Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dom z ogrodem u starszej pani, w lecie ma budę na dworze (nocą) ale i będzie przebywał w domu, w zimie w przedpokoju (nocą). Generalnie ma być towarzyszem pani, przebywającym i chodzącym z nią wszędzie.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja tez mam nadzieje, że w schronisku juz go wiecej nie zobaczymy, bardzo chetnie poszłabym na wizyte, tylko nie mam narazie namiarów na nowych opiekunów, w czwartek miałam sie dowiedzieć. Ale jak uda sie wcześniej załatwić to jestem za:)

• 1 month later...
Posted

Cypisek wrócił :( Byłam dzisiaj z nim na spacerze... bardzo grzeczny z niego psiak! Owszem, nie lubi jak dotyka się go w okolicach tułowia, ale jak się jest choć ciut ostrożnym to nic się nie dzieje... :) Na wybiegu biegał jak szalony za zabawkami, bardzo lubi aportować, ale przynosić już nie bardzo. Bardzo lubi się przeciągać i uciekać z zabawką, przy próbie odebrania nawet nie warknął. :) Trzyma się bardzo blisko opiekuna i stara się go pilnować :) Obawiałam się troszkę wkładania go do boksu, ale i tutaj był bardzo grzeczny, bez problemu mogłam go podnieść :) Cypis ma charakterek, jest dość uparty i zawzięty... potrzeba mu opiekuna, który nie pozwoli sobie wejść na głowę :D

Posted

Dobrze, że przynajmniej załapał się na wolontariat, bo z takimi wybrykami, to różnie mogłoby być... Jutro postaram się zrobić mu jakieś ogłoszenia, tylko jakiego domu mu szukać?? Bo już sama nie wiem...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Biedactwo, myślałam o nim, bo Nuteczka też gryzła gdy dotykano jej brzuszka, a okazało się że ma bolesną przepuklinę i po operacji wszystko ustąpiło, bez żadnego problemu teraz można ja dotykać, może Cypiska by trzeba było dokładnie pooglądać??? Odruch gryzienia, może wynikać z obrony i bólu, tym bardziej że bardzo rzadko to robi!

• 3 weeks later...