Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem.. mialam kiedys kontakt z madallena... i E-S... ale one teraz psy z rachowa wziely. i kolejka jeszcze? :(((((

moze za kilka tygodni bedzie w schronie maszynka do strzyzenia, to sunke ostrzyge, jak sie uda... tylko, jak ona ma to cos na plecach to nie wiem, czy mozna golic wtedy maszynka? te strupy, niezdiagnozowane...

jakby byl dt na horyzoncie, to moze w schronisku zrobiliby jakis wymaz, zeby ocenic, co to za cholerstwo

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, banerek, dobra mysl!

nozyczkami.. jak to taki gryzak, to moge ja pocharatac... jak sie bedzie wic i rzucac...

a pasuje do niej imie Nikita? bo mi sie takie podoba... Nikita waleczna byla, w tym serialu, jakias agentka... :D

Posted

ale jej nawet opiekunki nie glaszcza. ja w ciagu 1 wizyty jej nie przekonam do siebie, jesli ona wiele zla od czlowieka doznala :(
juz strzyglam nozyczkami jedna kudlaczke u nas, jesienia... gryzaczke taka tragiczna... sznurek na pysk, a i tak co chwile skakala do mnie symulujac atak, a ja odskakiwalam, zeby sie na nozyczki nie nadziala.

napisze prosby o banerek

Posted

jestem i ja. Dzieki za zaproszenie :) sunia cudna ale mnostwo pracy przed nia... Tak jak dziewczyny pisaly, sprobuj smakami ja przekonac. A ona przez kraty tez sie rzuca czy tylko w boksie? A o siersc lepiej zadbac jak juz troche sie przekona bo tak to moze byc dla niej jeszcze wiekszy stres...

Posted

hmmm jak ja- jako obca chodze kolo kojca to albo jej nie ma, bo siedzi w domku, albo biega i szczeka wzdluz kraty, gdy ja przechodze obok.
jak bylam w kojcu- chowala sie w domku. stad fotki w koszyku-misce. cicho warzy, jak sie bardzo zblizy. jak stoje na 2 metry to siedzi cicho. reki do niej nie wyciagalam, sadzac, ze doskoczy i dziabnie.

Posted

kiedys w zaklinaczu psow bylo swietnie pokazane jak zdobyc zaufanie takiego psa. Jak wejdziesz do boksu, usiadz w kacie i rzucaj jej smaczki (cos co lubi zeby miala motywacje)... Stopniowo coraz blizej, no ale sama tez musi sie przelamac. Troche to potrwa, ale mysle ze warto :) musi sie tez oswoic z twoim zapachem, niech wie ze ty= cos dobrego, smaczki.

Posted

Pogadam z mężem jak wróci z Iraku, to może weźmiemy ją na dt. Ale dopiero mogłabym w okolicach połowy maja, bo wcześniej wyjazd do Kuwejtu. W każdym razie będę obserwować wątek.

Posted

no i do kojca nie weszlam, bo zabraklo czasu. 4 godzinu czesalam i strzyglam wielkiego Rufiego.
widzialam sunke tylko przez kraty, biegala i ujadala, jak to ona.
fotki mam.