Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malina98 napisał(a):
Czy mi się wydaję, czy Cypis trochę schudł bo jakoś na drugim zdjęciu bardziej mu żebra widać?

Nie tylko tobie się tak wydaje

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Cypis ostatnio bardzo schudł, mnie ostatnio nie było w schronisku ale wydaje mi się że może Porta nie dopuszcza go do jedzenia, bo ostatnio do nich doszła a jak był tylko z Cezarem to wyglądał bardzo dobrze. A apetyt ma bo na spacerze to chciał mi palce zjeść razem z parówkami i karmą

Posted

Mozliwe :( a może można byłoby poprosić pracowników aby raz zaobserwowali jak psiaki zachowują się przy jedzeniu a w ostateczności przenieś Portę albo Cypiska do innego boksu?

Trzymam kciuki za poprawę ;) i mam nadzieję, że Cypisek nie będzie już musiał dłużej w schronisku siedzieć, gdzie ten jego dom?

Posted

Co tam u malucha? Mam nadzieję, że już problem z chudnięciem rozwiązany.. Podrzucam i trzymam kciuki za domek, taki powykręcany śmieszny piechol powinien już swój własny wesoły domek dawno znaleźć :)

Zapraszam też do nas, uszasty Gandalf czarodziej rozbestwił się w hoteliku i rezydentki z kanapy wygania, ale w jego hotelikowej skarbonce pustka straszliwa - niedługo utoniemy w długach, prosimy o wsparcie chociaż małym grosikiem :( --> Gandalfowy wąteczek

Posted

Cypisek był dzisiaj na wybiegu :)

Pobawił się trochę z opiekunką

I nawiązywał też kontakty towarzyskie ;)

A później poszedł na spacer z Rulonem i Czakim :)

Posted

choba napisał(a):
Cypisek był dzisiaj na wybiegu :)

sądząc po minie, to baaaardzo mu się podobało :lol: Fajny chłopak, i jak ładnie na smyczy idzie :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Cypisek i piłeczka :)

[video=youtube;ZUMPK4cq-j4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZUMPK4cq-j4[/video]

• 2 weeks later...
Posted

A ja jak zwykle przyjdę z kilkoma zdjęciami i filmikami :) Cypis jest bardzo fotogeniczny i często znajduje się w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie ;)
Wczoraj akurat uczył się komendy "turlaj się"

Skupienie...

Waruj...

I turlaj się...

Filmiki z prób Cypiska
[video=youtube_share;n9ZJZv0HFPo]http://youtu.be/n9ZJZv0HFPo[/video]

• 2 weeks later...
Posted

saphira18 napisał(a):
czy Cypis ma jakieś ogłoszenia porobione?

Ja mu kiedyś robiłam, ale to było dawno temu, aczkolwiek staram się odnawiać.
Mimo to, jeśli możesz mu zrobić, na pewno nie zaszkodzi a tylko pomoże!

Posted

Ogłoszenie dla Cypiska

http://www.slaskieogloszenia.pl/ogloszenie/katowice/60600/cypis-maly-piesek-co-jedno-klapniete-uszko-ma-do-adopcji.html

Dodatkowo w katowickim wydaniu "Śląskich Ogłoszeń" pojawi się ogłoszenie o nastepującej treści:

"Cypis, malutki 4-letni piesek (waży tylko 8 kg) z katowickiego schroniska, czeka na nowy dom. Ma krótką jasnobrązową sierść i niczym Miś Uszatek- klapnięte jedno uszko. Bardzo lubi głaskanie i zabawę.
Kontakt: 694 662 867"

Posted

Cypisek jest na pewno wdzięczny za ogłoszenie. Dziękuję, aeriel, w jego imieniu :)
Zdjęcia z dzisiejszego pobytu pod Punktem 44

Z Myszką...

Z zabawką...

Cypis-nakolankowiec ;)