Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='eria']jeee !!! ale by było super!! tylko niech pogoda dopisze!!
jo tyż niespodziewajka szykuja ale ciiiiiiiii :cool3:
taaa, pewnie nikt nic nie wie - jak w czeskim filmie :)

Posted

Witajcie kochane kobitki ;-)...u nos cima zima i hu hu ..;-)
Nic tylko w ciepłej pizamce zagniezdzic sie przed telewizorkiem z kubeczkiem aromatycznej herbatki i ciachem do kompletu ;-)
Buziaczki .;-)

Posted

A to nasz nowy domownik JOZIK ;-)....przybyl z krainy Gutka ;-) jak narazie jest grzecznym aniolem...dopoki nie skumpluje sie z choinkowa ferajną... wtedy w moim domu przybydzie kolejny Aniol na haju ;-) heehee

Posted

Wow, ale śliczniutki. Moaj przyszła bratowa studiuje resocjalizację, może ferajne z nia umówić, może jeszcze ludzie z nich będą. A tego bidaka na razie izolowaći uszy mu zakryć, by go na swoja strone choinkarze nie przeciągneli.

Cholera Zuzka jak czytam nasze posty, to tak sobie myslę że kto na haju, ten na haju hehehe:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']

A to nasz nowy domownik JOZIK ;-)....przybyl z krainy Gutka ;-) jak narazie jest grzecznym aniolem...dopoki nie skumpluje sie z choinkowa ferajną... wtedy w moim domu przybydzie kolejny Aniol na haju ;-) heehee

cześć nowy domowniku:evil_lol: omijaj kumpli z choinki:evil_lol: nie dla ciebie to towarzystwo:diabloti:

Posted

Narazie jest w miare daleko od NICH ;-)...zobaczymy jak sie sprawy potocza ;-)....wczoraj po cichu urzadziły se imprezka i jak byli GUTKI u nas to w Dareckiego gwiazdkami rzucali...cholindy jedne ... a to Bronek prowokator jeden ehehe ...

Posted

Zuza widze, że wesoła ferajna ci się powiększa, ja myślę, że Jóźik pójdzie w ślady swoich pobratymców na zasadzie "kto z kim przestaje takim się staje":evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
Zuza widze, że wesoła ferajna ci się powiększa, ja myślę, że Jóźik pójdzie w ślady swoich pobratymców na zasadzie "kto z kim przestaje takim się staje":evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

matkoooo :evil_lol: nawet mnie nie strasz :evil_lol:...z tego co wiem jeszcze kilk ama sie wprowadzic ...jesli wszystkie beda :drinka::drinka::drinka:.....to ja sie wyprowadzam ....!!!!!

Posted

[quote name='zuzolandia']matkoooo :evil_lol: nawet mnie nie strasz :evil_lol:...z tego co wiem jeszcze kilk ama sie wprowadzic ...jesli wszystkie beda :drinka::drinka::drinka:.....to ja sie wyprowadzam ....!!!!! to zamieszkomy razem, jak w rodzinie!

[quote name='Imbir1']eeeeeee, no co ty, zapowiadają ci się wesołe świeta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
chyba nawalone swieta dla aniolow ! Jak dobrze, ze moj zamieszkolz nami, bo te Twoje Janioly by mi boroczka rozpily!
A to nasz pieron - od Zozoli :)