Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cypisek bardzo dziękuje za ogłoszenia. Przeróbki są śliczne. Ja ostatnio nie pisałam nic na wątku Cypisa ale też odnawiam mu ogłoszenia, tylko niestety żadnych telefonów:(. z tym ze czasami potrafi ugryź mnie też się wydaje, że może to być związane z tym że coś go boli, tym bardziej że czasami jak jest wilgotno to kuleje na jedną łapkę, tak jakby były to jakieś sprawy reumatyczne. Bo oprócz tych pojedynczych przypadków Cypis jest wielkim pieszczochem, daje się zabrać na ręce, wskakuje na kolana, nawet po brzuchu daje sie głaskać.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Trochę mojej w tym winy, ale wolontariuszka która chciała Cypiska ma 6 letnią siostrzyczkę, która bardzo często u niej jest i cieszyła się na pieska. Nie zabroniłam jej, ale powiedziałam że Cypisek nie nadaje się do domu z dziećmi, jest zbyt nieprzewidywalny, zresztą Anastazję tez użarł...

Anastazja zabrała Rózię, która kocha być na kolanach, miziana i tarmoszona, ani razu nie warknęła, to lepsza opcja dla dziecka
Bardo żal mi Cypiska, ale bezpieczeństwo przede wszystkimi, przynajmniej ja tak uważam.

Posted

też tak myślę. Szkoda, żeby się dzieciak w razie czego nacierpiał, a pies wrócił do schronu i znowu się w tym małym łebku musiałoby na nowo układać...

Posted

Dobrze, że to powiedziałaś Bożenko, Rózia rzeczywiście o wiele bardziej nadaje się do domu z małym dzieckiem
niż Cypis który jednak mógłby ugryźć.

Posted

Dokładnie nic w tym twojej winy Bożenko, zresztą ja też jej mówiłam jak to jest z Cypisem, bo lepiej żeby ktoś kto go adoptuje zdawał sobie z tego sprawę i był świadomy ze takie sytuacje z ugryzieniem się wydarzyły. Bo nie chcemy żeby ktoś zwłaszcza dziecko pożniej cierpiało i żeby Cypis znowu wrócił do schroniska. Dobrze że Rózia znalazła dobry domek:) a Cypiskowi będziemy nadal szukać domku, chociaż zdaje sobie sprawę, że to nie będzie łatwe zadanie.

• 2 weeks later...