zakar Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Cypis czasami jeszcze długo się zastanawia czy oddać zabawkę ale czasami są momenty że odrazu ją kładzie na ziemi i czeka aż mu się ją rzuci. A najważniejsze, że można to zrobić już bez obawy o swoją rękę:) A to już duży sukces. Oczywiście dalej będziemy to ćwiczyć. Nauczył się już też komendy puść. Dzisiaj Cypis też nauczył się komendy "turlaj" Troche to długo trwało zanim mnie zrozumiał o co w tym chodzi ale to pewnie dlatego, że kojarzyła mu się z komendą obrót, którą opanował już do perfekcji:) Quote
choba Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Super! :) Oby to był już ten ostatni i najlepszy domek Powodzenia! :) Quote
Istar19 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 powodzenia Cypis! obyś już nigdy nie wracał !:) Quote
ania91sc Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 super wieści :) powodzenia Cypisku, bądź grzeczny! :) Quote
jofracy Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 A wiadomo do jakiego domu poszedł? poradzą sobie? Quote
zakar Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Rozmawiałam wczoraj z Panią i mówiłam, że nie lubi dotykania łapek, brzucha itp i trzeba z nim szczególnie postępować. Mam nadzieję, ze sobie poradzą. Pani jest nim bardzo zauroczona, mieli kiedyś pieska przygarniętego z ulicy, który był bardzo podobny do Cypisa. Bardzo sie ucieszyła,że nie reaguje wogóle na koty, a podobno mają ich dwa. Podczas jazdy zachowywał się bardzo grzecznie, leżał cały czas na kocyku. Na czas jazdy założyli mu kaganiec. Z tego co wiem dom jest z ogrodem, nie mają dzieci. Pani pytała czy lubi suchą karmę, w domu dostał kiełbaskę, grzecznie podał łapę, a potem robił to co lubi najbardziej czyli bawił się piłeczką. Ogólnie z rozmowy bardzo fajna rodzina, mam nadzieję, że Cypis nie narozrabia i nie wróci więcej do schroniska. Quote
choba Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 naprawdę się cieszę, że Cypis wreszcie znalazł swój dom :) trzymam kciuki, żeby był grzeczny :kciuki: Cypisku, nie wracaj do nas więcej ;) Quote
ania91sc Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Czyli Cypiskowi w końcu się udało trafić na swoich :) Quote
Recommended Posts