sota36 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ojojoj "Dzodzole" nasze kochane!!! Wyzdrowiej szybciutko,bo nudno!!!! Quote
sota36 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A dla Chorego zaryzykuje bana! Mowia, ze chorego trza nawiedzic i rozweselic! to masz! Quote
zuzolandia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Moje Wy kochane kobitki ;-) ....Jolus dziekuje pieknie ;-)....pozdrawiam Was milutko i wracam do wyra....niestety nie dam rady odwiedzic waszych galerii ni mom sily.........ale obiecuje ze sie poprawie .... Znikam ...bo jeszcze łobrzygom monitor ;-)..... Kusiolki ... Quote
Alka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 zdrówka życzymy i przebraną Zuzię wklejamy :loveu: Quote
eria Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Zuzolka zdrowiej !! Pozdrawiamy i kciuki za zdrówko trzymamy! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 zuzanki zdrowiejta bo smutno bez was nooo, tak nas nikt nie rozwesela fiolecikiem :oops: :evil_lol: Quote
tygra Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 i wracaj chorowitko do nas z foteczkami :) Quote
zuzolandia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Hello robaczki ;-).... dziekuje Wam za troske i za to ze pomimo chwilowej nieobecnosci nie zapomnieliscie o nas ;-)...juz mi lepiej ;-) mam wloty i upadki ale generalnie wstretne grypsko łazienkowe juz mija ;-).... zeby nie bylo tak pusto wklejam fotencje ;-) Zuzanka w odcieniach szarosci .;-) a teraz wracamy do koloru ;-) ..no a teraz lece odrabiac zaleglosci ,poki mam sily heheh;-) Buziaczki kobitki ...!!!!!! Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Titam...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ta fotka jest cudowna, jak z takiego starego filmu, gdzie siedzi se pies taki zamyślony i zastanawia sie nad sensem życia...:loveu: :loveu: :loveu: ja też życzę Ci zdrówka :*:*:* Quote
Cimi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :cool3:. Mam prośbę, w sobotę chce się wybrać do Rudy Śląskiej.. tylko jest mały problem kompletnie jest nie znam :shake:. Znacie okolice Makoszowy, był tam kiedyś basen w takim jak bym lasku teraz są tylko pozostałości po basenie. Urzęduje tam Tomasz Pecold. Czy wiecie czy tym busem 7 mogę tam dojechać, jeśli tak, który przystanek powinien mnie interesować :cool3: ? Pozdrawiam :lol:. Quote
Dobcia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='zuzolandia'] Cześć:lol: Myśląca Zuzanka w każdym kolorze wygląda pięknie:loveu: Nie daj się choróbsku!;) Quote
eria Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Cimi']:cool3:. Mam prośbę, w sobotę chce się wybrać do Rudy Śląskiej.. tylko jest mały problem kompletnie jest nie znam :shake:. Znacie okolice Makoszowy, był tam kiedyś basen w takim jak bym lasku teraz są tylko pozostałości po basenie. Urzęduje tam Tomasz Pecold. Czy wiecie czy tym busem 7 mogę tam dojechać, jeśli tak, który przystanek powinien mnie interesować :cool3: ? Pozdrawiam :lol:. Makoszowy to dzielnica Zabrza. Siódemką dojedziesz, a wysiąść musisz chyba na przystanku Guido. Cześć Zuzolki!! Cieszę się że wracacie do żywych :D Quote
Cimi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Znalazłam dokłądny adres : Ruda Śląska Kochłowice, ul. Gościnna 9, - w lasach między Chorzowem Batory a Katowicami - Panewnikami . Powiedziano mi, że być może Kochłowice Rynek będzie najlepszym wyjściem :cool3: ? Doradźcie :eviltong:. Tfuu.. pomyliło mi się nie Makoszowy, a Radoszowy :lol:. Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cześć Zuza, powróciłam z banicji i czytam, że ty bidulko chora jesteś:shake: Dużo zdrówka życzę i wracaj do nas już na dobre pełna sił:lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ;)Zdróweczka zyczę .....w końcu idą święta i trzeba to wziąć na zdrowego;) Quote
sota36 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)Zdróweczka zyczę .....w końcu idą święta i trzeba to wziąć na zdrowego;) no , zeby po Sylwetsrze "chorowac"! Quote
zuzolandia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 He he ...nie zamierzam odchorowywac sylwestrowego szalenstwa;-) Mam dosyc łazienkowych wariacji conajmniej na pol roku ;-) Quote
zuzolandia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Jejku a u mnie w domu to chyba jakas epidemia ....teraz mi Zuzie wzielo... dostała aspirynke i wit C....i lezy sobie pod kołderka ... Mam nadzieje ze nie pojdzie w slady panci i nie zarzyga całego mieszkania....heeheh.;-) ......moje slicznosci ....;-) Quote
Alka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 jakie słodkości, leży jak aniołeczek proszę ucałować Zuzinkę :loveu: Quote
sota36 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ojej :( Zuzinka zdrowiej!!!! Sloneczko Ty nasze! Quote
mar....ka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ale bidulinka, zdrowiejcie dziewczynki,,,,,, Quote
zuzolandia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Cimi napisał(a):Znalazłam dokłądny adres : Ruda Śląska Kochłowice, ul. Gościnna 9, - w lasach między Chorzowem Batory a Katowicami - Panewnikami . Powiedziano mi, że być może Kochłowice Rynek będzie najlepszym wyjściem :cool3: ? Doradźcie :eviltong:. Tfuu.. pomyliło mi się nie Makoszowy, a Radoszowy :lol:. Nie znam az tak dobrze Kochlowic...najlepiej bedzie jak wysiadziesz na rynku i zapytasz tubylców :evil_lol:...napewno Cie pokieruja ,ewentualnie zapytaj taksowkarzy...stoja niedaleko rynku ..:evil_lol:.... Quote
eria Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 sama słodycz- taka zuzolka opatulona w kołderkę :loveu: tylko niech nam zdrowieje! p.s. mieszkałam kiedyś na ul. Radoszowskiej, ale byłam baardzo mała i w ogóle nie pamiętam:roll: Quote
Recommended Posts