Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neczka napisał(a):
Pewnie, Chaba byłaby bardzo dobra. Myślę też o Hawranku, ale tam chyba tylko sunie...

Wstawilam Chabę. Pewnie nic to nie da sprobować można. Już wiem jak wklejać zdjęcia. :multi:

A Hawranek jest kotolubny?

Posted

Informuję zainteresowanych, że w dniach 27 - 28 sierpnia na rynku w Przemyślu odbędzie się wystawa fotograficzna przy współudziale schroniska w Orzechowcach (gdzie przebywa Chaba). Temat wystawy " Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś". Serdecznie zapraszam.
Może tam uda mi się spotkać z osobami działającymi na rzecz schroniska.

Posted

Estowa napisał(a):
Mogę być w schronisku w pt.
Ktoś się wybiera?

Ja niestety w piątek pracuję. A tak prawde mowiąc, to może wstyd sie przynawać, ale jeszcze nie bylam w Schronisku w Orzechowcach. A Ty juz bywalaś?

O Chabuni piszę bo ona była kiedyś w dt u Pani, która mieszka w poblizu mnie i ma wielkie serce dla zwierząt.
Robilam malej ogłoszenia, jedno z nich musiala wypatrzeć Majka i załozyla ten wątek.

Posted

[quote name='NUBIK']Informuję zainteresowanych, że w dniach 27 - 28 sierpnia na rynku w Przemyślu odbędzie się wystawa fotograficzna przy współudziale schroniska w Orzechowcach (gdzie przebywa Chaba). Temat wystawy " Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś". Serdecznie zapraszam.

Nubik moze wstawić to też na inne orzechowskie wątki ? O wystawie pisały "Nowiny", że ma być poświęcona glownie zwięrzętom starym i chorym, na ktore rzadko znajduja się chętni. Można też przeczytać o niej w internetowym wydaniu wpisując w google Nowiny 24 Przemyśl

Posted

Ja bywałam, kiedyś, jeszcze przed tym jak miałam berneńkę.
Mogę sobie ot tak przyjść i pogadac z człowiekiem, ktory będzie na zmianie właśnie o tych zdjęciach itd?

Posted

Majka0010 napisał(a):
w górę !

Chyba nie masz za zle wstawienia zdjęć "koleżanek" Chaby z Orzechowiec ?:roll:

Taka tu biedulka samotna, rzadko ktoś zagląda :shake:

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
jestem na zaproszenie barb :)
jaka ona śmieszna jest:)
zapisuję i uciekam teraz, ale będę zaglądać!

Fajna sunieczka prawda ? :lol:

Posted

NUBIK napisał(a):
Informuję zainteresowanych, że w dniach 27 - 28 sierpnia na rynku w Przemyślu odbędzie się wystawa fotograficzna przy współudziale schroniska w Orzechowcach (gdzie przebywa Chaba). Temat wystawy " Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś". Serdecznie zapraszam.

Posted

Ja też z zaproszenia barb, a sunia podobna strasznie do naszej Czarnej, która u nas w przytulisku siedziała 3 lata i wreszcie znalazła super, cudowny domek!! Podrzucam cię malutka, słodziutka!! I będę zaglądała!!! :)