SZPiLKA23 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 :D tak nawet sie nie spodziewalam ze udane bo wymysłiłam na predce Quote
barb Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='SZPiLKA23']:D tak nawet sie nie spodziewalam ze udane bo wymysłiłam na predce[/QUOTE] Bo zdolna z Ciebie kobieta :lol:. O pracę w Kundelku nie pytalaś? Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Właśnie obejrzałam Chabunię na stronie schroniska - ona cudna jest, z rodzaju przepięknych! Może ktoś by jej zrobił kilka nowych fotek, póki słonko ładnie świeci i jesień miła dla oka :) Czemu mam do Was tak daleko? Quote
SZPiLKA23 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Narazie nie mam czasu i napewno w pazdzierniku nie bede miała, prawdopodobnie bede robila nadgodziny a wiec nawet nie bede miała czasu dla siebie Quote
NUBIK Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='SZPiLKA23']:D tak nawet sie nie spodziewalam ze udane bo wymysłiłam na predce[/QUOTE] Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje za pomysł, jest świetny. Akcja skierowana jest do szkoł i placówek powiatu jarosławskiego ale to nie znaczy, że nie mogą sie przyłączyć osoby zainteresowane pomocą dla schroniska. Zapraszam Quote
NUBIK Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ijeszce jedno. Spróbujemy poznać naszego psa z Chabą. Jeśli się zaakceptują,a właściwie jeśli nasz nie będzie atakował suni to zastanowimy się z mężem nad adopcją. Jesli jednak Nubi,bo tak na imię ma mój pies, po raz kolejny nie sprosta sytuacji bezpośredniego kontaktu z drugim psem to adoptujemy Chabę po jego odejściu. Chyba, że znajdzie się dobry właściciel wcześniej Quote
barb Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NUBIK']Ijeszce jedno. Spróbujemy poznać naszego psa z Chabą. Jeśli się zaakceptują,a właściwie jeśli nasz nie będzie atakował suni to zastanowimy się z mężem nad adopcją. Jesli jednak Nubi,bo tak na imię ma mój pies, po raz kolejny nie sprosta sytuacji bezpośredniego kontaktu z drugim psem to adoptujemy Chabę po jego odejściu. Chyba, że znajdzie się dobry właściciel wcześniej[/QUOTE] Jesteś niesamowita :multi::multi::multi:. Czy jeździsz do schroniska? Najlepiej byloby ich poznać na neutralnym gruncie. Jesli nawet dalabyś jej dt na okres zimy to juz byloby jakieś rozwiazanie! Chaba jest bardzo przyjazna dla wszystkich stworzeń, ale tez bardzo żywiolowa. Choć podobno po sterylce troszke grzeczniejsza. A akcja bardzo potrzebna. Przed nadchodzaca zima kazda pomoc jest bardzo wazna dla zwierząt w schronisku. Quote
Roszpunka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NUBIK']Ijeszce jedno. Spróbujemy poznać naszego psa z Chabą. Jeśli się zaakceptują,a właściwie jeśli nasz nie będzie atakował suni to zastanowimy się z mężem nad adopcją. Jesli jednak Nubi,bo tak na imię ma mój pies, po raz kolejny nie sprosta sytuacji bezpośredniego kontaktu z drugim psem to adoptujemy Chabę po jego odejściu. Chyba, że znajdzie się dobry właściciel wcześniej[/QUOTE] Nubi, bardzo Cię proszę - nie podgryzaj Chabuni, zaprzyjaźnij się z nią :) Bądź tak miły i podziel się domkiem... Quote
barb Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Roszpunka']Nubi, bardzo Cię proszę - nie podgryzaj Chabuni, zaprzyjaźnij się z nią :) Bądź tak miły i podziel się domkiem...[/QUOTE] Chociaz na zimę.... Na wiosnę Chaba może już hasać w Orzechowcach. Quote
barb Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='SZPiLKA23']To ja sie wstrzymam z allegro[/QUOTE] I tak czekamy na foty. A chłopaki fajne robią. Quote
Becia66 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NUBIK'] Spróbujemy poznać naszego psa z Chabą. Jeśli się zaakceptują,a właściwie jeśli nasz nie będzie atakował suni to zastanowimy się z mężem nad adopcją. [/QUOTE] byłoby cudownie gdybyście dali jej domek... Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Jakie fajne wieści!! Trzymam kciuki Chabuniu, oby się udało! Quote
barb Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Na stronie schroniska Chaba jest w dziale w nowych domach :lol:. Niestety nic wiecej nie wiem. Nubik czy to Twoja zasluga? ;) Ale chyba juz coś by tu pisało? Na razie jeszcze czekam ze zdejmowaniem ogloszeń. Quote
barb Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='barb']Na stronie schroniska Chaba jest w dziale w nowych domach :lol:. Niestety nic wiecej nie wiem. Nubik czy to Twoja zasluga? ;) Ale chyba juz coś by tu pisało? Na razie jeszcze czekam ze zdejmowaniem ogloszeń.[/QUOTE] Nubik odezwij się. Quote
barb Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='barb']Nubik odezwij się.[/QUOTE] Wysłałam PW Quote
barb Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Tak. I w najbliszym czasie, moze nawet jutro, ma być wizyta poadopcyjna.:lol: Ale jest jeszcze jedna nowość Roszpunko - w domku jest tez Sagunia. :lol: Quote
Roszpunka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='barb']Tak. I w najbliszym czasie, moze nawet jutro, ma być wizyta poadopcyjna.:lol: Ale jest jeszcze jedna nowość Roszpunko - w domku jest tez Sagunia. :lol:[/QUOTE] Słów mi zabrakło z wrażenia :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
barb Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Roszpunka']Słów mi zabrakło z wrażenia :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Poczekajmy spokojnie do poadopcyjnej. Mam nadzieje, że bedzie ok. Na wszelki wypadek nie usuwam jeszcze ogłoszeń Chaby. Quote
barb Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Wklejam ze strony Schroniska w Orzechowcach z zakladki Podziękowania Składamy serdeczne podziękowanie osobom, które bezinteresownie ogłaszają nasze zwierzęta na różnych forach internetowych. Dzięki Państwa pomocy i zaangażowaniu niechciane i zapomniane zwierzęta mają większe szanse na znalezienie nowych domów. To dla Was dziewczyny !!! Quote
Becia66 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Czy Chaba jest u Nubik czy to inna adopcja ? Quote
barb Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Becia66']Czy Chaba jest u Nubik czy to inna adopcja ?[/QUOTE] Nubik sie nie odezwała. Na PW również. A Chaba zostala wzięta do domu pod Przemyslem. Wiem tylko tyle. Quote
Recommended Posts