Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikaragua napisał(a):
dziękuję :)

Tylko na te wątki rzadko ktoś zagląda - nawet autorka je opuscila :shake:

Ale zapraszam do przeczytania artykułu do ktorego link wkleilam na wątku Chaby.
Jeśli jeszcze nie czytalas. Tacy prokuratorzy przyczyniaja sie do tego, że nigdy nie opustoszeja schroniska. :shake:

Posted

Agula99 napisał(a):
No ciotki, jaki tutaj dzisiaj ruch!!! :) super że zajrzałyście!!! :)

To i ja ten ruch jeszcze zagęszczę i spytam - na kogo robicie namiary w ogłoszeniach ?

Posted

Becia66 napisał(a):
To i ja ten ruch jeszcze zagęszczę i spytam - na kogo robicie namiary w ogłoszeniach ?

Beciu, mogę powiedzieć, że na osobę najbardziej kompetentną jesli chodzi o Chabę.

Dzis widzialam sie z jej opiekunką z Dt i mówila, ze psinka zrobila sie bardzo grzeczna.;)

Posted

Agula99 napisał(a):
No to ja będę druga!! Czekamy na powrót Figi i jej fantastyczne allegro, które na sto znajdzie Chabuni nowy domek!! Trzymam kciuki :)

A ja dopiero jako trzecia dziś zajrzę. Cały dzień spędzilam poza domem i tylko na chwilke usiadłam do komputera, podrzucilam bazarek Nikaragui, poczytalam co nowego na wątkach i bardzo się ciesze się, że u Rambusia i Walusia wszystko ok.

Posted

Nikaragua napisał(a):
witaj Chabusiu
słodka paniusiu :)

A ja zrobilam Chabie dziś trzy ogłoszonka z nowymi zdjęciami. Czekają na aktywację.

Posted

Agula99 napisał(a):
No to fajnie, teraz do przodu i czekamy na figę@@@@ :)

Agulu czytalam dziś o Twoich dzisiejszych wyczynach w Przytulisku. Becia nie moze sie Ciebie nachwalić a ja jestem pelna uznania.:klacz::klacz::klacz:

Posted

Jestem na poczatku drogi zorganizowania akcji na rzecz schroniska w Orzechowcach mającej na celu zbiórkę kocy, ręczników, smyczy, obroży. Jestem umówiona z naczelnikiem oświaty w swoim mieście. Potrzebuję szybkiej (do końca tygodnia) pomocy w wymyśleniu hasła, nazwy, czegoś co porwie bądź zainteresuje, zwróci uwagę, takie hasło na plakat np. Ogrzej mnie, Ciepły koc na zimę dla psiaka, Żeby zimą nie marzł psiak.
Proszę o pomoc.

Posted

NUBIK napisał(a):
Jestem na poczatku drogi zorganizowania akcji na rzecz schroniska w Orzechowcach mającej na celu zbiórkę kocy, ręczników, smyczy, obroży. Jestem umówiona z naczelnikiem oświaty w swoim mieście. Potrzebuję szybkiej (do końca tygodnia) pomocy w wymyśleniu hasła, nazwy, czegoś co porwie bądź zainteresuje, zwróci uwagę, takie hasło na plakat np. Ogrzej mnie, Ciepły koc na zimę dla psiaka, Żeby zimą nie marzł psiak.
Proszę o pomoc.

Takie hasla najlepiej mogą wymyśleć Ciotki Agula99 i Nikaragua. Ja nie mam polotu ale też będę się zastanawiać.
A kontaktowalaś sie z Kierownikiem w sprawie zbiórki ? Wczoraj jedna z wolontariuszek zajmujacych sie kotami mowila mi, że bardzo potrzebna jest specjalna karma dla małych kociąt.

Posted

NUBIK napisał(a):
Proszę o pomoc.

Ciepły koc w zimna noc
Ogrzej pieski żywot
;)

Barb mozesz wstawic ogłoszenia to na ich wzor zrobie allegro?

Posted

barb napisał(a):
Takie hasla najlepiej mogą wymyśleć Ciotki Agula99 i Nikaragua. Ja nie mam polotu ale też będę się zastanawiać.
A kontaktowalaś sie z Kierownikiem w sprawie zbiórki ? Wczoraj jedna z wolontariuszek zajmujacych sie kotami mowila mi, że bardzo potrzebna jest specjalna karma dla małych kociąt.

Z kierownikiem schroniska rozmawiałam na wystawie fotograficznej , o której wspominałam. Mówił o potrzebie sterylizacji psów i budowie szamba. Rozmawiałam również z meżczyzną zajmującym się psami. On wspominał o nowych smyczach i obrożach bo te szybko się niszczą. O schroniskowych maluchach też mogę pomyśleć. Tylko, że ta akcja rozłożona będzie w czasie. Na razie do końca tygodnia muszę przedstawić mu wstępny projekt

Posted

Ja bylam na wystawie w drugim dniu - w niedziele po poludniu. I nikogo ze schroniska juz nie spotkalam. Dołozylam troche karmy do kontenerka - bo były wystawione dwa.

A w schronisku na pewno wszystko sie przyda :lol:
A to bylaby akcja prowadzona w szkolach na terenie Jaroslawia?

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ciepły koc w zimna noc
Ogrzej pieski żywot
;)

Szpilko super hasła :multi:

A jakie ogloszenia mam wstawić? Jakaś niepojetna dziś jestem.

Posted

barb napisał(a):
Szpilko super hasła :multi:

A jakie ogloszenia mam wstawić? Jakaś niepojetna dziś jestem.

barb napisał(a):
A ja zrobilam Chabie dziś trzy ogłoszonka z nowymi zdjęciami. Czekają na aktywację.

:):):) pisałaś dzisiaj o jakis

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ciepły koc w zimna noc
Ogrzej pieski żywot
;)

Bardzo dziękuję. świetne.

Posted

barb napisał(a):
Ja bylam na wystawie w drugim dniu - w niedziele po poludniu. I nikogo ze schroniska juz nie spotkalam. Dołozylam troche karmy do kontenerka - bo były wystawione dwa.

A w schronisku na pewno wszystko sie przyda :lol:
A to bylaby akcja prowadzona w szkolach na terenie Jaroslawia?

Tak to byłaby akcja w Jarosławiu, ale zapraszm wszystkich chętnych