Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
No kobito pokazuj się, niech cię wreszcie wypatrzy ten twój człowiek!!! A jak tam z ogłoszeniami??? Jest już to allegro Figi?? Czy coś przeoczyłam???

Ogłoszeń nowych na razie ma trzy : Przemyślak, Jaroslawiak, przygarnijzwierzaka.

Kiedyś lubilam robić na adopcje.org ale teraz ten portal żle dziala. Zdjecia sie nie wyświetlaja w nowych ogloszeniach, edytować nie można ani usuwać.

Prosilam pieknie Roszpunkę, żeby w razie jakby byl jeszcze do niej telefon o małą czarną - polecila Chabę.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ciepły koc w zimna noc
Ogrzej pieski żywot
;)

Barb mozesz wstawic ogłoszenia to na ich wzor zrobie allegro?

Akcja ciepły koc na zimna noc - ogrzej pieski żywot rusza! Bardzo dziekuję autorce pomysłu na hasło, bardzo sie podoba. Patronat honorowy nad akcją sprawuje starosta jarosławski. Życzcie mi powodzenia

Posted

NUBIK napisał(a):
Akcja ciepły koc na zimna noc - ogrzej pieski żywot rusza! Bardzo dziekuję autorce pomysłu na hasło, bardzo sie podoba. Patronat honorowy nad akcją sprawuje starosta jarosławski. Życzcie mi powodzenia

ciesze sie:) i zycze powodzenia

barb napisał(a):
Szpilko ale ja też tam zagladalam ....

ale obserwatora widze tylko ja bo ja mam wglad jako autor aukcji, obserwator to ktos kto na tyle zainteresował sie sunia ze zaznaczył sobie ja by miec wglad kiedy tylko wejdzie na swoje konto na allegro

Posted

[quote name='NUBIK']Akcja ciepły koc na zimna noc - ogrzej pieski żywot rusza! Bardzo dziekuję autorce pomysłu na hasło, bardzo sie podoba. Patronat honorowy nad akcją sprawuje starosta jarosławski. Życzcie mi powodzenia

Z calego serca zyczymy powodzenia, bo powodzenie akcji przeklada sie na cieple noce "orzeszków" :lol:

A czy znasz inne orzechowskie wątki - bo troche ich jest i dość na nich pusto?
to jeden z linkow http://www.dogomania.pl/threads/102118-Orzechowce-nadal-potrzebujĄ-pomocy!

Posted

Tak mozna poprostu w ten sposob podwyższasz liczbe odwiedzajacych ale to nie jest liczba obserwatorów bo to trzeba specjalnie odznaczyc

Bede miała zabawe w przytulisku zeby troszke je poszkolic:)

Posted

Szpilko, z Ciebie prawdziwa bechawiorystka od psow :lol: Tak to sie chyba nazywa ?
Albo zoopsycholog?

W dodatku umiesz robić bazarki, allegro.

Czytalam na Kundelku, ze potrzebuja kogoś kto promowalby adopcje w schronisku, zajmowalby sie szukaniem nowych domow dla zwierząt - na umowe cywilnoprawną.
Moze to coś dla Ciebie?

Posted

Moze bede w Kundelku w sob a wiec popytam:)

Do behawiorysty mi daleko to co wiem w wiekszosci nauczyly mnie same psy i dalej ucza i uczyc pewnie beda całe zycie a ze lubie sie uczyc od takich nauczycieli to jakos tak to wychodzi ze potem sie z nimi dogaduje jakos

Posted

Niestety na stronie schroniska Chaba ma wszystko nieaktualne :shake:. Informacje i fotki :shake:. Nikt nie wkleil jej ostatnich zdjęć :shake:. Nie napisal, że jest juz srednia a nie mała :shake:, że uchylek przełyku juz jej nie przeszkadza w jedzeniu :shake:. Tylko sterylka wpisana.
Będę musiala zadzwonić albo napisać w tej sprawie.:user:
Ze strony schroniska raczej sie niunia nie wyadoptuje.

Ciociu Roszpunko nikt nie dzwonil do Ciebie o kolejne czarne diablątko?
Jeszcze w Tobie nasza nadzieja. :oops:
I w allegro Szpilki, i w tych kilku ostatnich ogloszeniach.

I w czarach Aguli. ;)

Posted

Na razie nikt nie dzwonił....
Jeżeli odezwie się jakiś konkretny i obiecujący domek, Chabunia jest pierwsza na liście kandydatek:)
Mam nadzieję, że znajdzie takiego opiekuna, jak ma Diablątko - pani wczoraj powiedziała mi, że ten psiak, to spełnienie jej marzeń...