Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MA SUPER DOMEK !!!

Misiu - prześliczny maleńki, ok.10-miesięczny piesek trafił do przytuliska wraz z siostrą. To wielki słodziak, ciągle pcha się na kolana, chce włazić na rączki i się przytulać.
Bardzo łagodny, towarzyski, świetnie zgadza się ze wszystkimi pieskami i bez problemu może zamieszkać z innym towarzyszem. To prawdziwy przyjaciel na dobre i na złe dla całej rodziny, kocha dzieci, no....pies bezproblemowy, trudno mu cokolwiek zarzucić bo ma same zalety.
Misio przebywa w przytulisku w Boguchwale k/ Rzeszowa.
Kontakt : becia66@onet.eu tel. 606262450

Posted

Misiu świetnie sobie radzi w ogłoszeniach, prawie 200 wyświetleń na szerloku ( teraz to sie tablica nazywa ) oby chłopaku ktoś fajny zadzwonił:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

majuska napisał(a):
Do piwnicy, garażu czy budy?:razz:

na obejście, żadna buda tylko miejsce na posłaniu w piwnicy przy piecu bądz w domu pod schodami . Ja wiem, że niejeden pies byłby szczęsliwy mając te warunki zamiast schroniskowych ale dla Misia szukamy czegoś więcej. Poprzedni ich piesek był taki sam ale wybiegł poza posesję bo był bardzo przyjacielski i chyba go ktoś zabrał albo go coś zabiło...

Posted

Zrobiłam Misiowi trochę ogłoszeń, zostało mi jeszcze kilka, ale na razie mam większy problem.:roll:
EDIT
ogłoszenia Misia
cafeanimal,
kupie psa,
przygarnij zwierzaka,
olx,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
tablica,
rzeszowiak,