Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A oto moje stworzenie:lol: Noreczka, suczka z wrocławskiego schroniska, jest w typie teriera, coś pomiędzy foksterierem a airdale tereriem plus coś tam jeszcze, jest bardzo łagodna, spokojna, nieco lękliwa, pojętna choć niezbyt chętna do szkolenia, ma duuży instynkt myśliwski, nie popuści kotom, dzikim kaczkom, myszom.Poza tym jest kochana, wyjątkowa, jedyna w swoim rodzaju.

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma ogonek,taki kikut krótki,nie wiem czy z natury taki czy był ''cięty'' :confused: ,po ostrzyżeniu wygląda jak rasowy pies:cool3: ,sama ją strzygę,a jaka spokojna,potrafi trzy godziny stać,pazurki da sobie obciąć,do zębów zajrzeć,pies do rany przyłóż:loveu:,ufam jej na 99,05%.

Posted

Dark Lord; napisał(a):
Ma ogonek,taki kikut krótki,nie wiem czy z natury taki czy był ''cięty'' :confused: ,po ostrzyżeniu wygląda jak rasowy pies:cool3: ,sama ją strzygę,a jaka spokojna,potrafi trzy godziny stać,pazurki da sobie obciąć,do zębów zajrzeć,pies do rany przyłóż:loveu: ,ufam jej na 99,05%:razz:

Norcia wyglądem przypomina troszkę airdale terriera
I to dobrze że jest taka cierpliwa, bo inaczej ciężko by ci było ją strzyc.
A jak z jej charakterkiem? Ma coś z ruchliwych i zadziornych terrierków?

• 2 weeks later...
Posted

No właśnie nie mogę wrzucić ich na serwer:angryy: nie chodzi mi jak zwykle komp,postaram się jutro zrobić kilka fotek prymitywnym aparatem-kamerą bo cyfrówki nie mam,poprzednie zdjęcia robił mój bratanek swoją cyfrówką.Fotki będą, obiecuję:cool3: .