Neczka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Pewnie, Chaba byłaby bardzo dobra. Myślę też o Hawranku, ale tam chyba tylko sunie... Quote
barb Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Neczka napisał(a):Pewnie, Chaba byłaby bardzo dobra. Myślę też o Hawranku, ale tam chyba tylko sunie... Wstawilam Chabę. Pewnie nic to nie da sprobować można. Już wiem jak wklejać zdjęcia. :multi: A Hawranek jest kotolubny? Quote
barb Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 barb napisał(a):W górę ..... Coraz wiecej adopcji ostatnio w Orzechowcach ... Quote
Estowa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Mogę być w schronisku w pt. Ktoś się wybiera? Quote
NUBIK Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Informuję zainteresowanych, że w dniach 27 - 28 sierpnia na rynku w Przemyślu odbędzie się wystawa fotograficzna przy współudziale schroniska w Orzechowcach (gdzie przebywa Chaba). Temat wystawy " Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś". Serdecznie zapraszam. Może tam uda mi się spotkać z osobami działającymi na rzecz schroniska. Quote
barb Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Estowa napisał(a):Mogę być w schronisku w pt. Ktoś się wybiera? Ja niestety w piątek pracuję. A tak prawde mowiąc, to może wstyd sie przynawać, ale jeszcze nie bylam w Schronisku w Orzechowcach. A Ty juz bywalaś? O Chabuni piszę bo ona była kiedyś w dt u Pani, która mieszka w poblizu mnie i ma wielkie serce dla zwierząt. Robilam malej ogłoszenia, jedno z nich musiala wypatrzeć Majka i załozyla ten wątek. Quote
barb Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='NUBIK']Informuję zainteresowanych, że w dniach 27 - 28 sierpnia na rynku w Przemyślu odbędzie się wystawa fotograficzna przy współudziale schroniska w Orzechowcach (gdzie przebywa Chaba). Temat wystawy " Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś". Serdecznie zapraszam. Może tam uda mi się spotkać z osobami działającymi na rzecz schroniska. Nubik moze wstawić to też na inne orzechowskie wątki ? O wystawie pisały "Nowiny", że ma być poświęcona glownie zwięrzętom starym i chorym, na ktore rzadko znajduja się chętni. Można też przeczytać o niej w internetowym wydaniu wpisując w google Nowiny 24 Przemyśl Quote
Estowa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja bywałam, kiedyś, jeszcze przed tym jak miałam berneńkę. Mogę sobie ot tak przyjść i pogadac z człowiekiem, ktory będzie na zmianie właśnie o tych zdjęciach itd? Quote
barb Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Estowa napisał(a):Mogę być w schronisku w pt. Ktoś się wybiera? Byłaś ? :lol: Quote
barb Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='barb']Byłaś ? :lol: Chyba nie, bo cichutko i nie ma nowych zdjęć ? :shake: Ale za to na stronie www.schroniskoorzechowce.pl - mozna zobaczyć zdjęcia z wystawy fograficznej o której pisal/a Nubik. Quote
barb Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/212734-Przygarnę-małą-suczkę-lubiącą-koty!-Kraków-i-okolice! wkleilam tu Chabę. Okazalo się, że preferowana jest mala ale kudlata - to wkleilam Astrę. Ale nie wiem czy ona lubi koty ? Astra Innych małych kudlatych suczek chyba nie ma w Orzechowcach? Quote
barb Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 I jeszcze Gabi wstawilam tutaj http://www.dogomania.pl/threads/212560-Poszukiwana-suczka-od-4-m-cy-do-2-lat-mała-lub-średnia-najlepiej-ruda-)-kuj.-pom./page2 Gabi Quote
barb Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Majka0010 napisał(a):w górę ! Chyba nie masz za zle wstawienia zdjęć "koleżanek" Chaby z Orzechowiec ?:roll: Taka tu biedulka samotna, rzadko ktoś zagląda :shake: Quote
Agnieszka_K Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jestem na zaproszenie barb :) jaka ona śmieszna jest:) zapisuję i uciekam teraz, ale będę zaglądać! Quote
barb Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Agnieszka_K napisał(a):jestem na zaproszenie barb :) jaka ona śmieszna jest:) zapisuję i uciekam teraz, ale będę zaglądać! Fajna sunieczka prawda ? :lol: Quote
Agnieszka_K Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 barb napisał(a):Fajna sunieczka prawda ? :lol: bardzo fajna! :) Quote
barb Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Agnieszka_K napisał(a):bardzo fajna! :) I jakoś ciągle w Schronisku :shake: Quote
barb Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 NUBIK napisał(a):Informuję zainteresowanych, że w dniach 27 - 28 sierpnia na rynku w Przemyślu odbędzie się wystawa fotograficzna przy współudziale schroniska w Orzechowcach (gdzie przebywa Chaba). Temat wystawy " Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś". Serdecznie zapraszam. Może tam uda mi się spotkać z osobami działającymi na rzecz schroniska. Quote
barb Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 A tu sporo fajnych zdjęć z wystawy fotograficznej www.mlodosczesztuka.pl/:lol: Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ja też z zaproszenia barb, a sunia podobna strasznie do naszej Czarnej, która u nas w przytulisku siedziała 3 lata i wreszcie znalazła super, cudowny domek!! Podrzucam cię malutka, słodziutka!! I będę zaglądała!!! :) Quote
barb Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 A to wazny link http://www.zerwijmylancuchy.pl/# Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Taak wszyscy klikać w link, wspólnie ZERWIJMY ŁAŃCUCHY!!!!! :) Quote
Recommended Posts