Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Och Malibo57- REWELACJA!!! Jeśli mogłabyś wysłać byłabym wdzięczna...nam już z Ajlii ręce opadają...a homeopatia wg mnie bywa świetna ...no po prostu SUPER!!! DZIĘKI :)

Posted

Kochana jesteś, dzięki jeszcze raz !!! Sądzę, że jest jeśli jest nadzieja i szansa, nawet na małą poprawę, to koniecznie trzeba ją wykorzystać. Oczywiście wiemy, że to z homeopatią powoli...ale nawet powoli a ku dobremu- i oby!!!

Myślę, że kolejne recepty nie będą dla Ajlii jakiś strasznym kłopotem...?

Posted

Bochnarek się raczej na mnie nie obrazi jak wstawię zdjęcia Akiego (w końcu on z koszyczka niechcianych jest):

z Akim coraz bardziej się lubimy. Już mnie poznaje i demonstruje jak to on potrafi się cieszyć z mojej obecności.
Potem spacer (odkryłam, że lubi patyki a raczej aportowanie- jakby tylne łapy były mocniejsze to zapewne chętnie by sobie za patykiem pobiegał).
Ostatnio jak byłam to również zasłużyłam na buziaka w policzek.
Jednym zdaniem: fajny psiak, który dużo po swojemu mówi (niekoniecznie sprzeczając się ze mną ;) ).

Edit:
nie wiem skąd to wyłysienie (co jestem to nie ma opiekunki a opiekun, którego i tak nie warto się pytać "bo on nic nie wie i tylko sprząta") - 2 tyg jak byłam to praktycznie nie było po tym śladu- wszystko ładnie zarasta.

Posted

Bochnarek koszyczkowych wszystkich przygarnie, to się wie! :)

Napisz może więcej i popraw proszę Magdysko- może jakoś damy radę wespół w zespół napisać parę słów...

Aki- to starszy i mądry Pan Pies w typie akity. Postawny i dumny. Nie ma u niego co liczyć na wylewność dla całego świata, ale dla swojego człeka- będzie oddany bez reszty. Aki trafił do schroniska na Paluchu w Warszawie i teraz czeka na ciepły dom. Starość nie radość i stawy w tyle trochę siadają, jednak przy czułej opiece i cieple i dobrej karmie- to powinno wydobrzeć. Pan Pies lubi spacery i chętnie by poaportował patyczki...Aki chce się uśmiechać...Aki nie traci nadziei, że ktoś go wypatrzy i da mu dom. A może ktoś starszy i spokojny spojrzy w te mądre oczy i się zakocha? Aki- bardzo czeka.
Aki jest pod opieką wolontariuszki Magdy, więcej info pod tel.....

Posted

Magdyska25- uda się. Wysłałam dane do ogłoszeń, zapłacę, ale muszę poczekać ok tygodnia może trochę dłużej. Proszę Cię zajrzyj tam za jakiś czas i dopilnuj, bo ja od 30-go w szpitalu.

Posted

Bochnar był chyba wyjątkowo grzeczny w tym roku, bo Mikołaj po raz kolejny odwiedził Pana Psa w tym roku :) Oprócz homeopatycznych kropelek, które idą pocztą od Malibo57...
Pan Pies dostał od Darczyńcy, który chciałby pozostać anonimowy, opakowanie suplementu dla starszego psa - poprawiającego wydolność komórek nerwowych i wpływających na sprawność umysłową. Przy wadze Bochnara wystarczy na 15 dni kuracji :)

Posted

Ależ radość!!! Najpierw kochana Malibo57 a teraz anonimowy darczyńca...tyle ludzi nas wspiera!!! Nie wiem jak mam dziękować!!!

Ajlii- jak możesz- podziękuj proszę najpiękniej ode mnie :)

Posted

Witam serdecznie Bochnarka i wszystkich jego sympatyków:smile:
I ja dziś jadąc przez lasy spotkałam Mikołaja:smile:...zbłądził biedak w Puszczy Białowieskiej i nie dotarł na czas do Koluszek;)

Chciałam przekazać dla Bochnarka 40zł. Sprzedałam ciasteczka wątróbkowe poza bazarkiem dla cioci Asiaczek :smile:
Poproszę o nr.konta do wpłaty.

Posted

Och jaka radość- pięknie dziękuję cioteńko Wiosenko, że Mikołaj dla Bochusia został przeznaczony !!!
Ależ dzisiaj mam dzień niespodziewajek i radości :) !!!

Już podaję dane i konto do wpłaty bezpośredniej - na pw

Posted

Jeszcze raz- najserdeczniejsze dzięki :)
Będzie na kolejną dawkę homeopatii na te nieszczęsne polipy pęcherza, które staruszkowi tak dokuczają ( a częsta krew w moczu nam tak spędza sen z powiek !)

Posted (edited)

A oto temat psiaka Robina/Talara - jeszcze w schronie w Radomiu...forum ogarze go odrzuciło jako nie ogara a bardziej ONa...ja tak nie uważam i mnie tak serce boli, że tam jest...ale może wkrótce będzie już na DT u Ajlii jako kolega Bochusia...proszę zajrzyjcie cioteńki do niego...sama obecność dla mnie będzie wsparciem...
http://www.dogomania.pl/threads/221554-Talar-mix-ONa-i-ogara-ze-schronu-w-Radomiu?p=18450192#post18450192

Edited by bea100