Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

razem z marmosią która patrząc na tą cudną sunie ryczała jak bóbr, postanowiłysmy
osłodzić kolejne lata mełej POLI która już od jakiegoś czasu jest w naszym schronisku.
Zakładam jej wątek w nadziei że szybciutko opusci schroniskowy boks na zawsze.

[FONT=Palatino Linotype]POLA 06 czerwca 2011 została ADOPTOWANA :)[/FONT]

POLA ma około 5-7 lat, w schronisu od ...
boks 20 numer na szyjce 751, nr schroniskowy 460/11
Jest milusia , przytulasta i jak na swój jamniczy wiek wyglada jak dla mnie extraklasa.

"....jamnisia jest przeurocza, wyjątkowo zgodna z innymi psami,przytulak, grzeczniak, milusińska, na kanapę
w biurze śpiewają na jej częśc pochwały, a to rzadkość jest...."

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OOO jestem i ja - jamniczka jest przesłodziak, przegrzeczniak, milusia i dogaduje się z sukami perfekta. Może mieszkać jako 2, 3, 10 jamnik w domu i będzie ok. Jest bardzo zachwalana!

Posted

Jestem u Polci. I wyć mi się chce, jak po każdej wizycie w schronisku. Nic to, do dzieła. Trzeba znaleźć dom, dom nie byle jaki- ciepły i wesoły, jak nasza jamnisia :)

Posted

jaka sliczna paroweczka......biedulinka....pazurcie dlugasne........jest szczenna ?????????? ma 10 lat nie pomylilyscie sie ? ona jest bez jednego srebrnego wloska !!!! 10 lat nie wierze....

Posted

Poker napisał(a):
no właśnie, czy nie jest szczenna? Może by pazury jej ktoś w schronie by obciął.

Poker, co sadzisz ? ona nie ma 10lat !!!

Posted

I ja się melduję. Jamnisia super, no ale niestety komuś zawadzała (a może zginęła?).
Nikt jej nie szukał? Może napisz w jakich okolicznościach trafiła do schronu, czy ktoś przyprowadził czy z odłowienia ( o matko jakie brzydkie słownictwo!)

Posted

Dziewczyny czy ona rzeczywiscie ma 10 lat? , wygląda na duzo młodszą...zajrzyjcie w ząbki...jamniczki 10 letnie to juz siwe pysie mają...moze poprostu wygląda starzej bo po ciąży trochę grubsza. Ładna paniusia... bede zaglądac, zpisuję

Posted

w czwartek poproszę doktora o oglądnięcie małej przy okazji wizyty u Disco i Jeża , Basia ma się dziś dowiedzieć więcej - co w karcie u małej zapisano

Posted

bros napisał(a):
w czwartek poproszę doktora o oglądnięcie małej przy okazji wizyty u Disco i Jeża , Basia ma się dziś dowiedzieć więcej - co w karcie u małej zapisano

Basię dopadła dzis skleroza i o jamnisię nie dopytałam :(Tak mnie wciągnął shi, że zapomniałam o niej. Przepraszam :(