Ania-Sonia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Bardzo prosimy o info, jak się czuje nasz wirtualny podopieczny? Dawno nie było wieści :-( Quote
jotpeg Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 wczoraj Papcio wystepowal w TV w programie >Kundel...< wygladal SUPER! jakie efekty? czy jest dom? Quote
Jola_K Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Biafra napisał(a): Poniżej Papcio :loveu: ogonem macha tak szybko i nieustająco, ze go na zdjeciach nie widać Papcio jest podobny do mojego Murzynka, ktory od wielu lat jest juz za TM ['] tzn Murzynek mial biale koncowki lapek, krawacik i koncowke ogonka tez mial biala, ale idantycznie uszka mu opadaly do przodu i ogonek sie zakrecal do gory i opadal na grzbiet... echhh wspomnienia Papcio, zycze ci wszystkiego dobrego ps ile "pi razy drzwi" kosztuje remont pyszczka? Quote
Camara Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jotpeg napisał(a):wczoraj Papcio wystepowal w TV w programie >Kundel...< wygladal SUPER! jakie efekty? czy jest dom? :shake: niestety nie Quote
jotpeg Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 eee, ludzie sie nie znaja chyba :shake: Papcio wygladal pieknie! mam tylko zastrzezenia do kamerzystow; pokazywali go najmniej ze wszystkich :mad: Quote
Biafra Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Bardzo prosimy o info, jak się czuje nasz wirtualny podopieczny? Dawno nie było wieści :-( Papcio kwitnie, blyszczy się jak czarny diament :loveu: jest cudowny, tylko nie może trafić na kogos kto by go pokochal. W zeszlym tygodniu pokazalyśmy go w TVP3 w Krakowie, Dorotka zachwalala go jak mogla ...i nic. Nawet pól telefonu nie bylo :-( Biedny Papcio uciekal przed kamerą, bo jak coś jest daleko to on się bardzo boi , bo nie widzi...i jeszcze Dorotkę pierwszy raz widzial bo caly czas mieszka ze mną. Pecha ma i tyle :shake: Ja nie wiem , dom chce roznieść, w ogrodzie lata jak wariat, a w telewizji byl ledwo żywy. Wyszedl ze studia i od razu plackiem zasnąl. Wszyscy operatorzy byli nim zachwyceni, każdy jak go widzi na żywo jest zachwycony. Nie wiem dlaczego on jeszcze nie ma domku :roll: Poniżej jest link do programu. Niestety TVP na stronie zamieszcza tylko 6 minut a program trwa 30. Ale najważniejsze jest! Nasz Papcio :loveu: http://ww6.tvp.pl/7400,20070308469641.strona Quote
aniolek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 i co z Papciem? już tyle czasu minęło a tu cisza:-( są jakieś wieści? Quote
Jola_K Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 aniolek napisał(a):i co z Papciem? już tyle czasu minęło a tu cisza:-( są jakieś wieści? co u Papcia? Quote
jotpeg Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 pewnie ciagle nie ma domu... :shake: Biafra zajeta, ale chybaby napisala, jakby cos sie zmienilo. Quote
Ania-Sonia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Co słychać u Papcia? Byłam na stronie fundacji, wyglądałam jakiś dobrych wiadomości, ale nic nie ma, czyli Papcio pewnie nadal bez domu... :-( Ale pewnie i tak jest u Was szczęśliwy... Papcio kochany, niechciany... Quote
Camara Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Papcio nadal nie ma domu :shake: Potrzebuję dobry - zwarty, wzruszający, krótki i prawdziwy - tekst o Papciu. Jakby ktoś miał niebanalne pomysły niech sie szybko nimi podzieli !!! Quote
Biafra Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Camara napisał(a):Papcio nadal nie ma domu :shake: Potrzebuję dobry - zwarty, wzruszający, krótki i prawdziwy - tekst o Papciu. Jakby ktoś miał niebanalne pomysły niech sie szybko nimi podzieli !!! Ja też proszę w imieniu Papcia... Ja go reklamuję od roku i nic. Pokazywalam go gdzie sie tylko da. Może ktos potrafi napisać piękny tekst :modla: :modla: :modla: , w wątku i materiale tvp sa wszelkie informacje o nim. Na dzień dzisiejszy mogę tylko dodać , że utyl :oops: Quote
Ania-Sonia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Biafra napisał(a):Ja też proszę w imieniu Papcia... Ja go reklamuję od roku i nic. Pokazywalam go gdzie sie tylko da. Może ktos potrafi napisać piękny tekst :modla: :modla: :modla: , w wątku i materiale tvp sa wszelkie informacje o nim. Sprobuję coś napisać od serca, bo bardzo zapadł mi w serce Papcio, ale za kilkanaście dni, jak uporam się z pracą. Niestety filmik o Papciu nie chce mi się otworzyć! Biafra napisał(a): Na dzień dzisiejszy mogę tylko dodać , że utyl :oops: No ładnie! :mad: ;) :loveu: Quote
Biafra Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Sprobuję coś napisać od serca, bo bardzo zapadł mi w serce Papcio, ale za kilkanaście dni, jak uporam się z pracą. Niestety filmik o Papciu nie chce mi się otworzyć! No ładnie! :mad: ;) :loveu: Ale jeszcze trzyma się na wlasnych nogach :oops: , ma bardzo duzo ruchu na świeżym powietrzu i porusza sie bardzo zgrabnie. A że apetyt mu dopisuje...to też od świeżego powietrza Quote
Ania-Sonia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Biafra']Ale jeszcze trzyma się na wlasnych nogach :oops: , ma bardzo duzo ruchu na świeżym powietrzu i porusza sie bardzo zgrabnie. A że apetyt mu dopisuje...to też od świeżego powietrza Ale śliczny chłopaczek!!! :loveu: :multi: :multi: :multi: Błyszczący, puszysty, dość okrąglutki :evil_lol: i ma wesołe oczka, na pewno bardzo się u Was zadomowił, ale myślę, że w fajnym, kochającym domki też szybko by się odnalazł. Biafra, ja wiem, że tam u Was świeże powietrze, ale żeby aż tak...:crazyeye: :evil_lol: Quote
Jola_K Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ale słodziak :loveu: :loveu: :loveu: gdzie ten dom? :shake: Quote
Ania-Sonia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No i minęły 2 miesiące, a ja żadnego tekstu o Papciu nie napisałam, tak mi wstyd :oops: :shake: Ale udało mi się chociaż zobaczyć film o Papciu na stronie fundacji, super -fajny z niego psiurek! :loveu: A czy Dorota, która tak ładnie Papcia prezentowała to Berni??? :lol: Quote
Camara Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 właśnie nic :cool1: Papcio nadal szuka domu. Prezentowany był chyba wszędzie i nie było ani jednego telefonu w jego sprawie :shake: Po prostu NIC. Pies idealny i zero odzewu. Quote
quasimodo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Papcio się przypomina wszystkim!!!!!!!! Popatrzcie jak pięknie prosi o domek!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts