Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']Nie, nic nie ma, nul, zero, ale jak chcesz to wyślij mi te fotki to tutaj wrzucę, mój mail: aga-b6@wp.pl wyślij!! Zaglądałaś do naszego Atosika??? :(

Ok fotki wysle zaraz. I zajrzę do Atosa.

Posted

Strasznie tu biedniutka, jeszcze. To zdjecie raczej sie nie nadaje do allegro i ogloszeń. (to z rana na brzuszku). Widzisz Ciotka to jednak jeszcze zawczesnie bylo na zdjecia. Ona jeszcze obolala po operacji. Zeby chociaz po tej sterylizacji szybciej ktoś ja chcial wziąć.

Posted

Agula99 napisał(a):
No zdjęcia takie sobie, najbardziej podoba mi się to ostatnie, a reszta taka sobie, przydałby się ktoś kto umie zrobić fajne fotki!!!! To dużo daje, ech...

A mnie z postu 256 drugie z kolei.
Ona sie bardzo zmienila, zdjecia Neczki były robione w maju, od tego czasu minely 4 miesiace a różnica kolosalna.

Posted

[quote name='Agula99']Ale ona na serio wygląda jak nasza Czarnulka :) zobacz zresztą sama, dziewczyny nazwały ją Emilka, ale ona tak na prawda miała na imię Czarna i tak zawsze dla mnie będzie miała :)
http://www.dogomania.pl/threads/188528-Emilka-filigranowa-czarnulka-sparali%C5%BCowana-strachem.-Boguchwa%C5%82a

Jeśli Figa oceni, że te foty za slabe to będę musiala poprosić o nowe. Ale to nie wczesniej niz za jakiś tydzień chyba, żeby sunia doszla do formy.

I jeszcze raz tekst do ogloszenia przerobię.

Posted

Agula99 napisał(a):
Z braku laku i te się wstawi!! Ale jeszcze jest czas, więc może dorobi ktoś takie fajne fotki, oby!! :)

Dziękuję Agulu za wstawienie fotek. :lol:

Posted

Przejrzalam wątek Emilki. Chaba rzeczywiście bardzo do niej podobna. :multi: Można by ją nawet chyba oglaszać naniektorych zdjeciach Emilki.:lol: Chaba hebanowa jest tylko raczej nie księżniczka. :cool3: Choć jak sie patrzy na te ostatnie zdjecia to trudno uwierzyć, że to taki żywiolek, ktory na tymczasie zjadl pół domu :evil_lol:

Posted

No właśnie w razie W, podrzuci się zdjęcia Emilki hahaha, dobry pomysł, oj Chaba też księżniczka, tylko jeszcze nie odkryta, a my znowu sobie tylko we dwie na wątku popisujemy ;)

Posted

[quote name='Agula99']No właśnie w razie W, podrzuci się zdjęcia Emilki hahaha, dobry pomysł, oj Chaba też księżniczka, tylko jeszcze nie odkryta, a my znowu sobie tylko we dwie na wątku popisujemy ;)

No wlaśnie mam wyrzuty sumienia, ze cie odciagam od boguchwalskich zwierzaków.

To ja za to troche popiszę u Was.

A artykuł, do ktorego wstawilam wam link przeczytalaś caly i komentarz redaktora też?

Wklejam też tu - moze ktoś oprocz nas jeszcze kiedyś zajrzy http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110915/PRZEMYSL/417867460

Posted

figa33 napisał(a):
Rzeczywiscie ,z wygladu Chaba to wykapana Emilka
Mam nadzieje, ze tez bedzie miec tyle szczescia co Emilka

Ale bardzo sie zmienila prawda?
I to samo pytanie co zadalam na wątku u Atoska - czy juz wrocilaś, czy tylko na wyjeździe udalo Ci się dorwać do komputera?
I czy z tych zdjęć coś uda sie zrobić ?
I czy jakąś kaske trzeba na Allegro.?

Posted

Jestem jeszcze na wyjezdzie
zagladam do slicznej Chabuni
Czyli Chaba po sterylce jest w schronisku ?
Te zdjecia troszke smutne, ale moze to dobrze..
Nie przysylaj mi pieniedzy , to bedzie moj wklad w szukanie domku dla Chaby

Posted

figa33 napisał(a):
Jestem jeszcze na wyjezdzie
zagladam do slicznej Chabuni
Czyli Chaba po sterylce jest w schronisku ?
Te zdjecia troszke smutne, ale moze to dobrze..
Nie przysylaj mi pieniedzy , to bedzie moj wklad w szukanie domku dla Chaby

Jakby bylo trzeba to nie ma sprawy. Jeszcze myslam żeby dodać zdjecie , gdzie ona jest w boksie, za kratkami ( na pierwszej stronie watku) - tez jest smutne. To moze być smutne allegro :-(. Jeszcze wierszyk dla niej zalatwiam - też smutny :-(