barb Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Tekst może być z pierwszego postu. Tylko ten dt już nieaktualny. Ja robiąc ogłoszenia dawałam tylko numer schroniska i mail schroniskowy. Wiem, ze Neczka dawala swój i dziewczyny, ktore pomagały robić ogłoszenia zwierzakom z innych wątków też dawały jej numer do kontaktu ale nie ma jej teraz na dogo i trudno mi decydować. Quote
barb Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Podniosę malutką a przy okazji proszę wszystkich, którzy tu zaglądaja o klikanie w link www.pustamiska.pl Quote
barb Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='barb']Podniosę malutką a przy okazji proszę wszystkich, którzy tu zaglądaja o klikanie w link www.pustamiska.pl Z jednego komputera można kliknąć raz dziennie - w ten sposób pomagamy karmić zwierzaki. Quote
barb Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 sunia2000 napisał(a):Tekst do ogłoszeń taki jak w 1 pośćie? tylko nr schroniska podawać czy może jeszcze czyiś prywatny? Ale na razie skup kochana się na bazarku Wiki -zapraszaj na niego gdzie tylko możesz - mało czasu zostało. Quote
barb Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 sunia2000 napisał(a):Pakiecik ogłoszeń już zamówiony:) Wielkie dzięki ale będą na innych portalach niż Neczki? Ale ty sama masz przecież tyle potrzebujących psiaków.... Quote
Neczka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Neczka napisał(a):Chaba na: eoferty.com.pl kupiepsa.pl drobne.centrumofert.pl sprzedasz.pl pineska.pl petworld.pl krakow.gumtree.pl kokosy.pl przygarnijzwierzaka.pl neeon.pl alegratka.pl adsy.pl adopcje.org afisze.pl pomocna.com.pl adopcjapsa.pl animalia.pl aukcjezwierzat.pl doadopcji.pl morusek.pl oddamzadarmo.eu olx.pl offer.pl ogloszenia.com pajeczyna.pl tablica.pl ...powodzenia, malutka Ja przypominam, gdzie Habakuk już jest ;) Oczywiście dzięki za pakiecik, nawet zdublowane ogłoszenia mogą pomóc, dopóki mod się nie przyczepi ;) Quote
sunia2000 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Niektóre się powtarzają, ale nawet jak sunia na nich już była, to pewnie jej ogłoszenie zleciało na dalsze strony, trzeba ludziom cały czas pokazywać pyszczki naszych psiaków, aż je ktoś zauważy:) Quote
barb Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 sunia2000 napisał(a):Niektóre się powtarzają, ale nawet jak sunia na nich już była, to pewnie jej ogłoszenie zleciało na dalsze strony, trzeba ludziom cały czas pokazywać pyszczki naszych psiaków, aż je ktoś zauważy:) To jeszcze raz wielkie dzięki. I gratuluję pierwszego miejsca Wiki. Quote
Neczka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 barb napisał(a):To jeszcze raz wielkie dzięki. Dołączam się ;) I podnoszę Habakuka popołudniową porą... I dziękuję za podnoszenie wątków pod moją nieobecność :) Quote
Neczka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 A właśnie... Chaba wrzucona jest na alegratkę, którą można wyróżniać ;) Gdyby znalazł się ktoś chętny na podrzucenie Chaby wyżej w ogłoszeniach, można wysyłać kody sms (1 punkt w górę to koszt 1zł i kilka groszy) ;) Quote
Neczka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Majka0010 napisał(a):W górę malutka ! :) A kiedy Pani wybierze się do schroniska ? :siara: Quote
Neczka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Zapraszam serdecznie na wątek orzechowskiego Breakdancea (może nawet trochę podobnego do Chaby :hmmmm:). Biedne czarne psisko bez łapki tak pełne życia, a tyle już czeka... http://www.dogomania.pl/threads/211643-Nie-mam-%C5%82apy-nie-mam-domu-jestem-pospolicie-czarny...-zapomniany-na-zawsze Quote
Neczka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 No i do Haby też oczywiście zapraszam :siara: A tutaj taka cisza... Quote
Neczka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Majka, zaglądałabyś czasem na swoje wątki :siara: Kiedy odwiedzisz nasze schronisko ? :siara: Quote
Majka0010 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 wybiorę się w wolnym czasie do ślicznotki :) Quote
Neczka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Chabakuk biegał wczoraj po schroniskowym wybiegu szczęśliwy z psią koleżanką. Patrzyła biedna malutka zza krat na ludzi i próbowała zwrócić na siebie uwagę... :( Quote
sunia2000 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ogłoszenia cos mają opóźnienie, ale pewnie się robią. A przy okazji hopne malutką:) Quote
barb Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Niestety zauważylam, że mała nie jest juz w dziale "Szczenięta do adopcji"....:shake: Quote
Recommended Posts