eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='sota36']Ciekawe kto Cie zarazil? nie martw się Joluś, nie Ty :cool3: kumpela z liceum, ma taki dość specyficzny charakterek, da się lubić, ale wredziol straszny :evil_lol: nie no, już większego offu u jednej z moich ulubienic u której bywam codziennie nie będę robić ;) a psioki mom straaaasznie przytulaste, dostały od Iny kosteczki, tzn, dostaną jutro ;) Quote
tygra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 cześć fajnie tu u Was, narazie zaczynam przegdlądanie Waszej galeryjki i ta fotka mi się bardzo podoba wygląda jakby śpiewała przed chwilą do mikrofonu a teraz czekała na oklaski :) Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 WOWOW !!! KOBITKI !!!! MAMY 3 łAPECZKE !!!! ALE FAJNIE !!!! D O B R A N O C !!!!! Quote
tygra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a tu jaka śliczna owieczka można sie zakofffać Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='tygra']cześć fajnie tu u Was, narazie zaczynam przegdlądanie Waszej galeryjki i ta fotka mi się bardzo podoba wygląda jakby śpiewała przed chwilą do mikrofonu a teraz czekała na oklaski :) Witaj kochaniutka ;-) miło Cie goscic w naszych skromnych progach ;-) A co do tego niby mikrofonu .... oj czasami to sobie spiewa i to koncertowo ehehhh ;-) i bez sprzetu ;-) Quote
tygra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 zuzolandia napisał(a):Witaj kochaniutka ;-) miło Cie goscic w naszych skromnych progach ;-) A co do tego niby mikrofonu .... oj czasami to sobie spiewa i to koncertowo ehehhh ;-) i bez sprzetu ;-) to gratuluję artystki, moje milczki mogą być publiką :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 hahaha zostanie w rodzinie to dziennikarstwo :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 No widzisz Madziu ;-) ... pchomy sie na afisz ;-) rodzinny ...;-) Tygra ... nawt nie wiesz jak ci zazdroszcze tych milczków ;-) tez miałam takiego jednego ;-) za to teraz kudłata nadrabia zaległosci Toski ;-) Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 No to jeszcze WAS troszku postraszymy ... buuuuuuuuu .... ciemna nocą LATAJąCY POTFFFOREK ...;-) ...Papatki......;-) Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='eria']nie martw się Joluś, nie Ty :cool3: kumpela z liceum, ma taki dość specyficzny charakterek, da się lubić, ale wredziol straszny :evil_lol: nie no, już większego offu u jednej z moich ulubienic u której bywam codziennie nie będę robić ;) a psioki mom straaaasznie przytulaste, dostały od Iny kosteczki, tzn, dostaną jutro ;) No to kamien z serca... Co do Iny - wkupia sie dziewczyna w laski kosteczkami, wkupia, ale cicho sza... niech nie wie, ze bez tego psy nasze Ja lubia! Quote
tygra Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 haha jaki Ciasteczkowy Potforek z ulicy Sezamowej Quote
tygra Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 cudne panieneczki, szkoda że jedna już za TM :( Quote
tygra Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 fajnie się dopasowałą Paniusia z psicą kolorem futerka na główce :) Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='zuzolandia']No to jeszcze WAS troszku postraszymy ... buuuuuuuuu .... ciemna nocą LATAJąCY POTFFFOREK ...;-) ...Papatki......;-) Witam Cię kochana ziuziu... Ojej jaki potworek piekniusi... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Czesc - kobitki - a my dzis jedziemy bawic sie w gornikow! Bez Gutka oczywiscie! Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no Gutek morderca by tam żywego górnika nie zostawił :diabloti: Tygra się zakochała!! I też zazdroszę milczących psów...Kreon jest nieziemsko umuzykalniony, on takie dźwięki wydaje jakby mu sie nie wiem jaka krzywda działa:shake: , jak coś chce to zawodzi bezlitośnie, musze to kiedyś nagrać na dyktafon :roll: Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Zuzole zmieńcie sobie banerek bo ten mi sie znudził, a zrobiłam ładniejsze:loveu: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dzieńdoberek:multi: my już dzisiaj zaliczylićmy dogomaniacki spacerek, było ekstraaaa:multi::lol: Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='eria']Zuzole zmieńcie sobie banerek bo ten mi sie znudził, a zrobiłam ładniejsze:loveu: No tak! :( a my to co? Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Jola, powiedz Ty mi My Precious z czego ja bym Ci miała zrobić ten banerek co ??? BO CHYBA TYLKO Z TYCH DWÓCH FOT NAJNOWSZYCH GDZIE WIDAĆ TROCHĘ KUDŁÓW:cool1: .... jak myślisz po co ja się proszę u Ciebie w galerii o ładne fotki :evil_lol: ? Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 eria napisał(a):Jola, powiedz Ty mi My Precious z czego ja bym Ci miała zrobić ten banerek co ??? BO CHYBA TYLKO Z TYCH DWÓCH FOT NAJNOWSZYCH GDZIE WIDAĆ TROCHĘ KUDŁÓW:cool1: .... jak myślisz po co ja się proszę u Ciebie w galerii o ładne fotki :evil_lol: ? Eriusi Ty moje sloneczko - to ja poszukam jakis ladnistych! Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='zuzolandia'] Hehehe jak się chce, to się da wszędzie zmieścić:cool3: Zuzolka poskładana, ala uśmiechnięta:loveu: Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Dobcia']Hehehe jak się chce, to się da wszędzie zmieścić:cool3: Zuzolka poskładana, ala uśmiechnięta:loveu: Dobciu - Zuzolandia jest zawsze usmiechnieta! A przynajmniej usmiech ma zawsze ...stomatologiczny! ps. my se tak mozemu tu teraz pojechac, bo Ina pracuje, ale jak wroci to nam dupcie przetrzepie! Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nieobecni nie mają racji;) Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='zuzolandia']No to jeszcze WAS troszku postraszymy ... buuuuuuuuu .... ciemna nocą LATAJąCY POTFFFOREK ...;-) całkiem jakbym Tena widziała! pędząca kupa futra i jedna błyszczące oko :D Quote
Recommended Posts