Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Javena']Jaka kochana czarnulka. Podnosimy wysoko dziewczynke.
Link do bazarku mi sie nie otworzył.[/QUOTE]

Dzieki za odwiedziny Chabuni. Link postaram sie wyslać jescze raz.

Posted

[quote name='Estowa']Ja w któryś dzien mogę porobić zdjęcia do ogłoszeń w Orzechowcach!
Lub pomóc na spacerze.[/QUOTE]

Nowe zdjęcia to byloby super. :lol: Chabunia ma stosunkowo malo zdjęć. A wątek z fotkami jest znacznie aktrakcyjniejszy. :lol: A umiesz je wstawiać na Dogo - bo ja niestety nie. :shake:

Posted

Estowa napisał(a):
Potrafię, potrafię :).
Tylko kiedy? Wyjeżdżam 22 do 28 sieprnia, a teraz mam treningi taneczne, ale wracam do domu tak mniej więcej koło 18.

Zrobisz kiedy będziesz mogła. Nawet po 28 sierpnia jeśli wcześniej nie dasz rady :lol:

Posted

Estowa napisał(a):
Ja w któryś dzien mogę porobić zdjęcia do ogłoszeń w Orzechowcach!
Lub pomóc na spacerze.

Zapraszam na wolontariat ;) Tym bardziej, że masz do schroniska naprawdę tylko kilka kroków, a "stałych wolontariuszy" mamy tylko 4 (w tym Pani od kotów, 2 dziewczyny dojeżdżające co tydzień i ja) ;)

P.S.
Rozumiem, że 18-stka jest ? ;)

Posted

Estowa napisał(a):
Mogę w sobotę rano.
Niestety w listopadzie skończę 17.

Jeśli będziesz pewna co do wyjazdu do schroniska, pisz PW, podam Ci nr do Kierownika i trzeba będzie się umówić :)

Posted

Kurcze wyszło mi, ze jednak musze pojechać do P-śla z psami do weterynarza.
Wgl nie wiadomo czy wyjeżdżam 22-26 sierpień. Jeśli nie to ja jestem do dyspozycji jeśli akurat nie będzie prób do flash moba. To raczej będę dostępna po 13 godzinie.

Posted

Odwiedziłam rudego w jego nowym domu. Nadal przebywa na działce obok domu, nie podejdzie do człowieka. Choć nie widać już w nim tego napięcia całego ciała podczas prób przywołania go przez człowieka. Nowy właściciel twierdzi, że chcą go wpuścić do domu. To jednak może okazać się, że rudy przed zimą nie zdąży przejść tak szybkiej socjalizacji i nie wejdzie do pomieszczenia gdzie są ludzie. Dlatego podarowałam właścicielom budę dla rudego, Uspokajam więc wszyskich zainteresowanych losem szczeniaka. Powinien w dobrej kondycji przetrawać także zimę.

Napewno odezwę się do Neczki