Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Sabcia chyba kolejne juz latwo spedzi w ciasnym boksie... nie bylo o nia ani pol telefonu, ani pol maila... zamowilam jej plakaty w drukarni, jak nie przyniosa skutku, w nastepnym miesiacu ogloszenie w DZ, bo w Jarmarku ma.... :(

• 2 weeks later...
Guest AnetaR
Posted

Biedna Saba, dlaczego nikt się nie zgłasza po takiego fajnego psa?

Posted

Saba coraz bardziej sie otwiera... a za kazdym razem, jakby przypominala sobie, to szkolenie, z kiedys jakims wlascicielem, do nogi zna, ale wykonuje rowniez sama, umie siadac, a dzis nawet okazalo sie, ze umie prosic i dawac lapy... co ona tam jeszcze robi???

Posted

Ja jestem z Czechowic, ale byłam tylko 1 na wizycie, za to ja potrzebuję wizyty w Jaworze Dolne (3 km za centrum dzielnicy B-B Wapienica, stara droga na Cieszyn), cioteczki? Pomożecie?

Guest AnetaR
Posted

Fajnie, że ktoś wreszcie zadzwonił! Jak będzie coś więcej wiadomo to napisz na wątku :)

Posted

_bubu_ ma jechac na wizyte i moze necianeta89 z nia, moze juz w ten czwartek :) panstwu wstepnie pasuje, mam nadzieje, ze wszystko wypadnie pozytywnie i uda sie wreszcie dziewczyne wyslac do domu i to przed koncem czerwca... teraz wszyscy trzymamy kciuki!

Posted

trzymaj, trzymaj, chcialabym, aby nie obchodzila 3ciej rocznicy w tym syfie...
Pani przez telefon brzmi dosyc sensownie, ale wiemy wszyscy, ze tak czesto bywa, a na miejscu jest inaczej... to jest domek, ale ponoc nie maja ogrodzenia, wiec jest to jakis minus, ale nie az taki, zeby dziewczyna miala dalej siedziec w samym ogrodzeniu przez nastepne kilka lat...
zreszta, poczekajmy

Posted

na razie nic niestety nie powiem :( nie jestem przekonana :( mysle i czekam na decyzje innych Panstwa, ktorzy byliby wspanialym domem, ale dopiero im sie dziecko urodzilo, do tego, po smierci ostatniej ich suczki ze schronu w Rudzie - zaczeli przygarniac koty, a ja nie sprawdzalam Saby na kociaki...

Posted

[quote name='necianeta89']co tam u ślicznej Panienki?[/QUOTE]
panienka, zreszta jak wszystkie psy (nawet moj domowy) byla nie do zniesienia w sobote :evil_lol: wariowala, piszczala za kolezanka z boksu, ba, nawet powarczala na kolezanke, jak ta sie zaczela krecic obok moich parowek... ale coz, przy tym jej zachowaniu (moze to przez ten wiatr) postanowilam ja troche wyczesac... dywan z podszerstka mozna by bylo utkac, a to jeszcze nie koniec :( za tydzien postaram sie ja znowu dojechac i wtedy moze bedzie juz widac efekt na tyle fajny, zeby sie pochwalic zdjeciami :) pozostaje jeszcze rozwiesic plakaty w dobrych miejscach... potem ogloszenie w gazecie, na wszystko na raz mnie niestety nie stac :(