Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Moje Wy kochane kobitki ;-) ....Jolus dziekuje pieknie ;-)....pozdrawiam Was milutko i wracam do wyra....niestety nie dam rady odwiedzic waszych galerii ni mom sily.........ale obiecuje ze sie poprawie ....
Znikam ...bo jeszcze łobrzygom monitor ;-).....
Kusiolki ...

Posted

Hello robaczki ;-).... dziekuje Wam za troske i za to ze pomimo chwilowej nieobecnosci nie zapomnieliscie o nas ;-)...juz mi lepiej ;-) mam wloty i upadki ale generalnie wstretne grypsko łazienkowe juz mija ;-).... zeby nie bylo tak pusto wklejam fotencje ;-)
Zuzanka w odcieniach szarosci .;-)

a teraz wracamy do koloru ;-)

..no a teraz lece odrabiac zaleglosci ,poki mam sily heheh;-)

Buziaczki kobitki ...!!!!!!

Posted

Titam...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
ta fotka jest cudowna, jak z takiego starego filmu, gdzie siedzi se pies taki zamyślony i zastanawia sie nad sensem życia...:loveu: :loveu: :loveu:

ja też życzę Ci zdrówka :*:*:*

Posted

:cool3:.

Mam prośbę, w sobotę chce się wybrać do Rudy Śląskiej.. tylko jest mały problem kompletnie jest nie znam :shake:. Znacie okolice Makoszowy, był tam kiedyś basen w takim jak bym lasku teraz są tylko pozostałości po basenie. Urzęduje tam Tomasz Pecold. Czy wiecie czy tym busem 7 mogę tam dojechać, jeśli tak, który przystanek powinien mnie interesować :cool3: ?

Pozdrawiam :lol:.

Posted

[quote name='Cimi']:cool3:.

Mam prośbę, w sobotę chce się wybrać do Rudy Śląskiej.. tylko jest mały problem kompletnie jest nie znam :shake:. Znacie okolice Makoszowy, był tam kiedyś basen w takim jak bym lasku teraz są tylko pozostałości po basenie. Urzęduje tam Tomasz Pecold. Czy wiecie czy tym busem 7 mogę tam dojechać, jeśli tak, który przystanek powinien mnie interesować :cool3: ?

Pozdrawiam :lol:.
Makoszowy to dzielnica Zabrza. Siódemką dojedziesz, a wysiąść musisz chyba na przystanku Guido.

Cześć Zuzolki!! Cieszę się że wracacie do żywych :D

Posted

Znalazłam dokłądny adres : Ruda Śląska Kochłowice, ul. Gościnna 9, - w lasach między Chorzowem Batory a Katowicami - Panewnikami . Powiedziano mi, że być może Kochłowice Rynek będzie najlepszym wyjściem :cool3: ? Doradźcie :eviltong:.
Tfuu.. pomyliło mi się nie Makoszowy, a Radoszowy :lol:.

Posted

Jejku a u mnie w domu to chyba jakas epidemia ....teraz mi Zuzie wzielo... dostała aspirynke i wit C....i lezy sobie pod kołderka ...
Mam nadzieje ze nie pojdzie w slady panci i nie zarzyga całego mieszkania....heeheh.;-)

......moje slicznosci ....;-)

Posted

Cimi napisał(a):
Znalazłam dokłądny adres : Ruda Śląska Kochłowice, ul. Gościnna 9, - w lasach między Chorzowem Batory a Katowicami - Panewnikami . Powiedziano mi, że być może Kochłowice Rynek będzie najlepszym wyjściem :cool3: ? Doradźcie :eviltong:.
Tfuu.. pomyliło mi się nie Makoszowy, a Radoszowy :lol:.

Nie znam az tak dobrze Kochlowic...najlepiej bedzie jak wysiadziesz na rynku i zapytasz tubylców :evil_lol:...napewno Cie pokieruja ,ewentualnie zapytaj taksowkarzy...stoja niedaleko rynku ..:evil_lol:....

Posted

sama słodycz- taka zuzolka opatulona w kołderkę :loveu:
tylko niech nam zdrowieje!
p.s. mieszkałam kiedyś na ul. Radoszowskiej, ale byłam baardzo mała i w ogóle nie pamiętam:roll: