Ewa Marta Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ale fajnie, że ma dom!!!! Zajrzałam, żweby podrzucić malucha a tu taka niespodzianka! Gorzej z saldem:-( Quote
azalia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Co u Drimusia,jak sie miewa i zachowuje w nowym domu?Prosimy bardzo o wiadomości. Quote
mysza 1 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='azalia']Co u Drimusia,jak sie miewa i zachowuje w nowym domu?Prosimy bardzo o wiadomości.[/QUOTE] Jak miło, że się interesujesz, póki nie miał domu to wątku cisza była ;) a teraz tyle pytań :) Drimek ma się świetnie, dostałam mmsa ze zdjęciem w nowym posłanku, jest grzeczny :) Quote
ronja Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 zapraszamy azalię na inne wątki podopiecznych Myszy, którym jeszcze się nie poszczęściło i nie mają swoich domków:) Quote
azalia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Myszo,przykro mi,że nie interesowałam się Drimkiem,jak nie miał domku,po prostu teraz go "odkryłam'.A jeśli masz też na myśli pomoc,to pomagałam finansowo bardzo wielu pieskom i czyniłam to z wielką radością,teraz nie mogę pomóc,bo nie mam pracy.Ale staram się zbierać wśród znajomych,sąsiadów i też podsyłam,ale już niestety rzadziej.Mam nadzieję,że moja sytuacja zmieni się na lepsze i znów będę mogła pomagać pieskom w potrzebie.Pozdrawiam. Quote
mysza 1 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Co Ty, nie pieniądze są najważniejsze ;) Miło, jak ktos wpadnie i pogada ;) Quote
ronja Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 no pewnie:) zapraszamy do zagladania i podrzucania wątku nowego nabytku Myszy [url]http://www.dogomania.pl/threads/210777-Ma%C5%82a-szorstka-sunia-Mimi-ze-schronu-w-Kutnie-prosi-o-grosik-na-sterylk%C4%99-i-hotel?p=17213540#post17213540[/url] Quote
mysza 1 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Wczoraj rozmawiałam ze Skrzatkowym Panem :) Mówił, ze mały ma się świetnie, jest bardzo przyjacielski do innych psów, nie mówiąc o ludziach. Jak wychodzą z domu, śpi na łożku oczywiście :loveu: Grzeczny, kochany, Pan mu włącza klimatyzator, bo pieskowi gorąco :evil_lol: Zdjęcia podeśle niedługo. Quote
Recommended Posts