Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Igor jest przepięknym przedstawicielem swojej rasy - owczarek kaukazki. Pies jest w wieku ok 4 -5 lat. Do schroniska trafił po likwidacji firmy , której pilnował z jeszcze jednym psem. Igor jest psem terytorialnym.Do ludzi jest łagodny , choć nie do wszystkich. Na mnie mimo iż widział mnie pierwszy raz , zareagował przyjaznie:) Przycisnął się całym swym potężnym ciałem do krat kojca , z prośbą o mizianko. Dla Igora , szukamy domu z ogrodem . Pies zostanie wykastrowany na koszt schroniska przed adopcją.
Kontakt w sprawie adopcji Igora Gabi. 506657995.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Piękny Misiak:) Tutaj na dogo ciężko znaleźć dom wszyscy są zapsieni;/ ma allegro i inne ogłoszenia? bo trzeba ogłaszać jak najwięcej, tym bardziej, że tak jak piszesz pies jest charakterny więc musi trafić w odpowiednie ręce, najlepiej do miłośnika rasy badź kogoś kto ją dobrze zna żeby umiał nad takim psem zapanować...

Posted

martik b Igorek ma ful ogłoszeń :) Dzięki temu , jak dobrze pójdzie to po Świętach pojedzie do domku :) Trzymajcie proszę kciuki :)

Posted

gabi2 napisał(a):
martik b Igorek ma ful ogłoszeń :) Dzięki temu , jak dobrze pójdzie to po Świętach pojedzie do domku :) Trzymajcie proszę kciuki :)

:thumbs: niech mu się uda ;)

Posted

Niestety , Igorek nadal szuka domku :( Przed Świętami były dwa telefony w jego sprawie , panowie obiecali odezwać się po Świętach i...cisza :(

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

kochani , nie wiem co powiedzieć Jestem załamana Na Igora czeka cudowny dom w Szwecji , ludzie kochający psy , mający doświadczenie w rasie. Pani Mirka , która się w Igorku zakochała , jest gotowa ponieść wszelkie koszta związane z wyrobieniem paszportu , z badaniami , potrzebnymi w przypadku przewozu psa do Szwecji. Jest gotowa również opłacić bilet na prom ( w obydwie strony) , osobie przewożącej Igora.Oferuje gościnę , oraz pomoc materialną dla schroniska w postaci 100kg mrożonego mięsa dla psów ..... i mimo to kierownictwo schroniska nie chce wyrazić zgody na tą adopcję , ponieważ........to za daleko Proszę , wypowiedzcie się o co tu chodzi , może to ja czegoś nie rozumiem Dlaczego odbiera się temu psu, taką życiową szansę