barb Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 W gorę Chabuniu. Twoje dwie koleżanki i jeden kumpel ze schronu pojechali do domu aż do Świnoujścia, foty maja takie ladne. www.schroniskoorzechowce.pl A ty dalej w Orzechowcach. :shake: Quote
barb Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 barb napisał(a):A to wlasnie Kamusia też czarna. I tez nie ma nią chętnych. http://www.dogomania.pl/threads/206929-ALARM!-Kama-w-zastępczym-DT.-Pilnie-potrzebne-wsparcie-finansowe-nawet-jednorazowe Quote
Agula99 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 No kobito pokazuj się, niech cię wreszcie wypatrzy ten twój człowiek!!! A jak tam z ogłoszeniami??? Jest już to allegro Figi?? Czy coś przeoczyłam??? Quote
barb Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Agula99 napisał(a):No kobito pokazuj się, niech cię wreszcie wypatrzy ten twój człowiek!!! A jak tam z ogłoszeniami??? Jest już to allegro Figi?? Czy coś przeoczyłam??? Ogłoszeń nowych na razie ma trzy : Przemyślak, Jaroslawiak, przygarnijzwierzaka. Kiedyś lubilam robić na adopcje.org ale teraz ten portal żle dziala. Zdjecia sie nie wyświetlaja w nowych ogloszeniach, edytować nie można ani usuwać. Prosilam pieknie Roszpunkę, żeby w razie jakby byl jeszcze do niej telefon o małą czarną - polecila Chabę. Quote
Agula99 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 No to jak zwykle trzymamy kciuki!!!! Quote
Incia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Malutka, pokaż ludziom jaka jesteś PIĘKNA!!! Quote
Roszpunka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jaka szkoda, że w Wasze rejony wybieram się dopiero latem... Wygłaskałabym dziewczynę, zabrała na spacerek i obfociła jak gwiazdę :loveu: Quote
NUBIK Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 SZPiLKA23 napisał(a):Ciepły koc w zimna noc Ogrzej pieski żywot ;) Barb mozesz wstawic ogłoszenia to na ich wzor zrobie allegro? Akcja ciepły koc na zimna noc - ogrzej pieski żywot rusza! Bardzo dziekuję autorce pomysłu na hasło, bardzo sie podoba. Patronat honorowy nad akcją sprawuje starosta jarosławski. Życzcie mi powodzenia Quote
barb Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='SZPiLKA23']mamy obserwatora:) Szpilko ale ja też tam zagladalam .... A Chaba, zaprosi na drugi bazarek dla Kamy http://www.dogomania.pl/threads/214996-MODNE-CIUSZKI-I-NIE-TYLKO-DLA-OCZKI-I-KAMY-(od-Zuzki-*-) Kama W końcu są z jednego schronu to powinny sobie pomagać Quote
SZPiLKA23 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 NUBIK napisał(a):Akcja ciepły koc na zimna noc - ogrzej pieski żywot rusza! Bardzo dziekuję autorce pomysłu na hasło, bardzo sie podoba. Patronat honorowy nad akcją sprawuje starosta jarosławski. Życzcie mi powodzenia ciesze sie:) i zycze powodzenia barb napisał(a):Szpilko ale ja też tam zagladalam .... ale obserwatora widze tylko ja bo ja mam wglad jako autor aukcji, obserwator to ktos kto na tyle zainteresował sie sunia ze zaznaczył sobie ja by miec wglad kiedy tylko wejdzie na swoje konto na allegro Quote
barb Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='NUBIK']Akcja ciepły koc na zimna noc - ogrzej pieski żywot rusza! Bardzo dziekuję autorce pomysłu na hasło, bardzo sie podoba. Patronat honorowy nad akcją sprawuje starosta jarosławski. Życzcie mi powodzenia Z calego serca zyczymy powodzenia, bo powodzenie akcji przeklada sie na cieple noce "orzeszków" :lol: A czy znasz inne orzechowskie wątki - bo troche ich jest i dość na nich pusto? to jeden z linkow http://www.dogomania.pl/threads/102118-Orzechowce-nadal-potrzebujĄ-pomocy! Quote
barb Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 To mozna tam zaglądać - na Allegro do Chaby ? Widzialam foty z Boguchwały z Tobą, Ninką i Czoko. Rewelacja! Quote
SZPiLKA23 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Tak mozna poprostu w ten sposob podwyższasz liczbe odwiedzajacych ale to nie jest liczba obserwatorów bo to trzeba specjalnie odznaczyc Bede miała zabawe w przytulisku zeby troszke je poszkolic:) Quote
barb Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Szpilko, z Ciebie prawdziwa bechawiorystka od psow :lol: Tak to sie chyba nazywa ? Albo zoopsycholog? W dodatku umiesz robić bazarki, allegro. Czytalam na Kundelku, ze potrzebuja kogoś kto promowalby adopcje w schronisku, zajmowalby sie szukaniem nowych domow dla zwierząt - na umowe cywilnoprawną. Moze to coś dla Ciebie? Quote
SZPiLKA23 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Moze bede w Kundelku w sob a wiec popytam:) Do behawiorysty mi daleko to co wiem w wiekszosci nauczyly mnie same psy i dalej ucza i uczyc pewnie beda całe zycie a ze lubie sie uczyc od takich nauczycieli to jakos tak to wychodzi ze potem sie z nimi dogaduje jakos Quote
barb Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 To ogloszenie jest na stronie Schroniska. I szukaja też kogos do pracy ze zwierzętami - ale nie wiem czy by Cie to interesowalo? Quote
SZPiLKA23 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Narazie prawdopodobnie bede miała peełnoetatowa prace ale chcetnie sie zorientuje o co chodzi:) dzieki za info Quote
Agula99 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Zaglądam do malutkiej, nich ci się śliczniasta wreszcie poszczęści!!! :) Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):Zaglądam do malutkiej, nich ci się śliczniasta wreszcie poszczęści!!! :) Oby sie spelnily twoje słowa Agulu ! Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Niestety na stronie schroniska Chaba ma wszystko nieaktualne :shake:. Informacje i fotki :shake:. Nikt nie wkleil jej ostatnich zdjęć :shake:. Nie napisal, że jest juz srednia a nie mała :shake:, że uchylek przełyku juz jej nie przeszkadza w jedzeniu :shake:. Tylko sterylka wpisana. Będę musiala zadzwonić albo napisać w tej sprawie.:user: Ze strony schroniska raczej sie niunia nie wyadoptuje. Ciociu Roszpunko nikt nie dzwonil do Ciebie o kolejne czarne diablątko? Jeszcze w Tobie nasza nadzieja. :oops: I w allegro Szpilki, i w tych kilku ostatnich ogloszeniach. I w czarach Aguli. ;) Quote
Roszpunka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Na razie nikt nie dzwonił.... Jeżeli odezwie się jakiś konkretny i obiecujący domek, Chabunia jest pierwsza na liście kandydatek:) Mam nadzieję, że znajdzie takiego opiekuna, jak ma Diablątko - pani wczoraj powiedziała mi, że ten psiak, to spełnienie jej marzeń... Quote
Recommended Posts