sota36 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 To my - Gutki - wielkie dzieki za wspolnie spedzony czas, na skokach przez przeszkode tez!! Fajna ta Wasza pyskula! I ten czarujacy jej usmiech!!!!!! Mam nadzieje, ze jeszcze nie raz nie dwa umowimy sie na bieganie! Fajnie razem wygladaja - dwa mopiszony Quote
zuzolandia Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Gutosławie ... dziekuje za spotkanie ,bylo milutko ,choc troszeczke byłam heksowata ;-) mam nadzieje ze mi wybaczysz ;-) .....Hmmmm ...masz zajefane futerko i przecudownych ludzikow ;-) Kusiolki ... Quote
zuzolandia Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Zabcia ... jestesmy z Halemby ;-) Quote
zuzolandia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Po krótkiej przerwie cd.... Po WIOSNIE przyszło LATOOO.. a tym lecie ... a) dowiedziałam sie ze potrafie latac.... b)ze przyjemnie polezec sobie w cieniu .. c)ze ciemne okulary to rzecz niezbedna ... d) ze mój dziadek sprawil sobie małego rudego sliniaka .... e)ze fontanna to super sprawa ... Quote
zuzolandia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 i jedziemy dalej w latowej atmosferze pełnego luzu ..;-) a) pozowanie dla moich ludzikow to szczyt ich marzen ... b)ten poarscony rudzielec ma duzaaaa siłe.... c)i tym samy powaliła mnie na kolana..... Quote
zuzolandia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Ech no i przylazła ZIMA ..bardzo długa zima 2005/2006....oczywiscie w miedzyczasie była jeszcze JESIEN ..ale nic ciekawego sie nie działo bo ciagle padałooooo wiec focisze sobie odpuscilismy ;-) wracamy do zimyyy ;-) a)moj kolega labek w sniegowym usmiechu ..;-) b)ALE DUZOOOO SNIEGUUUU .... c)moje jeziorko zamarzło...a gdzie kaczki ? d)moj mały sasiad MAX ... e)ciagle ...pada.... snieg.... Quote
zuzolandia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 cd...zimy ;-) a)w ulubionym lasku zimową porą.... b)pedze do swojej panci.....wow.... c)ja i dziecko ....a co ...fajna z nas para ...2x Quote
zuzolandia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Noooo koncówka przydługawej zimyyy ;-) Quote
zuzolandia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 MOJ KOLEGA LEON- BART Z PSZCZYNSKIEJ PUSZCZY ...no i ja ...;-) Quote
zuzolandia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 BIEGIEM BIEGIEM DO WIOSNYYYYYY :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 WOW..... W pełni słonca wkroczylismy w koncu do WIOSNY 2006 ;-) Quote
zuzolandia Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Wpewien ciepły wiossennyyy dzionek pojechalismy do Zywca na ZLOT BRIARDóW ;-)...FAJNIE BYłO....;-) SZYBCIUTKI OPIS... 1-ZYWIECKIE KASKADY SPOTKANIE BLISKIEGO STOPNIA-JA I HAWAI BEZY BEZY SMIGAM PRZEZ WODE DO MOJEJ PANCI DUZOOO NAS BYLOOO JA I GOMEZ BRIKASTA .... EEEEE.... Quote
sota36 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 No ie! Ja tu w opisie na gg widze,ze galeria opanowana,ze zrobiona.Wiec psychicznie przygtowana, z kawa i sniadaniem do galeryjki wskakuje,a tu ... pare zdjec! MALO!!!DAWAJ ZUZIE! DAWAJ ZUZIE!!!! p.s. sliczne zezdejcia w biegu. Quote
nomu Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Te zdjęcia z zimy mi się wogole nie podobaja :P Zima jest BLE :P ale za to te z wiosny...:loveu: wszystkie piesie zawsze ładnie komponują się z zieloną trawka i żółtymi kwiatuszkami :] Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Oki to teraz wklej to sobie w podpis czyli tak jak leci [html] [/html] czyli ma byc taki banerek :) Quote
sota36 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 A mowilam ze sylwia skalaska fajne banerki robi!!!!! Quote
Juszes Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Jejciu jakie superowe fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Jolus mówisz fotki w biegu ? no to znalazłam pare ;-) Quote
zuzolandia Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 I dla motylka znalazło sie miejsce ;-) Quote
Monia_ Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Piekne zdjecia a Zuzia to fotogeniczna panienka :loveu: Z niecierpliwoscia czekamy na nowe zdjecia slicznotki! Quote
sota36 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Zuza - fajne te foty w biegu - juz sobie bywobrazam dwa briardy i labek galopujacy wsrod lisci!!! Sylwia - co ja Tobie bed slodzic - bannerek jak zwykle! Czyli fajny! Quote
sota36 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 zuzolandia napisał(a):Normalnie wysiadam ;-) ale warto bylo co? Tylko czemu ten podpisik pod banerkiem? Quote
madzia20sosnowiec Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 jejku jejku wstyd i hanba dla mnie wybaczcie ze ja dopiero teraz :oops: boska kluseczka :loveu: Quote
Recommended Posts