Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Witam milutko nowych gosci ;-)...Cieszymy sie ze sie WAM tu podoba ;-) tym bardziej ze to odwiedzinki faflunka kolejnego;-)....mam ogromna słabosc do tych sliniaków;-)...ta boksia na fociszy to moja kochana Tosia ..ktora juz niestety za TM ....ALE NADAL ZYWA W NASZYCH SERDUCHACH ;-)
pOZDRAWIAMY ...

Posted

Już zmykam spać, ale musiałam jeszcze na momencik wstapic do kudłatej:evil_lol: Widżę , że Kasia z Gastonkiem podziwiaja również dziewczynę. Męczę teraz avatarek świąteczny, ale nie mam zbytnio pomysłu. Jutro możę coś uklecę. Najwiekszy dar do avatarków i podpisów ma Lemonca -napisz list jak do Mikołaja, może cos zrobi:diabloti:

Posted

majoka napisał(a):
Już zmykam spać, ale musiałam jeszcze na momencik wstapic do kudłatej:evil_lol: Widżę , że Kasia z Gastonkiem podziwiaja również dziewczynę. Męczę teraz avatarek świąteczny, ale nie mam zbytnio pomysłu. Jutro możę coś uklecę. Najwiekszy dar do avatarków i podpisów ma Lemonca -napisz list jak do Mikołaja, może cos zrobi:diabloti:

NIE NAMAWIAĆ MI TU ZUZOLI DO ZDRADY !!! JUŻ SIĘROBI ŚWIĄTECZNY BANER!

Posted

[quote name='zuzolandia']A TAK NA MARGINESIE .......TO CHCIAłABYM SWIATECZNY BANEREK !!!!!!

widzę nowy sliczniasty świąteczny banerek :loveu::loveu::loveu:

Posted

Do mojej Kochanej Zuzi - juz pewno sie lepiej czujesz, choc wiesz... z uszami to klopot - wiem cos o tym. Ale nie martw sie - Twoje Czlowieka zadbaja o nie! I z pewnoscia bedzie dobrze!
Nie wiem, czy pamietasz, ale Nasze umowili nas na randkie- w sobote - Mój juz od czwartku gadal, ze idzie do pracy, ale w sobote -bedziemy mogli sie spotkac. Ty nie masz pojecia jak ja sie ciesze!!!! Tak wiec - Zuzienko - obszczekaj sprawe z Twoimi i daj mnie znac.
P.s.Moze juz bede mial ten komorke - to wtedy wyslesz mi zetemesa?
Buziaki Ci posylam - Twoim tez - a co nie maja miec mniej zaslinione dzioby? Twoj Gucio.

Posted

Czołem kobitki ..-).... juz jestem ... miałam nieco pracowita niedziele ..i poniedziałek tez ..eheh..... wczoraj mialam rajd po rodzicach i wrocilam strasznie zmeczona...wlazłam wstawiłam banerek ;-) ERIA...DZIEKUJEEE.....i poszlam spac ;-)...a dzisiaj z ranca na spacerek ,potem do weta z uszami Zuzoli ....i na zakupy ;-).....ooooo teraz mam chwile dla siebie ;-).....wstawie fotki i lece do Was ....aa jeszcze Zuzia sie pcha do kompa bo musi odpisac Gutkowi ;-)...co jo mom z tą dziolchą ...heheheeh.......KOCHAM WAS ...!!!!

Posted

Kochany Gutosławie ...:loveu:
[SIZE=3]Jak sie bardzo cieszkam ze sie spotkamy :multi::multi:
A byłam dzisiaj z pancia u pana doktora eeee niedobry ludzik .pchał mi jakowes zimne paskudztwo do mojego slicznego uszka ,cosik tam mruczał jak kot i mnie draznil ...nie lubiem ..potem gadał z pancia ze masc trzeba i ze nie jest zle ,za tydzien znowu mamy sie tam spotkac ..eeeee chyba sie uciekne do dziadków tam bezpieczniejsi jest.Troszku warczałam se na tego białego fartuchowca ..az sie panciulka zdenerwowała i powiedziala ze mnie odda do azylu ...phiii akurat ..juz to widze ...zapłakałaby sie i utopiła w kałuzy łezek :evil_lol:....PRZECA MNIE KOCHA !,,,,,
No to do zobaczenia Malutki :loveu:.... bedem sie kurowac coby forma na sobote była :loveu::loveu:
Macham łapeczka do Ciebie ...!!!!