Neczka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jak narazie psiaka w schronisku nie ma. No a Chabakuk niestety nadal czeka... :nonono2: Quote
barb Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Szkoda... A ma ponad 2000 wejść na stronie schroniska i sporo ogloszeń. A moze dodać jej na stronę te nowe zdjęcia z wątku ? Quote
Neczka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dodam, zapomniałam o nich całkiem ;) A wejść sporo, bo jest w dziale szczeniaków. Chociaż itak niewiele jak na tak śliczną sunię... Quote
Neczka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Trzeba się w końcu wziąć ostro za ogłaszanie dziewczynki. Zaraz siadam do ogłoszeń :roll: Quote
barb Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Neczka']Trzeba się w końcu wziąć ostro za ogłaszanie dziewczynki. Zaraz siadam do ogłoszeń :roll: Chaba miala trochę ogłoszeń, ale część się zdezaktualizowala. Byla oglaszana od grudnia 2010. Zostały na www.adopcje.org i przygarnij zwierzaka Jeszcze na Przemyslaku jest ale wystepuje tam jako czteromiesięczna (nie moje) Quote
barb Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/1800...0#post17185410 - Neczko zajrzyj koniecznie Quote
Neczka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Chaba na: eoferty.com.pl kupiepsa.pl drobne.centrumofert.pl sprzedasz.pl pineska.pl petworld.pl krakow.gumtree.pl kokosy.pl przygarnijzwierzaka.pl neeon.pl alegratka.pl adsy.pl adopcje.org afisze.pl pomocna.com.pl adopcjapsa.pl animalia.pl aukcjezwierzat.pl doadopcji.pl morusek.pl oddamzadarmo.eu olx.pl offer.pl ogloszenia.com pajeczyna.pl tablica.pl ...powodzenia, malutka Quote
Neczka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='barb']http://www.dogomania.pl/threads/1800...0#post17185410 - Neczko zajrzyj koniecznie Nic mi się nie otwiera... :shake: Quote
barb Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Neczka']Nic mi się nie otwiera... :shake:[/QUOTE] Link zle sie wkleił ale widzę, że trafilas do Cindy i Jeny. Na przygarnijzwierzaka sa obok siebie dwa ogloszenia Chaby - zrobione przeze mnie i Twoje. Usunąć swoje? Quote
Neczka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A niech będą i dwa... ;) Myślę, że nie zaszkodzi, a co najwyżej pomoże :) Quote
barb Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Tak myślisz? Ja ją tyle czasu oglaszałam bez skutku. Moze Twoje ogłoszenia przeniosą Chabie szczęście. Quote
Neczka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Z moich też niestety cisza przez ostatnie tygodnie... :nonono2: ale może coś w końcu ruszy. Trzeba czekać i wierzyć :roll: Quote
barb Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dzięki za podniesienie Chaby. Wiadomo coś o psie ze stacji ? A moze masz juz jakąś odpowiedź z SM? Na stronie UM w Jaroslawiu nie ma jak na razie zadnego info o zlapaniu takiego pieska. Quote
Neczka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Psiak jeszcze nie złapany... ciągle docierają za to maile do schroniska na ten temat :nonono2: Dobrze, że ludzie się interesują. Quote
grzenka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Pilnie potrzebny transport z Przemyśla do Krakowa.Psiak z Przemyśla potrzebuje pomocy - chca go utopić: [url]http://www.dogomania.pl/threads/209989-mia%C5%82-si%C4%99-utopi%C4%87-ale-prze%C5%BCy%C5%82.pom%C3%B3%C5%BC-mu-w-drodze-po-nowe-%C5%BCycie!pilnie-transport-p%C5%9Bl-krk?p=17211639#post17211639[/url] Quote
barb Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Podnoszę małą. A przy okazji wyjaśniam czemu wrocila z dt do schroniska. Nie dlatego, że byla np, niegrzeczna i nie sprawdzila się. Przeciwnie. Pani,u ktorej dłuższy czas (praktycznie całą zimę) mieszkala Chaba, prowadzi w swoim mieszkanku (w bloku) coś w rodzaju mini pogotowia (szpitaliku ) dla najbardziej potrzebujacych zwierząt ( w tym ze schroniska w Orzechowcach). Przebywajaą u niej male psiaki, kocięta, itp. Gdy kondycja Chaby poprawila się na tyle, ze mogla wrocić do schroniska, zrobila miejce innym, bardziej potrzebujacym zwierzaczkom. Quote
sunia2000 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Mogłabym prosić jakieś lepsze zdjęcia suni, no i przydałby się fajny tekst-wykupię jej mały pakiecik ogłoszeń, albo sama zrobię jak znajdę czas:) Quote
barb Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 sunia2000 napisał(a):Mogłabym prosić jakieś lepsze zdjęcia suni, no i przydałby się fajny tekst-wykupię jej mały pakiecik ogłoszeń, albo sama zrobię jak znajdę czas:) Suniu dzięki to bardzo mile z twojej strony ale Neczka zrobiła jej ostatnio sporo ogloszeń - chyba, ze masz pomysl na inne portale. Ja ją też oglaszałam już od grudnia i promowalam ogloszenia - chcialam pomoc jej opiekunce - jeszcze nim mala wrocila do schronu. Smutne jest to, że do schroniska trafiają coraz to nowe szczeniaki i szybko znajdują dom, a jej nikt nie chce. Quote
sunia2000 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Mogę ją poogłaszać na portalach dolnosląskich, transport zawsze jakiś by się wykombinowało, gdyby ktoś z zachodu chciał przygarnąć psa ze wschodu:) Quote
sunia2000 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='barb']Suniu dzięki to bardzo mile z twojej strony ale Neczka zrobiła jej ostatnio sporo ogloszeń - chyba, ze masz pomysl na inne portale. Ja ją też oglaszałam już od grudnia i promowalam ogloszenia - chcialam pomoc jej opiekunce - jeszcze nim mala wrocila do schronu. Smutne jest to, że do schroniska trafiają coraz to nowe szczeniaki i szybko znajdują dom, a jej nikt nie chce. We wrocławskim schronie też mamy takiego Przecinka, trafił jako szczeniak, już dwa razy wrócil z adopcji (bo jest za energiczny:angryy:), teraz ma już prawie 2 lata i ciągle nie znalazł odpowiedniego opiekuna:( Quote
barb Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ta mala to też prawdziwy żywiolek jak moze przeczytalaś. Wiem to jeszcze od jej Pani z DT. Quote
barb Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 barb napisał(a):Ta mala to też prawdziwy żywiolek jak moze przeczytalaś. Wiem to jeszcze od jej Pani z DT. Dlatego ciężko jej podobno zrobić dobre zdjęcia - bo caly czas jest w ruchu. Ale z tych wstawionych przez Neczke daloby się coś wybrać. Quote
sunia2000 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Tekst do ogłoszeń taki jak w 1 pośćie? tylko nr schroniska podawać czy może jeszcze czyiś prywatny? Quote
Recommended Posts