Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Witam kochani ...;-0
W koncu po długich i nerwowych próbach,z pomoca Jolusi ( sota 36) KOCHOM CIE ! udało mie sie załozyc galerie mojej PRZEKOFANEJ PRZECUDOWNEJ I JEDYNEJ W SWOIM RODZAJU ;-) briardki ZUZI ;-) Kudłata ma 2 latka i 2 miesiace, trzyma sie niezle i jest naszym SłONECZKIEM ;-) w pochmurne dni ... coc zapedy ma iscie diabelskie ;-)...Postaram sie strescic jej dotychczasowy zywot ,okraszony licznymi fotkami...
Zapraszam wiec do zagladania..;-)
Pozdrawiamy wszystkich pozytywnie zakreconych dogomaniaków ...;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):
Tak urodziłam sie 27 lipca 2004 roku i jak widac na załaczonym obrazku ..kiedys byłam mała ;-)

:lol::lol::lol:niemozliwe ze kiedyś byłaś mała ;)
Ale Gucior sobie lasencję dorwał ....ma chłopok farta :razz:
Bowska dziewczyna

Posted

zuzolandia napisał(a):
Poznałam takze moja nowa siostrunie, TOSKE ktora niestety jest juz za TM ale nadal zyje w seruszkach naszej rodzinki ...... KOCHAMY CIE PYSIACZKU !

:loveu::loveu::loveu:bosz Toska ....:loveu::loveu::loveu:moja miłosć boxie

Posted

sota36 napisał(a):
No nie! Moj zezarl - HIPOPOTAMA!!!!!! Cztery dni go szukalam, zanim znalazlam slady w lazience, a wlasciwie reszte z hipcia!
:lol:Joluś źle szukałaś ....wiesz gdzie sie szuka ;)

Posted

Któregos tam dnia usłyszałam ze cosik strachliwa jestem i trzeba mnie koniechnie ... socjolowac ? sojowac ? a juz wiem socjalizowac , cokolwiek to znaczy ;-) no i w ramach tej socjo -cos tam zabrali mnie do nowej CIOCI I jej Potworki ;-) ......

Posted

Droga Zuziu - chcialem napisac ' Kochana", ale Mója mi powiedziala, ze nie wypada sie tak spoufalac w pierwszym liscie... - no wiec - jak wies sie dzis spotkamy! Z czego sie cieszkam jak "gupi"! Aparat naszykowany, przypomnialam juz Joli, bo ona jest kochana, ale ma skelroze, momo zazywania lecytyny.
Teraz jade na dzialke z Darkiem, mamy tam kosic trawe i obgadac "meskie" spawy, a tak szczerze to Jola naz wyrzucila, bo ze szczescia ze spotkania z Toba zaczalem wyc, tj, spiewac i ona ma tego juz dosc.
Pozdrawiam Cie Zuzano i czekam... Gutek- Twoj niezajomy jeszcze kumpel.

Posted

Drogi Gutosławie... ja tez ogromnie sie ciesze ze w koncu bede mogła poszalec z kims kto sie mnie nie bedzie bał ;-) Lojalnie Cie jednak uprzedzam ze na poczatku łobszczekuja wszystko i wszystkich .;-) potem mi przechodzi ......
Ale zeby Cie mój drogi nie zniechecic to posyłam słodkie kusiolki ;-) Do zobaczyska .........

A teraz kontynuacja fotogalerii ;-)
Okazuje sie ze z dnia na dzien rosne i rosne .... az niedługo przerosne swoją pancie ;-)