Kate I Luka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ...że nas tu jeszcze nie było to ja się dziwie... śliczności o rety... takiego czegos to jeszcze nie widziałam ...i jaka śliczna boksia pozdrawiamy, i wpadniemy zaś:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Witam milutko nowych gosci ;-)...Cieszymy sie ze sie WAM tu podoba ;-) tym bardziej ze to odwiedzinki faflunka kolejnego;-)....mam ogromna słabosc do tych sliniaków;-)...ta boksia na fociszy to moja kochana Tosia ..ktora juz niestety za TM ....ALE NADAL ZYWA W NASZYCH SERDUCHACH ;-) pOZDRAWIAMY ... Quote
mar....ka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Już zmykam spać, ale musiałam jeszcze na momencik wstapic do kudłatej:evil_lol: Widżę , że Kasia z Gastonkiem podziwiaja również dziewczynę. Męczę teraz avatarek świąteczny, ale nie mam zbytnio pomysłu. Jutro możę coś uklecę. Najwiekszy dar do avatarków i podpisów ma Lemonca -napisz list jak do Mikołaja, może cos zrobi:diabloti: Quote
eria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 majoka napisał(a):Już zmykam spać, ale musiałam jeszcze na momencik wstapic do kudłatej:evil_lol: Widżę , że Kasia z Gastonkiem podziwiaja również dziewczynę. Męczę teraz avatarek świąteczny, ale nie mam zbytnio pomysłu. Jutro możę coś uklecę. Najwiekszy dar do avatarków i podpisów ma Lemonca -napisz list jak do Mikołaja, może cos zrobi:diabloti: NIE NAMAWIAĆ MI TU ZUZOLI DO ZDRADY !!! JUŻ SIĘROBI ŚWIĄTECZNY BANER! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 czesc zuzanki, u was też taka pogoda bee :oops: ps. alez sie światecznie u was robi :loveu: Quote
tygra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ja to poprostu uwielbiam takie futrzane psiulki w biegu - po prostu cddeńko Quote
mar....ka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 O jaki ładny, nowy podpisik. ja to poprostu uwielbiam takie futrzane psiulki w biegu - po prostu cddeńko Zgadzam sie z Beatką- futrzane cudeńko:loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a ja się rozpędziłam, żeby ci zrobić bannerek, a tu masz... spóźniłam się :placz: Quote
eria Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 jeee Zuzolki mimo że wcięło - ustawiły sobie banerek !! i to umiały!!!!! :loveu: wracać do nas szybko! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 hej hej babeczki wracac, ja wiem ze dzisiaj poniedziałek :eviltong: Quote
Alka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='zuzolandia']A TAK NA MARGINESIE .......TO CHCIAłABYM SWIATECZNY BANEREK !!!!!! widzę nowy sliczniasty świąteczny banerek :loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 No tak, tutaj banerek też świąteczny... Tylko śniegu za oknami brak :shake: Quote
sota36 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Do mojej Kochanej Zuzi - juz pewno sie lepiej czujesz, choc wiesz... z uszami to klopot - wiem cos o tym. Ale nie martw sie - Twoje Czlowieka zadbaja o nie! I z pewnoscia bedzie dobrze! Nie wiem, czy pamietasz, ale Nasze umowili nas na randkie- w sobote - Mój juz od czwartku gadal, ze idzie do pracy, ale w sobote -bedziemy mogli sie spotkac. Ty nie masz pojecia jak ja sie ciesze!!!! Tak wiec - Zuzienko - obszczekaj sprawe z Twoimi i daj mnie znac. P.s.Moze juz bede mial ten komorke - to wtedy wyslesz mi zetemesa? Buziaki Ci posylam - Twoim tez - a co nie maja miec mniej zaslinione dzioby? Twoj Gucio. Quote
Alka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ach ten Gutek, tylko randki mu w głowie :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Cześć Zuziu!:multi: Jak tu już świątecznie:loveu:Śliczny banerek:loveu: Pozdrawiamy:lol: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Czołem kobitki ..-).... juz jestem ... miałam nieco pracowita niedziele ..i poniedziałek tez ..eheh..... wczoraj mialam rajd po rodzicach i wrocilam strasznie zmeczona...wlazłam wstawiłam banerek ;-) ERIA...DZIEKUJEEE.....i poszlam spac ;-)...a dzisiaj z ranca na spacerek ,potem do weta z uszami Zuzoli ....i na zakupy ;-).....ooooo teraz mam chwile dla siebie ;-).....wstawie fotki i lece do Was ....aa jeszcze Zuzia sie pcha do kompa bo musi odpisac Gutkowi ;-)...co jo mom z tą dziolchą ...heheheeh.......KOCHAM WAS ...!!!! Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Kochany Gutosławie ...:loveu: [SIZE=3]Jak sie bardzo cieszkam ze sie spotkamy :multi::multi: A byłam dzisiaj z pancia u pana doktora eeee niedobry ludzik .pchał mi jakowes zimne paskudztwo do mojego slicznego uszka ,cosik tam mruczał jak kot i mnie draznil ...nie lubiem ..potem gadał z pancia ze masc trzeba i ze nie jest zle ,za tydzien znowu mamy sie tam spotkac ..eeeee chyba sie uciekne do dziadków tam bezpieczniejsi jest.Troszku warczałam se na tego białego fartuchowca ..az sie panciulka zdenerwowała i powiedziala ze mnie odda do azylu ...phiii akurat ..juz to widze ...zapłakałaby sie i utopiła w kałuzy łezek :evil_lol:....PRZECA MNIE KOCHA !,,,,, No to do zobaczenia Malutki :loveu:.... bedem sie kurowac coby forma na sobote była :loveu::loveu: Macham łapeczka do Ciebie ...!!!! Quote
eria Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 no normalnie na te wasze listy to piwinien być osobny wątrk!:evil_lol: edit: jakie cudne foteczki te pod spodem!!!!!!!!!!!!! :D Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 No w koncu skoczyła ;-)...moge teraz wstawic foteczki ....;-) Idziemy na spacerek ...... .cdn. Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 cd..... .a to takie cos.;-).....eheh .....no to by było na tyle .;-)...... a teraz w odwiedzinki lece .;-) Quote
Dobcia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Piękna pannica:loveu: nie ma się co dziwić, że Gutek stracił dla niej łepek:evil_lol: Quote
Recommended Posts