide was teraz poodwiedzac i potem wkleje koncowke spacerku .;-) Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 jejcia, ale fajne zdjęcia :multi: super, super super!!! polubiły się psiska, co/? :) [quote name='zuzolandia'] ooo, jakieś znajome towarzystwo :lol: [quote name='zuzolandia'] jak to miło, że nie tylko to moje szczęście się tak zapluwa i kołtuni :evil_lol: [quote name='zuzolandia'] hihi, fajna różnica w grubości łap :lol: Quote
Recommended Posts