Jump to content
Dogomania

Zmasakrowany Papcio...MA WŁASNY DOM !!!!!! :-)))))))))))))))

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrowienia od Papcia dla wszystkich !

Grzyb pokonany, futerko odrasta, po bliznach na pysku prawie nie ma śladu.
Teraz tylko domek ! Intensywnie szukamy mu domku...
Postaram sie go pokazać w jakimś najblizszym Kundlu:lol: , ale raczej po świętach.

Papcio każdego robi w konia swoim zachowaniem. Wszyscy, którzy go widzą jak biegnie czy idzie mówią jaki fajny szczeniak , ciekawe co z niego wyrośnie :grin: . Dopiero z bliska widać, że to zaslużony emeryt. Ale ujmuje wszystkich za serce.

Posted

Dzięki Bogu, ze dajecie mu szansę...oby więcej takich ludzi, wtedy nie byloby tyle tego nieszczescia, znieczulicy....

trzymam mocno kciuki za Ciebie pieseczku:)

Posted

Magia Swiat,
niech przyniesie Papciowi i wszystkim potrzebujacym przyjaciolom Kuby dom, serce i spokoj

Choinko zielona
Pięknieś ustrojona!
W bombkach i łańcuchach,
W aniołkach... i duchach...
Kuba dziś patronem
Sierotek bezdomnych
Kuba dziś z legionem
Psów biednych i głodnych! /halbina

Posted

/na stronach kubusiowych inne e-kartki, slijcie gdzie sie da, sciagajcie potencjalnych darczyncow, korzystajac z zyczen Swiatecznych ,otwieramy skrzynke darow, wiec i szkoly, i instytucje, pod e-kartka jest apel...zamierzamy zalozyc ksiege Darow od bud, karmy do.....co kto ma, to da.../

czy ktos moglby przygotowac fiszke do zakladki na stronach kubusiowych
chcemy takze swiatecznie wystawic Papcia na allegro
Fiszke aukcyjna/kubusiowa, opis historii Papcia, i wszystko, co mozna napisac o nim prosze kierowac do wandy szostek

Pilne!

Posted

Biafra, czy na te fiszke o Papciu mozna liczyc..chcialybysmy uruchomic linki bombkowe do fiszek i niezaleznie allegro i inne ogloszenia

Wanda Szostek czeka

to samo z Niufra - tez fiszka i bedzie podlaczona pod bombke

Posted

Papcio jest prześliczny:loveu::loveu::loveu: , nie mogę się na niego napatrzeć.
A jak sprawa pieniążków dla Papcia.
Ja w tym ferworze walki zapomniałam wysłać comiesieczne 50 pln za styczeń ale zaraz się poprawię.

Posted

Papcio jest śliczny, zwłaszcza piękne ma te kosmate uszka. A najpiękniejsze to jest to radosne spojrzenie. :loveu: Widać, że psiak u Was odżył!
Ja wpłacę pieniądze po 1 stycznia. Mam nadzieję, że one dochodzą bo mam w adresach do przelewów stary adres i za bardzo nie potrafię tego zmienić :oops:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']
Papcio jest śliczny, zwłaszcza piękne ma te kosmate uszka. A najpiękniejsze to jest to radosne spojrzenie. :loveu: Widać, że psiak u Was odżył!
Ja wpłacę pieniądze po 1 stycznia. Mam nadzieję, że one dochodzą bo mam w adresach do przelewów stary adres i za bardzo nie potrafię tego zmienić :oops:

Odżyl , odżyl i wypięknial :loveu: . Ale to zasluga Was wszystkich !
Pieniążki przychodzą regularnie, dzieki czemu moglismy go troche wyremontować i podreperować...a z rozpędu wyszedl jak nowy :evil_lol:
Papcio to ogromny szczęściarz , ze ma tyle dobrych duszyczek wokól siebie :Rose:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Biafara bardzo dziekuję za kartkę świąteczną z fundacji :Rose:

mam pytanie...co z Sabą? wszystko u niej dobrze?...

jakoś w serce zapadła mi ta sunia...

