Jump to content
Dogomania

Niepotrzebny wyrzucony maluszek ze stacji benzynowej ma dom :))))

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='azalia']Co u Drimusia,jak sie miewa i zachowuje w nowym domu?Prosimy bardzo o wiadomości.[/QUOTE]
Jak miło, że się interesujesz, póki nie miał domu to wątku cisza była ;) a teraz tyle pytań :)

Drimek ma się świetnie, dostałam mmsa ze zdjęciem w nowym posłanku, jest grzeczny :)

Posted

Myszo,przykro mi,że nie interesowałam się Drimkiem,jak nie miał domku,po prostu teraz go "odkryłam'.A jeśli masz też na myśli pomoc,to pomagałam finansowo bardzo wielu pieskom i czyniłam to z wielką radością,teraz nie mogę pomóc,bo nie mam pracy.Ale staram się zbierać wśród znajomych,sąsiadów i też podsyłam,ale już niestety rzadziej.Mam nadzieję,że moja sytuacja zmieni się na lepsze i znów będę mogła pomagać pieskom w potrzebie.Pozdrawiam.

Posted

no pewnie:)
zapraszamy do zagladania i podrzucania wątku nowego nabytku Myszy
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210777-Ma%C5%82a-szorstka-sunia-Mimi-ze-schronu-w-Kutnie-prosi-o-grosik-na-sterylk%C4%99-i-hotel?p=17213540#post17213540[/url]

Posted

Wczoraj rozmawiałam ze Skrzatkowym Panem :) Mówił, ze mały ma się świetnie, jest bardzo przyjacielski do innych psów, nie mówiąc o ludziach.
Jak wychodzą z domu, śpi na łożku oczywiście :loveu:
Grzeczny, kochany, Pan mu włącza klimatyzator, bo pieskowi gorąco :evil_lol:
Zdjęcia podeśle niedługo.