barb Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ok. Ogloszenia Chaby. Wstawię. Ale one krotkie, zwięzle, bez polotu. Chabunia to średniej wielkosci, przesympatyczna, roczna sunia, o pięknym hebanowym umaszczeniu. Przebywa w Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Orzechowcach pod Przemyślem. Lubi koty, psy, uwielbia towarzystwo czlowieka. Okres szczenięcy spędzila w domu tymczasowym ( mieszkanie w bloku), gdzie nauczyla sie ladnie chodzić na smyczy i zachowywać czystość. Pomimo pobytu w Schronisku, Chaba jest bardzo pogodna, wesola, pelna energii, chętna do zabawy. Z tego powodu polecana najbardziej do domu z ogrodem, podworkiem lub dla osoby ktora moze zapewnić jej sporą dawkę ruchu. Suczka jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Dane kontaktowe Schronisko dla Bezdomych Zwierząt Orzechowce 3 tel. 16 6720707 (do godziny 15.00 od poniedziałku do piątku) 604860398 email schr.orzechowce@gazeta.pl Na allegro moze dodać wierszyk Nikaragui. Chyba jednak ten weselszy. Tylko foty nie są reprezentacyjne. Quote
SZPiLKA23 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1831089833 czekam na sugestie Jak ma tak połozone uszy to mi Nelutka przypomina Allegro jest wyroznione Quote
barb Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Wielkie dzięki Szpilko :lol:. zadziadzialalas blyskawicznie.:lol: A czy tam jeszcze można dodać jakieś zdjęcie czy już za poźno? Myślalam o tym z kratami. Jesli nie to tez jest ok. Quote
SZPiLKA23 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nie ma problemu juz gotowe, tylko pewnie trzeba bedzie poczekac az allegro załapie zmiane Quote
barb Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 SZPiLKA23 napisał(a):Nie ma problemu juz gotowe, tylko pewnie trzeba bedzie poczekac az allegro załapie zmiane Jesteś genialna ! Ja sie na tym zupełnie nie znam. Quote
barb Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 barb napisał(a):Jesteś genialna ! Ja sie na tym zupełnie nie znam. A za to zrobie ogloszenia psiakom z Przytuliska na naszym lokalnym portalu. Juz bez Colusi. Na poczatek Pako, Czako i może Blondi. Ok? Quote
barb Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 barb napisał(a):Tylko juz dziś nie dam rady. Dziś zrobione dwa dla Czokusia ;) A Chaba miala juz 49 wejść na swoje ogloszenie na Jaroslawiaku.Tylko żeby to się przełozyło na telefony. Quote
barb Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 A z wdzieczności za allegro zrobione dla niej przez Ciocie Szpilke Chabunia pięknie zaprasza na jej bazarek http://www.dogomania.pl/threads/214938-Smycze-obroze-łancuszki-kolczatki-korale-ciuszki-muza-i-wiele-innych!-Do-5.10?p=17665926#post17665926 Quote
figa33 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Szpilka działa jak błyskawica:lol: Chaba i Nelę i Emilkę przypomina .. niech Ci się poszczęści psinko ! ****** Niech każdy psi maluszek ma już zawsze pełny brzuszek .....( a potem zobaczyłam ,ze hasło miało być na temat koców..:cool3: ) Quote
barb Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 figa33 napisał(a):Szpilka działa jak błyskawica:lol: Chaba i Nelę i Emilkę przypomina .. niech Ci się poszczęści psinko ! ****** Niech każdy psi maluszek ma już zawsze pełny brzuszek .....( a potem zobaczyłam ,ze hasło miało być na temat koców..:cool3: ) Ale to haslo też sie na pewno przyda :lol: A moze być też koci maluszek ? (zamiast psi) bo karma dla malych kociat bardzo potrzebna Quote
Agula99 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Odwiedzam malutka!! No barb, widzisz jaki tu teraz ruch, jak w ulu!!! :) Quote
barb Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Dziś zaglądam tylko na chwilkę, probowalam ulozyć ogloszenie dla Kamusi na jej wątku. http://www.dogomania.pl/threads/206929-ALARM!-Kama-traci-DT.-Pilnie-proszę-o-kontakt-osoby-odpowiedzialne-za-psa!!! Quote
figa33 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No Chabuniu , tyle ciotek się o ciebie martwi , niech ci się trafi najlepszy domek !! a może jakaś ciotka ma konto na FB i mogłaby Chabę podłączyć....? Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ja takiego konta nie posiadam, ale liczę, że śliczna w końcu trafi na swojego ludzia!!! :) Quote
barb Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Agula99 napisał(a):Ja takiego konta nie posiadam, ale liczę, że śliczna w końcu trafi na swojego ludzia!!! :) Żeby jak najprędzej ! A to troszke "podrasowane" zdjęcia. Widać różnicę? Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No widać, widać, takie bardziej słoneczne :) Quote
barb Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Agula99 napisał(a):No widać, widać, takie bardziej słoneczne :) Wyslalam siostrzenicy, ona to poprawila ale jak przyslala mi z powrotem to sa takie male i powiększyć ich nie mogę. Funkcja otworz w nowym oknie nie dziala... Quote
barb Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 barb napisał(a):Wyslalam siostrzenicy, ona to poprawila ale jak przyslala mi z powrotem to sa takie male i powiększyć ich nie mogę. Funkcja otworz w nowym oknie nie dziala... Ale dzis taka piekna pogoda - moze ktoś Chabunie wypatrzy w schronisku ? Quote
Agula99 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Udało mi się je powiększyć, ale jakość padła totalnie, uuu, nie można zrobić jej jakichś fajniejszych fotek??? Quote
Agula99 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Najlepsze i najwyraźniejsze jest to drugie zdjęcie, reszta :shake: Quote
barb Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Agula99 napisał(a):Najlepsze i najwyraźniejsze jest to drugie zdjęcie, reszta :shake: Nie wiem co ta moja siostrzenica porobila ze zdjeciami :shake:. Będę reklamować :mad: Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 barb napisał(a):Nie wiem co ta moja siostrzenica porobila ze zdjeciami :shake:. Będę reklamować :mad: Taką dostalam odpowiedź: :cool3: :angryy: "no ale to przecież normalne że zamazane bo nie mogłam pracować na wielkim formacie bo były z....iście wielkie i mi sie w monitor nie mieściły. i photoshop zawieszały więc je zmniejszyłam. i nie ma potrzeby ich masakrycznie powiększać." Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 barb napisał(a):Dziś zaglądam tylko na chwilkę, probowalam ulozyć ogloszenie dla Kamusi na jej wątku. http://www.dogomania.pl/threads/206929-ALARM!-Kama-traci-DT.-Pilnie-proszę-o-kontakt-osoby-odpowiedzialne-za-psa!!! Link do bazarku dla Kamusi z Orzechowiec, ktora stracila dt http://www.dogomania.pl/threads/215110-Podręczniki-dla-Oczki-i-Kamy-zostały-po-śmierci-Zuzki-pod-opieką-Dogomaniaków... Quote
Recommended Posts