Dobrze w miarę... teraz już jest wesola, pilnuje mnie i spi mi na stopach jak tylko sie gdzieś poruszę.
Mam ją w pokoju :loveu:
Jak do nas trafila po smierci wlaścicielki to przez trzy miesiące postarzala sie o 5 lat :shake: . Posiwiala, zobojętniala, ma tez jakies problemy ze stawami biodrowymi, chyba będę musiala ja prześwietlić, bo coś jest nie tak.
Po sterylizacji ma straszne problemy z utrzymaniem wagi, jest za gruba i to tez obciąża stawy.

Jest nieufna w stosunku do obcych .
Poza tym, na stronce dalam info , ze szukamy dla niej domu... ale chyba musze zmienić :oops: :oops: :oops: bo juz jakiś czas temu podjelam decyzję, ze ona zostanie.
Nie wiem czy kolejny raz uporalaby sie ze zmiana otoczenia. Jak do mnie trafila to w pewnym momencie myślalam , ze się juz nie pozbiera :shake: .
Miala wczesniej kochany dom, to byl jej drugi dom bo jako male szczenie ktos ja wyrzucil na ulicę. Dalej zyje w strachu jak tylko jej zniknę z pola widzenia.
Chyba pora spojrzeć prawdzie w oczy, poszukac sponsora i wykasować zapis , że jest do adopcji :oops:

Posted

Dziękuję Biafara za informację :Rose:...właśnie sprawiała wrażenie na zdjęciu podłamanej psychicznie :shake: jeszcze po przeczytaniu Waszej informacji, że trafiła do Was po śmierci właściciela...jakoś zapadła mi w pamięć...Śliczna Saba...bo jest Śliczna...

Ukochaj ją ode mnie :calus:
Farta i Grekę...bo ich zdjęcia stoją u mnie na biurku na honorowym miejscu :loveu:

fajnie, że jesteś :)

Posted

Ja też pięknie dziękuję za życzenia i sianko! :-)
Wszystkiego dobrego na Nowy Rok dla Ciebie Biafra, Fundacji i Waszych podopiecznych. Oby jak najwięcej istnień udało się Wam uratować!!!

Posted

kochani uzupelniam watek o zadluzeniach mialam wpisanego tzn mam wpisanego papcia jako ze zbiera na leczenie/zabiegi...czy dalej tak jest?czy ma jakies zadluzenia?

Posted

Biafra, bardzo dziękuję za kartkę świąteczną i sianko. W Nowym Roku życzę Tobie i Fundacji dużo wytrwałości i jak najwięcej radości. Uściskaj ode mnie zwierzaki oby ich życie było lepsze.

Posted

Kostek napisał(a):
kochani uzupelniam watek o zadluzeniach mialam wpisanego tzn mam wpisanego papcia jako ze zbiera na leczenie/zabiegi...czy dalej tak jest?czy ma jakies zadluzenia?

Papcio juz nie zbiera , nie ma dlugów
Ania -Sonia adoptowala go wirtualnie, wiele dogomaniaków pomoglo w remoncie paszczy Papcia, kastracji i leczeniu .
Papcio jest już najpiekniejszym psem świata :loveu:
Teraz do pelni szczęścia potrzebny mu domek . Superdomek, bo jest superpsem.

Jotpeg- nie pojechal do Kundla, bo dalam kota i szczeniaka Tuptusia.
Tuptuś doprowadzal nas i psy do rozpaczy swoim temperamentem więc Papcio ustapil mu miejsca :loveu: , dla dobra ogólu:roll: , w tym swojego.
Dzięki Kundlowi i Papciowi :lol: Tuptuś ma cudowny domek.

Posted

Biafra dziekuje Ci serdecznie za informacje

na przyszlosc jesli bedzie potrzebna jakas zbiorka czy jakis psiak bedzie mial zadluzenie prosze pisac,a ja wtedy umieszcze w watku

• 5 weeks later...