Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na wszelki wypadek poczekam z usuwaniem ogloszeń.

Niestety nie wiem czy nasze wspolne dzialania jakoś sie do tego domku Chaby przyczynily.

Posted

Co??? Barb, jak tak można??? To skąd będzie wiadomo, że Chabunia jest w dobrym domku??? Ja bym nie mogła spać po nocy, człowiek się stara, a tu nie pytać, nie przeszkadzać?? To po jaką....te podziękowania powyżej???

Posted

[quote name='Agula99'] To skąd będzie wiadomo, że Chabunia jest w dobrym domku??? Ja bym nie mogła spać po nocy, człowiek się stara, a tu nie pytać, nie przeszkadzać?? To po jaką....te podziękowania powyżej???[/QUOTE]

W mailu jest napisane, że dom sprawdzila Pani Marta, u której Chaba była na dt i jest ok.
Ona nie zostawila by suni w zlym domu.

Posted

[quote name='barb']W mailu jest napisane, że dom sprawdzila Pani Marta, u której była na dt i jest ok. Ona nie zostawila by suni w zlym domu.[/QUOTE]
No to wierzę, że tak jest, ale ogólnie to jakaś chora sytuacja....

Posted

[quote name='barb']Agula nie będę komentować. A przeczytalaś post z wątku, ktory wkleilam? To dopiero chora sytuacja![/QUOTE]
Nie, chyba nie mam już ochoty się w to angażować....

Posted

[quote name='Agula99']Nie, chyba nie mam już ochoty się w to angażować....[/QUOTE]

Agulu bardzo się angażowalaś. To ty mnie zmobilizowalaś, żeby poprosić o foty, zaaktualizować ogloszenia. Sciągnęlas Tu dziewczyny, Figa zrobila śliczne, artystyczne zdjecie malej. Szpilka wyroznione Allegro, Neczka i Sunia2000 tez oglaszaly maleństwo. A mnostwo osob na dogo trzymalo kciuki. A przede wszstkim Majka zalozyla wątek.

Posted

Dziewczyny mialam juz nie pisac na orzechowskich wątkach ale ....

Przedwczoraj spotkalam Pania Martę, ktora rzeczywiscie odwiedzila Chabe w jej nowym domu.

Mała trafila do miejscowosci pod Przemyślem, mieszka w budzie, ale moze swobodnie biegać po dobrze ogrodzonym podwórku - co przy jej ogromnej energii jest bardzo ważne. Do towarzystwa ma kota, z ktorym sie bawi.
Przed zimą ma obiecane jeszcze jedne odwiedziny.

Osobiście troche mi było smutno z powodu tej budy ale w schronisku tez musialaby spędzać zycie w budzie i w dodatku w boksie.

Posted

Niestety to nie ja adoptowałam Chabę. Zastała wcześniej wzięta ze schroniska. Przeprzszam,że nie odpisuje na bieząco. Nie zawsze moje obwiązki zawodowe pozwalają mi na to. Rozumię dobrze zainteresowanie dalszymi losami Chaby. Ja ostatnio pojechałam zobaczyć Rudego - szczenie ze stacji PKP, też mieszka w budzie i warczeniem broni swego miejsca. Buda nie musi być czymś niewłaściwym byleby była dobrze ocieplona zimą. Jestem pewna,że kobieta, która monitoruje adopcję Chaby robi to dobrze

Posted

[quote name='NUBIK']Niestety to nie ja adoptowałam Chabę. Zastała wcześniej wzięta ze schroniska. [/QUOTE]

Szkoda.

A jak przebiega akcja "Ciepły koc na zimna noc?
Czytalam, ze 22.10.2011 r. dary zostaną przewiezione do Schroniska.

Posted

[quote name='barb']

Mała trafila do miejscowosci pod Przemyślem, mieszka w budzie[/QUOTE]
Porażka!!!!!!! Uważam, że mogła mieć naprawdę fajny domek, bo na to zasługuje, no ale....

Posted

[quote name='barb']Szkoda.

A jak przebiega akcja "Ciepły koc na zimna noc?
Czytalam, ze 22.10.2011 r. dary zostaną przewiezione do Schroniska.[/QUOTE]

Akcja trwa. Mam już pierwsze darowizny w postaci karmy, smyczy,kocy. Ciałabym też zachęcić ludzi do wolontariatu. Byłam w schronisku widzialam tam młodych ludzi wyprowadzających psy. Dla tych zwierzat takie spacery to widoczna przyjemność

Posted

Nie zawsze jest mozlliwa pomoc zwierzętom taka jaka dla nas wydaje się idealna. Wazne by to nie odbierało nam gotowości i motywacji do dalszego działania. Ważne żeby pamiętać, że małymi krokami też idzie się do przedu. AGULA99 Czy to jest porazka? Czasami to co wydaje się sukcesem obraca się w porazkę, a to co wydaje się być porażką przeradza w sukces. Poczekajmy. Coraz bardziej imponuje mi pani Marta, musi być to bardzo interesująca osoba

Posted

Agula99 napisał(a):
Porażka!!!!!!! Uważam, że mogła mieć naprawdę fajny domek, bo na to zasługuje, no ale....

Agula Pani Marta nie uważa, ze to porazka. Dla Chaby najwazniejsze jest podobno zeby nie siedziala zamknieta w boksie. Biega swobodnie po podworku, daje upust swojej energii , ma porządna budę, ma co jeść i ogólnie jest szczęśliwa.

• 2 weeks later...