choba Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Malina98 napisał(a):Czy mi się wydaję, czy Cypis trochę schudł bo jakoś na drugim zdjęciu bardziej mu żebra widać? Nie tylko tobie się tak wydaje Quote
miudzioszka Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 a wiesz co może być przyczyną? z kim on jest w boksie? Quote
zakar Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Tak Cypis ostatnio bardzo schudł, mnie ostatnio nie było w schronisku ale wydaje mi się że może Porta nie dopuszcza go do jedzenia, bo ostatnio do nich doszła a jak był tylko z Cezarem to wyglądał bardzo dobrze. A apetyt ma bo na spacerze to chciał mi palce zjeść razem z parówkami i karmą Quote
miudzioszka Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Mozliwe :( a może można byłoby poprosić pracowników aby raz zaobserwowali jak psiaki zachowują się przy jedzeniu a w ostateczności przenieś Portę albo Cypiska do innego boksu? Trzymam kciuki za poprawę ;) i mam nadzieję, że Cypisek nie będzie już musiał dłużej w schronisku siedzieć, gdzie ten jego dom? Quote
jhet Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Co tam u malucha? Mam nadzieję, że już problem z chudnięciem rozwiązany.. Podrzucam i trzymam kciuki za domek, taki powykręcany śmieszny piechol powinien już swój własny wesoły domek dawno znaleźć :) Zapraszam też do nas, uszasty Gandalf czarodziej rozbestwił się w hoteliku i rezydentki z kanapy wygania, ale w jego hotelikowej skarbonce pustka straszliwa - niedługo utoniemy w długach, prosimy o wsparcie chociaż małym grosikiem :( --> Gandalfowy wąteczek Quote
jhet Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 I gdzie ten cypiskowy domek??? :( Hop od góry! Quote
choba Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Cypisek był dzisiaj na wybiegu :) Pobawił się trochę z opiekunką I nawiązywał też kontakty towarzyskie ;) A później poszedł na spacer z Rulonem i Czakim :) Quote
jhet Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 choba napisał(a):Cypisek był dzisiaj na wybiegu :) sądząc po minie, to baaaardzo mu się podobało :lol: Fajny chłopak, i jak ładnie na smyczy idzie :) Quote
pralinka94 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 a o Cypisku wszyscy zapomnieli? :( a z niego naprawdę fajny psiak jest, domek też mu się należy! Quote
choba Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Cypisek i piłeczka :) [video=youtube;ZUMPK4cq-j4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZUMPK4cq-j4[/video] Quote
choba Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 A ja jak zwykle przyjdę z kilkoma zdjęciami i filmikami :) Cypis jest bardzo fotogeniczny i często znajduje się w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie ;) Wczoraj akurat uczył się komendy "turlaj się" Skupienie... Waruj... I turlaj się... Filmiki z prób Cypiska [video=youtube_share;n9ZJZv0HFPo]http://youtu.be/n9ZJZv0HFPo[/video] Quote
choba Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 I jeszcze jeden [video=youtube_share;5rx8jlE4hRM]http://youtu.be/5rx8jlE4hRM[/video] Quote
aeriel Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 saphira18 napisał(a):czy Cypis ma jakieś ogłoszenia porobione? Ja mu kiedyś robiłam, ale to było dawno temu, aczkolwiek staram się odnawiać. Mimo to, jeśli możesz mu zrobić, na pewno nie zaszkodzi a tylko pomoże! Quote
aeriel Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Ogłoszenie dla Cypiska http://www.slaskieogloszenia.pl/ogloszenie/katowice/60600/cypis-maly-piesek-co-jedno-klapniete-uszko-ma-do-adopcji.html Dodatkowo w katowickim wydaniu "Śląskich Ogłoszeń" pojawi się ogłoszenie o nastepującej treści: "Cypis, malutki 4-letni piesek (waży tylko 8 kg) z katowickiego schroniska, czeka na nowy dom. Ma krótką jasnobrązową sierść i niczym Miś Uszatek- klapnięte jedno uszko. Bardzo lubi głaskanie i zabawę. Kontakt: 694 662 867" Quote
choba Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Cypisek jest na pewno wdzięczny za ogłoszenie. Dziękuję, aeriel, w jego imieniu :) Zdjęcia z dzisiejszego pobytu pod Punktem 44 Z Myszką... Z zabawką... Cypis-nakolankowiec ;) Quote
Recommended Posts