Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Nie, nic nie ma, nul, zero, ale jak chcesz to wyślij mi te fotki to tutaj wrzucę, mój mail: aga-b6@wp.pl wyślij!! Zaglądałaś do naszego Atosika??? :( Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Agula99']Nie, nic nie ma, nul, zero, ale jak chcesz to wyślij mi te fotki to tutaj wrzucę, mój mail: aga-b6@wp.pl wyślij!! Zaglądałaś do naszego Atosika??? :( Ok fotki wysle zaraz. I zajrzę do Atosa. Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Doszły fotki? A ten post gdzie u mnie jest zdjecie u Ciebie jest pusty? Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Tak pusty, a inne zdjęcia normalnie się otwierają, nawet jak się powoli otwierają to je widać, a tak jest pusto, tylko twój wpis. Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Śliczna Chaba!! Jaka już wielka, ale taka trochę wystraszona, skulona, ech..taka smutna....:( Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Strasznie tu biedniutka, jeszcze. To zdjecie raczej sie nie nadaje do allegro i ogloszeń. (to z rana na brzuszku). Widzisz Ciotka to jednak jeszcze zawczesnie bylo na zdjecia. Ona jeszcze obolala po operacji. Zeby chociaz po tej sterylizacji szybciej ktoś ja chcial wziąć. Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No zdjęcia takie sobie, najbardziej podoba mi się to ostatnie, a reszta taka sobie, przydałby się ktoś kto umie zrobić fajne fotki!!!! To dużo daje, ech... Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Agula99 napisał(a):No zdjęcia takie sobie, najbardziej podoba mi się to ostatnie, a reszta taka sobie, przydałby się ktoś kto umie zrobić fajne fotki!!!! To dużo daje, ech... A mnie z postu 256 drugie z kolei. Ona sie bardzo zmienila, zdjecia Neczki były robione w maju, od tego czasu minely 4 miesiace a różnica kolosalna. Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ale ona na serio wygląda jak nasza Czarnulka :) zobacz zresztą sama, dziewczyny nazwały ją Emilka, ale ona tak na prawda miała na imię Czarna i tak zawsze dla mnie będzie miała :) http://www.dogomania.pl/threads/188528-Emilka-filigranowa-czarnulka-sparali%C5%BCowana-strachem.-Boguchwa%C5%82a Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Agula99']Ale ona na serio wygląda jak nasza Czarnulka :) zobacz zresztą sama, dziewczyny nazwały ją Emilka, ale ona tak na prawda miała na imię Czarna i tak zawsze dla mnie będzie miała :) http://www.dogomania.pl/threads/188528-Emilka-filigranowa-czarnulka-sparali%C5%BCowana-strachem.-Boguchwa%C5%82a Jeśli Figa oceni, że te foty za slabe to będę musiala poprosić o nowe. Ale to nie wczesniej niz za jakiś tydzień chyba, żeby sunia doszla do formy. I jeszcze raz tekst do ogloszenia przerobię. Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Z braku laku i te się wstawi!! Ale jeszcze jest czas, więc może dorobi ktoś takie fajne fotki, oby!! :) Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Agula99 napisał(a):Z braku laku i te się wstawi!! Ale jeszcze jest czas, więc może dorobi ktoś takie fajne fotki, oby!! :) Dziękuję Agulu za wstawienie fotek. :lol: Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 barb napisał(a):Dziękuję Agulu za wstawienie fotek. :lol: Nie ma za co Barb, to czysta przyjemność, w razie nowych ślij bez pytania :) :) Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Przejrzalam wątek Emilki. Chaba rzeczywiście bardzo do niej podobna. :multi: Można by ją nawet chyba oglaszać naniektorych zdjeciach Emilki.:lol: Chaba hebanowa jest tylko raczej nie księżniczka. :cool3: Choć jak sie patrzy na te ostatnie zdjecia to trudno uwierzyć, że to taki żywiolek, ktory na tymczasie zjadl pół domu :evil_lol: Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No właśnie w razie W, podrzuci się zdjęcia Emilki hahaha, dobry pomysł, oj Chaba też księżniczka, tylko jeszcze nie odkryta, a my znowu sobie tylko we dwie na wątku popisujemy ;) Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Agula99']No właśnie w razie W, podrzuci się zdjęcia Emilki hahaha, dobry pomysł, oj Chaba też księżniczka, tylko jeszcze nie odkryta, a my znowu sobie tylko we dwie na wątku popisujemy ;) No wlaśnie mam wyrzuty sumienia, ze cie odciagam od boguchwalskich zwierzaków. To ja za to troche popiszę u Was. A artykuł, do ktorego wstawilam wam link przeczytalaś caly i komentarz redaktora też? Wklejam też tu - moze ktoś oprocz nas jeszcze kiedyś zajrzy http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110915/PRZEMYSL/417867460 Quote
figa33 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Rzeczywiscie ,z wygladu Chaba to wykapana Emilka Mam nadzieje, ze tez bedzie miec tyle szczescia co Emilka Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 figa33 napisał(a):Rzeczywiscie ,z wygladu Chaba to wykapana Emilka Mam nadzieje, ze tez bedzie miec tyle szczescia co Emilka Ale bardzo sie zmienila prawda? I to samo pytanie co zadalam na wątku u Atoska - czy juz wrocilaś, czy tylko na wyjeździe udalo Ci się dorwać do komputera? I czy z tych zdjęć coś uda sie zrobić ? I czy jakąś kaske trzeba na Allegro.? Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Nie przesadzaj, nie przesadzaj z tym odciąganiem, czasu wystarczy mi i na boguchwalskie i na Twoje!!!! :) Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Nie klamalam, że nikt do niej zagląda. Teraz tylko Ty i ja. Nawet zalożycielka wątku nie wchodzi już, ani Neczka, ani Sunia2000 - ale ona ma mnostwo innych psow w schronisku we Wroclawiu i na wątkach i jeszcze Viki http://www.dogomania.pl/threads/204755-!!!Nadziana-na-druty-cudem-przeżyła!!!!Potrzebne-deklaracje!!! Quote
figa33 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jestem jeszcze na wyjezdzie zagladam do slicznej Chabuni Czyli Chaba po sterylce jest w schronisku ? Te zdjecia troszke smutne, ale moze to dobrze.. Nie przysylaj mi pieniedzy , to bedzie moj wklad w szukanie domku dla Chaby Quote
barb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 figa33 napisał(a):Jestem jeszcze na wyjezdzie zagladam do slicznej Chabuni Czyli Chaba po sterylce jest w schronisku ? Te zdjecia troszke smutne, ale moze to dobrze.. Nie przysylaj mi pieniedzy , to bedzie moj wklad w szukanie domku dla Chaby Jakby bylo trzeba to nie ma sprawy. Jeszcze myslam żeby dodać zdjecie , gdzie ona jest w boksie, za kratkami ( na pierwszej stronie watku) - tez jest smutne. To moze być smutne allegro :-(. Jeszcze wierszyk dla niej zalatwiam - też smutny :-( Quote
Recommended Posts