Jump to content
Dogomania

Niepotrzebny wyrzucony maluszek ze stacji benzynowej ma dom :))))

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
Fajne do ogłoszeń, da się coś wybrać

dajcie to z berneńczykiem w tle to na pewno się jakiś dom zgłosi
.... po berneńzyka ;)

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3 x napisał(a):
dajcie to z berneńczykiem w tle to na pewno się jakiś dom zgłosi
.... po berneńzyka ;)

Właśnie po berneńczyka też nikt nie dzwoni (to ten, o którym rozmawiałyśmy). Ja go normalnie uwielbiam także mi to nie przeszkadza ale boję się, że zostanie na stałe:)

Posted

[quote name='megii1']Właśnie po berneńczyka też nikt nie dzwoni (to ten, o którym rozmawiałyśmy). Ja go normalnie uwielbiam także mi to nie przeszkadza ale boję się, że zostanie na stałe:)

a ogłaszasz go ? :cool3:

edit: a dobermana nie chcecie dodatkowo ? na DS?
Dolar - zbiera na ucięcie jajek ;)

Posted

megii1 napisał(a):
Dzięki:) a co z tym Twoim labkiem? Nie dzwoniłaś czyli chyba ok?

Ja dzwoniłam do Darka ale nie odbierał. Ale na szczęście labek znalazł włąścicieli tego samego dnia, dłuższa historia ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Ale pusto... Dzisiaj miałam telefon w sprawie adopcji buldożka, może jednak ktoś się pomylił i wziął Drima za buldoźka ;) takie kolory podobne ma

Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/208654-Kosmetyki-audiobooki-ksi%C4%85%C5%BCki-torba-buty-co%C5%9B-dla-ps%C3%B3w-na-kilka-ps%C3%B3w-do-8.06-do-21?p=16970691#post16970691

ja jestem za ogłaszaniem psów typu Amigo jako prawie berneńczyków ale z tym buldożkiem to już chyba przegięcie ;)

• 2 weeks later...
Posted

To ja też podrzucę bo mi Mysza łeb urwie jak wróci. A skrzat zrobił się łobuz - gryzie wszystkie psiaki, szczeka i jest bardzo bojowy. A jak przyjechał tak był wystraszony, że aż się czołgał.

Posted

megii1 napisał(a):
To ja też podrzucę bo mi Mysza łeb urwie jak wróci. A skrzat zrobił się łobuz - gryzie wszystkie psiaki, szczeka i jest bardzo bojowy. A jak przyjechał tak był wystraszony, że aż się czołgał.

Poczuł się bezpiecznie i wychodzi jego prawdziwa natura:-)

Posted

Jajka trzeba uciąć, zaplanuję to niedługo. Tylko on beczkowaty się robi, trzeba będzie mu jedzenie ograniczyć.
Magda, nie dzwonił nikt przypadkiem w sprawie jego adopcji? Miałam jakieś telefony ale nie miałam jak odbierać, pewnie w sprawie szczeniaka...