Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I bardzo dziękuje wszystkim Cioteczkom, ktore tu do Chabuni zaglądają.
Mała ma tyle ogloszeń i dalej siedzi w schronisku :shake:.
A przecież w sierpniu adopcje w Orzechowcach nie wyglądaja źle - dwadzieścia psow zostalo dodanych na strone W nowych domach, a niektore z tych psiakow nawet troszeczkę podobne do Chaby.

Posted

Agula99 napisał(a):
No cóż, może musi jeszcze chwilkę poczekać na tego jedynego, właściwego pana lub panią!! Bądźmy dobrej myśli!!! :)

I znow dwa orzechowskie psiaki znalazły dom. A Chaba nie :shake:

Posted

barb napisał(a):
I znow dwa orzechowskie psiaki znalazły dom. A Chaba nie :shake:

Barb, będzie dobrze, wiara czyni cuda, to tak jak u nas, jedni szybko znajdują domki a drudzy, czekają, czekają a tu nagle.....buuuuuum!! Ja wierzę, że i sunia znajdzie!!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Barb, będzie dobrze, wiara czyni cuda, to tak jak u nas, jedni szybko znajdują domki a drudzy, czekają, czekają a tu nagle.....buuuuuum!! Ja wierzę, że i sunia znajdzie!!! :)

Oby Agulu tak sie stało. Bo ona za delikatna żeby w zimie być w schronisku.:shake:

Posted

Agula99 napisał(a):
Sunia do domu!! Sunia do domu!!! Sunia do domu!!! To są specjalne czary, które pomogą suni w znalezieniu super domku!!!! :) :) :)

Ciotka, nie wiedzialam, że taka z Ciebie czarownica :eviltong:

Posted

Agula99 napisał(a):
Oj moce mam różne, ale ciiiiii....................;)

Jak Chaba wkrotce trafi do domu to uwierzę w Twoje czary :multi:

Posted

Agula99 napisał(a):
Sunia do domu!! Sunia do domu!!! Sunia do domu!!! To są specjalne czary, które pomogą suni w znalezieniu super domku!!!! :) :) :)

Sunia do domu !

Posted

Agula99 napisał(a):
Sunieczko my mamy szczęśliwą rękę!! Znajdziesz dom!!! :) Czy sunia ma jakieś ogłoszenia???

Tak Agulu. Miala zrobionych sporo. Ja ja oglaszam juz chyba od grudnia - bo byla na dt u Pani, ktorą znam. W dodatku ogloszenia miala promowane (wyroznione) i nic. :shake: Potem dorabiala jej wolontariuszka z Orzechowiec i jeszcze wykupila jej wspaniala dziewczyna, ktora jest dziala w schronisku we Wroclawiu a pochodzi z Jaroslawia.
To zreszta wszystko jest na wątku ale wiem, ze nie masz czasu czytać to Ci streszczam.

Posted

Agula99 napisał(a):
Ok, to może jakieś allegro?? Trzeba by do figi uderzyć, ona ma do tego dryg jak nikt inny!!!!

Myślisz ? Spróbuję.

Posted

Agula99 napisał(a):
Za późno już napisałam :) no zobaczymy co na to figa!!! ale już poszło :)

Może tak miało być. Wiesz ja myslalam, że jeszcze Chabie nie jest tam żle póki ciepło. Pani Marta u ktorej sie wychowala i ktora bywa w schronisku tez miala takie zdanie. Mala ma wybieg moze sie wychasać, a ona jest baaardzo zywa. Gorzej w zimie, zwlaszcza jak by byla ciężka.

Posted

Agula99 napisał(a):
No to po co czekać do zimy!! trza już działać, a nie czekać, figa się zgodziła!!!!!! :)

To co mam robić? Jakiś tekst przygotować?

Posted

Możesz, możesz, już podesłałam jej link, myślę, że lada chwila tu zaglądnie, napisałam żeby wszelkie pytania do Ciebie!!! To poczekaj chwilkę, ale tekścik super wypaśny i fotki trzeba!!! wiadomo!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Możesz, możesz, już podesłałam jej link, myślę, że lada chwila tu zaglądnie, napisałam żeby wszelkie pytania do Ciebie!!! To poczekaj chwilkę, ale tekścik super wypaśny i fotki trzeba!!! wiadomo!! :)

To mogę to na jutro przygotować i kaske jaką trzeba na to alegro?

Posted

Widzisz - nie klamalam, że cicho i pusto.

Wolabym napisać do Figi jutro, bo jeszcze skontaktowalabym sie z jej Pania z dt, ktora jexdzi do Orzechowiec, Może ma więcej aktualnych informacji. To super czlowiek i aniol dla zwierząt. Zajmuje sie największymi biedami, malymi kocietami, szczeniakami. Natomiast komputer i internet to dla niej czarna magia.