sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='eria']jeee !!! ale by było super!! tylko niech pogoda dopisze!! jo tyż niespodziewajka szykuja ale ciiiiiiiii :cool3: taaa, pewnie nikt nic nie wie - jak w czeskim filmie :) Quote
Dobcia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='zuzolandia'] Ojejciuuuuu jakie fajniaste prezenciki:loveu::cool3: Quote
mar....ka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Fryzurke na sylwestra mozna wykorzystać:evil_lol: Quote
lula Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 hahahahaha szkoda ze Fuksowi nie moge tak zaplesc kudelkow:) Quote
Alka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 super, ile foteczek :multi::multi::multi: piękna z nich para :loveu: Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Czesc - Kochani!!! Pewno juz sie budzicie-mysmy tez zaszaleli do 10.00! Teraz wlasnie zoperowlismy Stefka! Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 cześć Zuzole:multi::multi::multi::multi::multi: u nas dziś pogoda bleee, ale i tak zaraz spadamy na spacerek:lol: Quote
Kate I Luka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dzieńdoberek... U nas też pogoda paskudna, któtki spacer w deszczu bo nasz chorowitek niezdolny do dłuższych spacerów... Teraz odpoczywa przy grzejniku na fotelu :cool3: :cool3: :cool3: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Witajcie kochane kobitki ;-)...u nos cima zima i hu hu ..;-) Nic tylko w ciepłej pizamce zagniezdzic sie przed telewizorkiem z kubeczkiem aromatycznej herbatki i ciachem do kompletu ;-) Buziaczki .;-) Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 A to nasz nowy domownik JOZIK ;-)....przybyl z krainy Gutka ;-) jak narazie jest grzecznym aniolem...dopoki nie skumpluje sie z choinkowa ferajną... wtedy w moim domu przybydzie kolejny Aniol na haju ;-) heehee Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Tak ze patrze - ten Jozik to nawet przystojniejszy, niz na sklepowej polce:) Quote
mar....ka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Wow, ale śliczniutki. Moaj przyszła bratowa studiuje resocjalizację, może ferajne z nia umówić, może jeszcze ludzie z nich będą. A tego bidaka na razie izolowaći uszy mu zakryć, by go na swoja strone choinkarze nie przeciągneli. Cholera Zuzka jak czytam nasze posty, to tak sobie myslę że kto na haju, ten na haju hehehe:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
leemonca Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='zuzolandia'] A to nasz nowy domownik JOZIK ;-)....przybyl z krainy Gutka ;-) jak narazie jest grzecznym aniolem...dopoki nie skumpluje sie z choinkowa ferajną... wtedy w moim domu przybydzie kolejny Aniol na haju ;-) heehee cześć nowy domowniku:evil_lol: omijaj kumpli z choinki:evil_lol: nie dla ciebie to towarzystwo:diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Narazie jest w miare daleko od NICH ;-)...zobaczymy jak sie sprawy potocza ;-)....wczoraj po cichu urzadziły se imprezka i jak byli GUTKI u nas to w Dareckiego gwiazdkami rzucali...cholindy jedne ... a to Bronek prowokator jeden ehehe ... Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Oto BRONEK ;-)...bardzo rozrywkowy Aniol ;-)...rozpijo choinkowe towarzystwo ;-).heheheh........ Quote
Dobcia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='zuzolandia'] To do łazienki z nim!:diabloti: puki jeszcze czas....:evil_lol: A wogóle to cześć;) Quote
Cerber Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Oej jaki piękny aniołek, ja chyba zaraz też dam jakieś świąteczne fotki, bo widzę, że wszyscy coś świątecznego wstawia a ja nic :) Quote
eria Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Józik niewinnie wygląda - jak na prezent od Joli...... Ale pewnie szybko sie z tymi choinkowymi alkoholikami zbrata :D Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Zuza widze, że wesoła ferajna ci się powiększa, ja myślę, że Jóźik pójdzie w ślady swoich pobratymców na zasadzie "kto z kim przestaje takim się staje":evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Imbir1 napisał(a):Zuza widze, że wesoła ferajna ci się powiększa, ja myślę, że Jóźik pójdzie w ślady swoich pobratymców na zasadzie "kto z kim przestaje takim się staje":evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) matkoooo :evil_lol: nawet mnie nie strasz :evil_lol:...z tego co wiem jeszcze kilk ama sie wprowadzic ...jesli wszystkie beda :drinka::drinka::drinka:.....to ja sie wyprowadzam ....!!!!! Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 eeeeeee, no co ty, zapowiadają ci się wesołe świeta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='zuzolandia']matkoooo :evil_lol: nawet mnie nie strasz :evil_lol:...z tego co wiem jeszcze kilk ama sie wprowadzic ...jesli wszystkie beda :drinka::drinka::drinka:.....to ja sie wyprowadzam ....!!!!! to zamieszkomy razem, jak w rodzinie! [quote name='Imbir1']eeeeeee, no co ty, zapowiadają ci się wesołe świeta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba nawalone swieta dla aniolow ! Jak dobrze, ze moj zamieszkolz nami, bo te Twoje Janioly by mi boroczka rozpily! A to nasz pieron - od Zozoli :) Quote
Recommended Posts