AmartAmi Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Nowy Dwór Mazowiecki 9-10.04.2011 (CWC) Sędzia: Viva Maria Soleckyj-Szpunar Psy klasa otwarta: Jazgar BIG BOY - V1, dosk, CWC, Zw, Suki Klasa pośrednia: TAJGA HOKKAIDO Gaudeamus Camo - V2, dosk UROCZA PANNA Etruria Polonia - V1, dosk, CWC Klasa otwarta: TUNDRA ALASKA'S Gaudeamus Camo - V1, dosk, CWC, BOB, Zw, MINEKO MAIKO MIRANAI Gaudeamus Camo - nb poprawione :) Quote
bety Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dwa uzupełnienia: 1) UROCZA PANNA Etruria Polonia - CWC 2) powinno być "MINEKO MAIKO MIRANAI Gaudeamus Camo" (w katalogu zjedli przydomek hod.) No i fotki: Pzdr Quote
elcia113 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Kasiu ja się bardzo cieszę,że wróciłaś na dogo i raczysz nas wieściami :-) i fotkami :-) (tylko ,że bez podpisów :kto jest kto ). Pozdrawiam ciepło Quote
bety Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 elcia113 napisał(a):Kasiu ja się bardzo cieszę,że wróciłaś na dogo i raczysz nas wieściami :-) i fotkami :-) (tylko ,że bez podpisów :kto jest kto ). Pozdrawiam ciepło Oj leniuszki ;), wyszłam z założenia że poznacie te akitki (wielokrotnie już były wystawiane :cool3:). A dla ułatwienia fotki są wstawione w kolejności katalogowej, czyli takiej jak wyniki wstawione przez MisiaM. :lol: Pzdr p.s. TUNDRA ALASKA'S Gaudeamus Camo - BOG 2 (jakoś mnie to nie dziwi - jak zresztą całe wyniki BOG V gr. :evil_lol:;):evil_lol:) Quote
Recommended Posts